آموزش وب مستری

نکات محتوایی برای ساختاربخشی و بهبود سئو

به این post امتیاز دهید

بهبود سئو سایت یکی از لازمه‌های دیده شدن مقاله، مطلب و کسب‌وکار شما در فضای اینترنت است. شما به‌عنوان شخصی که محتوای سایت یا وبلاگ را تولید و بارگذاری می‌کند با رعایت نکاتی می‌توانید در این مهم تأثیرگذار باشید. در این مقاله به نکاتی می‌پردازیم که با رعایت آن‌ها در هنگام تولید محتوا می‌توانید سئو را بهبود دهید.

بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط از چند سال گذشته اقدام به راه‌اندازی وبلاگ کرده و هم‌اکنون نیز این روال را ادامه می‌دهند. بازدیدکنندگان عاشق این هستند که داستان زندگی کارشناسان موفق در حوزه کاری خودشان را بخوانند. محتوای مرتبط و منحصربه‌فرد همیشه موردتوجه بازدیدکنندگان قرارگرفته و از سوی کاربران در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شود و گوگل پاداش این مدل مقالات مفید و پرطرفدار را با بهبود رتبه سئو می‌دهد.

اما این بدان معناست که موتورهای جستجو باید امکان شناسایی مفهوم محتوای شما را داشته باشد. به همین دلیل بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) برای وبلاگ شما بسیار مهم است. دراین مقاله، راهنمای مفید عملی برایتان عنوان می‌شود که به هر پست وبلاگی یک ساختار صحیح می‌بخشد.

یک عنوان فریبنده و روشن بنویسید

یک عنوان خوب برای مقاله عنوانی است که توضیحی واضح درباره هر آنچه در مقاله عنوان‌شده است داشته باشد. در هنگام انتخاب عنوان برای مقاله‌تان، از خودتان بپرسید که این مقاله پاسخ چه سؤالی را می‌دهد. مشتری‌تان باید چه عبارتی را در گوگل جستجو کند تا مقاله شما را پیدا کند؟ پرسیدن این سؤال از خود یک تست خوب برای این است که بفهمید مقاله‌تان تا چه حد به عبارت مورد جستجوی بازدیدکنندگان تمرکز کرده است.


مقاله مرتبط: ٦ نکته برای نوشتن بهتر توضیحات محصول


عناوین مبهم را مشخص‌تر کرده و مطمئن شوید که عنوان هر صفحه را بین تگ H1 قرار داده‌اید.

مثالی از یک پست وبلاگی برای توزیع‌کننده پوشاک را ببینیم:

‘ این نیازمند آن است که راحت و ماندگار باشد

H1>> چطور مطمئن می‌شوید که یک لباس کار متناسب شماست؟ <H1>

مطمئناً مجبور نیستید که همه عبارات مورد جستجو کاربران را به شکل عنوان در متن خود بیاورید. اگر شما بتوانید یک عنوان بسیار خوب برای متن خود تنظیم کنید در توانسته‌اید که قوانین را نادیده بگیرید.

بخش‌های خود را در هر زیرمجموعه توضیح دهید

اگر کل مقاله‌تان را با یک عنوان نوشته و کل مقاله را در قالب یک متن طولانی و سنگین بنویسید، خواندن آن برای کاربر به‌هیچ‌وجه آسان نبوده و موردپسند گوگل نیز، نیست.


مقاله مرتبط: ۷ نکتهٔ مهم برای نویسندگی در وب‌ سایت


با تقسیم متن به سرفصل‌های مختلف، به پست‌تان ساختار و خوانایی بیشتر ببخشید. قالب‌بندی هر سرفصل کوچک نباید شانسی باشد. همان‌طور که گفته شد برای عنوان اصلی مقاله باید از تگ H1 استفاده کنید، همین‌طور باید برای سرفصل‌های یک مقاله را نیز با تگ H2 مشخص کنید. این کار باعث می‌شود که گوگل هر سرفصل را به‌عنوان موضوع ثانویه مقاله‌تان در نظر بگیرد. از عناوین فرعی استفاده کرده و موضوع هر سرفصل را توضیح دهید.

