بهترین تحریم شکن ها کدامند؟ امروزه اینترنت بخش جدایی ناپذیر از زندگی همه افراد است. برخی از کشورها و سازمان‌ها، به دلایل مختلف دست به محدودسازی اینترنت می‌زنند. این امر باعث می‌شود، کاربران نتوانند به‌راحتی از برخی از خدمات اینترنتی و وب‌سایت‌ها استفاده کنند. در چنین مواقعی تحریم‌شکن‌ها یا vpnها می‌توانند راهکار مناسبی برای شما باشند. این ابزار به شما کمک می‌کند تا از سد محدودیت‌ها عبور کنید و بتوانید به محتوای محدود شده دسترسی پیدا کنید. تفاوت تحریم‌شکن‌ها و VPNها در چیست؟

تحریم‌شکن‌ها در اینترنت بی‌نهایت هستند و شما ممکن است در انتخاب تحریم‌شکن با چالش‌هایی روبرو شوید. از همین رو به معرفی بهترین تحریم شکن ها برای شما می‌پردازیم.

چرا به تحریم شکن ها احتیاج داریم؟

پیش از بررسی بهترین تحریم شکن ها، لازم است بدانید چرا به تحریم‌شکن‌ها احتیاج داریم؟ تحریم‌شکن‌ها برای چه مواردی مورد استفاده قرار می‌گیرند؟ آیا تنها کاربرد تحریم‌شکن‌ها عبور از محدودیت‌ها است؟ خیر، اصلی‌ترین کاربرد تحریم‌شکن‌ها دسترسی به اینترنت آزاد جهانی و عبور از سد محدودیت‌ها است؛ ولی علاوه‌بر این موضوع برخی از سرویس‌های آنلاین مانند Netflix، Hulu و بسیاری از سرویس‌های استریم دیگر، محتوای خود را به مناطق جغرافیایی خاصی محدود می‌کنند. با استفاده از تحریم‌شکن‌ها، می‌توانید به محتوای این سرویس‌ها از هر نقطه‌ای از جهان دسترسی پیدا کنید.

استفاده از VPN و تحریم‌شکن، باعث تغییر IP کاربران نیز می‌شود. همچنین در برخی موارد، ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت (ISPها) سرعت اتصال به برخی وب‌سایت‌ها و سرویس‌ها را کاهش می‌دهند. با استفاده از تحریم‌شکن‌ها، می‌توان از این کاهش سرعت جلوگیری کرد و تجربه‌ی بهتری از اینترنت داشت.

اما تفاوت VPN با تحریم شکن در چیست؟ تحریم شکن‌ها کاملاً ایرانی هستند و برای رفع تحریم‌های خارجی استفاده می‌شوند و یا به عبارتی استفاده از آن‌ها هیچ اثری بر فیلترینگ داخلی ندارد. با این حال یکی از راهکارهای کاربران ایرانی برای دور زدن تحریم‌ها استفاده از انواع vpn است. در مقایسه این دو ابزار باید گفت که استفاده از تحریم شکن‌ها برای کار با سایت‌های تحریم شده، سرعت و امنیت بالاتری را نسبت به فیلترشکن‌ها برای شما ایجاد می‌کنند.

راهنمای انتخاب بهترین DNSتحریم‌شکن‌ها چگونه عمل می‌کنند؟

همه آدرس‌ها و یا به عبارتی، دامنه‌هایی که در نوار جستجوی خود سرچ می‌کنید، در واقع یک IP هستند. زمانی که شما یک نام دامنه (برای مثال: hostiran.net) را جستجو می‌کنید، سرور از طریق DNS آی‌پی دامنه مدنظر شما را شناسایی می‌کند و به آن متصل می‌شود.

تحریم شکن‌ها با ارائه یک آی پی خاص به کاربران خود، امکان اتصال به سایت‌های تحریم شده را برای آن‌ها فراهم می‌کنند. در این بین کافیست؛ کاربران DNS دیوایس خود را بر روی آی پی داده شده تنظیم کنند. در این شرایط اتصال به سایت تحریم شده از طریق IP کاربر نخواهد بود، بلکه IP داده شده کاربرد خود را در این نقطه نشان خواهد داد.