با استفاده از تگ H3 نیز به وبلاگتان ساختار هرچه بیشتر ببخشید

گاهی اوقات یک‌فصل خود به‌تنهایی باز به چند زیرمجموعه تقسیم می‌شود. کافی است که یک نگاه به مقاله‌های ویکی‌پدیا بیندازید تا ببینید این فصل‌بندی چقدر خوب در آن‌ها رعایت شده است. در حالت ایده‌آل مقاله‌تان باید به‌گونه‌ای عنوان‌بندی شود که به‌راحتی با چشم قابل اسکن باشد. دراین صورت بازدیدکنندگان با یک نگاه کلی به مقاله و سرفصل‌هایش به‌راحتی می‌توانند بخشی را که بیشتر به نیازشان مرتبط است را پیدا کنند.

به خوانندگانتان فرصت مطالعه بدهید

باید بگویم شما کاملاً با این نکات محتوایی در ارتباط هستید. شانس بزرگی است که شما علاقه زیادی به خواندن داشته باشید. شاید یک پست وبلاگی الهام‌بخش برای داستان‌هایی خوب باشد. یا شاید از یک مقاله در مورد چگونگی شناسایی بهترین کلیدواژه‌های جستجو لذت ببرید.


مقاله مرتبط: ۱۳ اشتباه رایج در نگارش محتوا برای وب سایت


همیشه برای خوانندگانتان امکانی را فراهم کنید تا فرصت مطالعه پیدا کنند. با لینک به محتوای مرتبط در وبلاگ یا وب‌سایتتان، گوگل از شما قدردانی می‌کند.

همچنین می توانید به سایت های دیگر لینک دهید البته این کار ممکن است ضد خودتان به نظر برسد به این خاطر که چرا شما باید بخواهید که یک بازدیدکننده از سایت شما به منبع دیگری هدایت شود؟ اما درواقع با این کار بازدیدکنندگان به چیزی که مورد جستجویشان بوده است دست می‌یابند و ارتباط شما با بازدیدکنندگان و گوگل تقویت می‌گردد.

آیا نگران آن هستید که این نکات محتوایی را فراموش کنید؟

نوشتن یک فرآیند خلاقانه است. مطالعه و یادآوری قوانین بی‌شمار برای بهبود سئو قبل از نوشتن مقاله ممکن است آزاردهنده باشد. یک شانس نسبتاً خوب وجود دارد که این نکات محتوای به کارتان بیاید البته با درنظر گرفتن اینکه شما همه نکات را به یاد آورید.

می‌توانید webtexttool را امتحان کنید. این یک ابزار هوشمند است که می‌تواند نکات لازم برای مقاله فعلی شما را پیشنهاد داده تا از طریق آن بتوانید مقاله‌تان را در حینی که می‌نویسید برای گوگل بهینه‌سازی کنید. با استفاده از این ابزار هیچ دانش قبلی درباره سئو مورد نیازتان نیست. و اینکه این ابزار تا ۳۰ روز به‌صورت رایگان برایتان قابل‌استفاده است.

خرید هاست لینوکس

تیم تحریریه هاست ایران

تیم تحریریه مجله هاست ایران متشکل از کارشناسان و نویسندگان متخصص در حوزه وب و هاستینگ است. این تیم با هدف ارائه محتوای ارزشمند و به‌روز به کاربران، به بررسی و تحلیل خدمات مختلف هاستینگ، آموزش‌های فنی و راهنمایی‌های کاربردی می‌پردازد. اعضای تیم با تجربه و دانش خود، سعی در ارتقاء آگاهی کاربران دارند و به آنها کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه انتخاب خدمات آنلاین بگیرند. تعهد به کیفیت و دقت در ارائه اطلاعات، از ویژگی‌های بارز این تیم است.

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6  +  3  =  

Back to top button