به‌زبان ساده‌تر، تحریم‌شکن‌ها می‌توانند به صورت نرم‌افزار، افزونه مرورگر، یا حتی وب‌سایت‌های پروکسی عمل کنند. برخلاف VPN‌ها که ترافیک کل سیستم را رمزگذاری می‌کنند، تحریم‌شکن‌ها ممکن است فقط ترافیک یک مرورگر یا یک اپلیکیشن خاص را از طریق سرورهای خود هدایت کنند.

تحریم شکن چیست؟

راهنمای انتخاب بهترین DNS

استفاده از DNS‌های غیرمحدود و ترکیب آن‌ها با سرویس‌های تحریم‌شکن می‌تواند به کاربران کمک کند تا محدودیت‌های اینترنتی را دور بزنند و به محتوای مسدود شده دسترسی پیدا کنند. انتخاب DNS مناسب و ترکیب آن با ابزارهای تحریم‌شکن می‌تواند امنیت و حریم خصوصی کاربران را نیز بهبود بخشد.

DNS چیست و چگونه کار می‌کند؟ همانطور که می‌دانید سرویس نام دامنه (DNS) در واقع پل ارتباطی کاربر با ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی است. انتخاب یک DNS مناسب می‌تواند تاثیر به‌سزایی در سرعت اینترنت شما داشته باشد و دسترسی شما را به محتوای مورد نظر شما آسان‌تر کند. علاوه‌بر این می‌توانید با ساخت DNS اختصاصی  هر عنوانی را که دوست دارید، در ابتدای نام دامنه خود قرار دهید.

در ادامه با برخی از بهترین DNSهای ارائه شده در جهان آشنا می‌شویم:

  • یکی از بهترین DNSهای ارائه شده؛ Cloudflare DNS است که هم برای ویندوز و هم موبایل‌ها و تبلت‌ها عرضه شده است. اگر از نسخه IPv6 این DNS در دستگاه اندروید خود استفاده می‌کنید باید بدانید که در حال استفاده از بهترین نسخه موجود هستید.
  • Google public DNS، توسط شرکت گوگل ارائه شده است و با توجه به اینکه نسبت به رقبای خود از امنیت و سرعت بالاتری برخوردار است، توانسته است توجه کاربران زیادی را به خود جلب کند.
  • Quad9 از آن دسته از DNSهایی است که معمولا توسط کارشناسان برای موبایل پیشنهاد می‌شود و می‌تواند بالاترین سطح امنیتی ممکن در برابر لینک‌های مخرب را برای شما ایجاد کند.
  • چهارمین سرویس پیشنهادی، Alternate DNS است که توسط شرکت “Comodo” ارائه شده است. تفاوتی که این سرویس با رقبای خود دارد در بلاک کردن لینک‌های مخرب است. به این شکل امنیت شما به بهترین شکل ممکن تضمین خواهد شد.

بهترین تحریم شکن های ایرانی

بهترین تحریم شکن ها از نظر کاربران کدامند؟ تحریم‌شکن‌ها علاوه‌بر کاربرد اصلی خود باید ویژگی‌هایی مانند: سرعت بالا، امنیت، پشتیبانی خوب و… را دارا باشند. کدام تحریم شکن‌ها می‌توانند نیازهای شما را برطرف کنند؟ برخی از پرطرفدار‌ترین تحریم‌شکن‌ها از نظر کاربران، تحریم شکن‌های زیر هستند.

  • تحریم شکن هاست ایران
    شرکت میزبانی وب هاست ایران، به‌عنوان یکی از سرویس‌های خدماتی خود، به ارائه‌ی قوی‌ترین تحریم‌شکن‌ به کاربران ایرانی می‌پردازد. اگر خدمات میزبانی وب خود را از هاست ایران دریافت می‌کنید، می‌توانید با اتصال به این تحریم‌شکن‌ به صورت کاملا رایگان به بیش از ۵۰۰ سایت تحریم شده خارجی دسترسی داشته باشید. سرعت بالا، امنیت و حریم خصوصی قوی، پشتیبانی ۲۴/۷، پشتیبانی از پلتفرم‌های مختلف (ویندوز، مک، اندروید، iOS) برخی از مزایای تحریم‌شکن‌ هاست ایران هستند.

  • رادار گیم

جمعی از گیمرهای ایرانی، با همراهی وزارت ارتباطات تصمیم به حل مشکلات گیمرها گرفتند. سایت رادار گیم به شما کمک‌ می‌کند تا پینگ بعضی از بازی‌ها را پیدا کنید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید. این تحریم شکن به شما DNS هایی ارائه می‌دهد که با سرعت بالا و بدون پکت لاس، بتوانید از سد محدودیت‌های بازی عبور کنید.

  • تحریم شکن الکترو

یکی از بهترین تحریم شکن های ایرانی، که در جهت مقابله با تحریم‌های شرکت‌های اینترنتی خارجی ایجاد شده است الکترو است. این ابزار هم برای اندروید و هم ویندوز کاربرد دارد. رابط کاربری ساده و همچنین سرعت و امنیت بالای این برنامه کاربران زیادی را به سوی آن جذب کرده است. هنگام استفاده از الکترو با تنظیم DNS دیوایس خود، بر روی IP های داده شده، می‌توانید به اینترنت آزاد دسترسی داشته باشید.

تحریم شکن الکترو

  • تحریم شکن وانیلا

وانیلا در قالب یک اپلیکیشن به رفع تحریم‌های اینترنتی برای کاربران می‌پردازد. با توجه به اینکه سرورهای این شرکت در درون ایران میزبانی می‌شوند، ترافیک کاربران به صورت نیم‌بها محاسبه خواهد شد. در کنار همه‌ی این موارد، سرعت بالا، داده امن، نصب سریع و پشتیبانی سریع از دیگر مزایای ایم تحریم‌شکن است.

تحریم شکن وانیلا

  • تحریم شکن بگذر

بگذر از جمله تحریم شکن‌های ایرانی است که با ارائه DNS به کاربران کمک می‌کند تا به سایت‌های تحریم شده دسترسی داشته باشند.

 

تحریم شکن بگذر

 

 

  • تحریم شکن “شکن”

شکن با شعار و ادعای بی‌اثر کردن تحریم‌های اینترنتی، یکی از بهترین تحریم شکن ها در میان کاربران است.

تحریم شکن شکن

  • ۴۰۳ آنلاین

این تحریم‌شکن متعلق به سامانه وزارت ارتباطات است. شما علاوه‌بر گذر کردن از تحریم‌های سایت‌های خارجی، می‌تواند دامنه مورد نظر خود را در ۴۰۳ آنلاین بررسی کنید.

تحریم شکن 403 آنلاین 

  • تحریم‌شکن سرور

یکی دیگر از بهترین تحریم شکن ها از نظر کاربران، تحریم شکن سرور است؛ که توانسته است خود را در میان کاربران محبوب کند.

کلام آخر

انتخاب بهترین تحریم شکن بستگی به نیازها و اولویت‌های کاربران دارد. تحریم‌ها و محدودیت‌های اینترنتی می‌توانند مانعی جدی برای دسترسی به اطلاعات و خدمات آنلاین باشند. تحریم شکن‌ها قانونی هستند و می‌توانند به شما در عبور از سد محدودیت‌ها کمک کنند. با بررسی ویژگی‌های هر کدام از تحریم‌شکن‌ها، از میان بهترین تحریم شکن های معرفی شده؛ می‌توانید بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.

سوالات متداول

  • بهترین تحریم شکن چه ویژگی‌هایی دارد؟

بهترین تحریم شکن توانایی ارائه امنیت و حفظ حریم خصوصی کاربران را دارد، همچنین امکان دسترسی به محتوای مسدود و فیلتر شده را فراهم می‌کند. از آنجایی که در برخی کشورها و مناطق، دسترسی به برخی اطلاعات و خدمات محدود شده است، تحریم‌شکن‌ها به عنوان ابزاری موثر برای دور زدن این محدودیت‌ها شناخته می‌شوند.

  • آیا استفاده از تحریم‌شکن‌ها قانونی است؟

استفاده از تحریم‌شکن‌ها، راه قانونی برای عبور از محدودیت‌های اینترنتی است.

  • آیا استفاده از تحریم‌شکن‌ها امن است؟

استفاده از تحریم‌شکن‌های معتبر و با اعتماد امنیتی بالا معمولاً امن است. اما انتخاب سرویس مناسب و اعمال اقدامات امنیتی مناسب از جمله استفاده از اتصالات رمزنگاری شده (SSL/TLS) می‌تواند اطمینان از امنیت ارتباط شما را فراهم کند.

 

بهترین تحریم شکن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  +  3  =  12