شناسایی فرستنده ایمیل
شناسایی فرستنده ایمیل

شناسایی فرستنده ایمیل گاهی اوقات برای خیلی‌ها اهمیت دارد. اگر ایمیلی از یک فرستنده ناشناس دریافت کردید و مایل بودید به هویت این فرد پی ببرید، می‌توانید از روش جستجوی معکوس ایمیل بهره ببرید.

روش جستجوی معکوس ایمیل شما را قادر می‌سازد تا به همه‌ی اطلاعاتی که این فرستنده ناشناس تابه‌حال به‌صورت عمومی در شبکه اینترنت قرار داده است، دسترسی پیدا کنید. در ادامه‌ی این مطلب با ما همراه باشید تا روش‌های مختلف جستجوی معکوس ایمیل را به شما معرفی کنیم.

۱. در گوگل جستجو کنید

جستجو در گوگل هنوز هم یکی از ساده‌ترین و مؤثرترین روش‌هاست. اگر فرستنده ناشناس تابه‌حال در وب‌سایت یا تالار گفتگویی به آدرس ایمیل خود اشاره کرده باشد، موتور جستجوی گوگل می‌تواند آن را پیدا کند. کافی است آدرس ایمیل فرستنده را در نوار جستجوی گوگل وارد کنید و منتظر نتایج آن بمانید.

عنوان صفحه‌ها و همچنین توضیحات آن‌ها را بررسی کنید تا به نتیجه دلخواهتان برسید. اگر مایل هستید نتایج تخصصی‌تری برای شما به نمایش درآید، بهتر است آدرس ایمیل فرستنده را در میان علامت‌های “” قرار دهید. این روش کمک می‌کند تا تنها صفحه‌هایی برایتان به نمایش درآیند که آدرس ایمیل به همین شکل و به‌صورت کامل در آن‌ها درج شده است.

۲. در شبکه‌های اجتماعی جستجو کنید

پایگاه کاربران وب‌سایت‌های اجتماعی بسیار عظیم است و اطلاعات معتبری هم درباره‌ی افراد مختلف در آن وجود دارد. اگر فرستنده ناشناس قبلاً از همین آدرس ایمیل برای ثبت‌نام در شبکه‌های اجتماعی استفاده کرده باشد، قادر خواهید بود حساب کاربری‌اش را پیدا کنید و به اطلاعات عمومی آن دسترسی یابید.

همه‌ی وب‌سایت‌های اجتماعی به نوار مخصوص جستجو مجهز هستند و می‌توانید آدرس ایمیل را در همین قسمت وارد کنید. بدین ترتیب هر کاربری که با آن ایمیل در وب‌سایت ثبت‌نام کرده باشد، در صفحه نتایج به نمایش درمی‌آید.

دو روش خودکار و دستی برای این منظور وجود دارد. در روش دستی باید وارد محبوب‌ترین وب‌سایت‌های اجتماعی شوید و به دنبال صاحب آن آدرس ایمیل بگردید اما در روش خودکار می‌توانید از Lullar کمک بگیرید. برای این کار کافیست آدرس ایمیل را در نوار جستجوی Lullar وارد کنید تا این ابزار بیش از ۳۰ وب‌سایت اجتماعی محبوب را به‌صورت خودکار جستجو کند. سپس می‌توانید در صفحه نتایج روی وب‌سایت‌هایی که نام‌شان با رنگ آبی متمایز شده است کلیک کنید تا اطلاعات بیشتری برایتان به نمایش درآید.

اگر موفق شدید که این ایمیل ناشناس را در وب‌سایت اجتماعی به‌خصوصی پیدا کنید، احتمالاً قادر خواهید بود به اطلاعات هویت و محل زندگی فرستنده هم دست یابید. حتی اگر دسترسی به اطلاعات صفحه شخصی این فرد محدود شده باشد هم همچنان می‌توانید نام یا تصویر او را ببینید.

۳. از خدمات جستجوی ایمیل استفاده کنید

ابزارهای خدماتی متعددی برای جستجوی ایمیل وجود دارند که شبکه‌های اجتماعی، نتایج وب و حتی وب پنهان را هم به دنبال رد و نشانی از ایمیل موردنظر شما جستجو می‌کنند. اگر آدرس ایمیل به‌صورت عمومی در فضای اینترنت مشهود باشد، این ابزارها حتماً می‌توانند آن را پیدا کنند.

محبوب‌ترین ابزار جستجوی ایمیل Pipl است. این ابزار دارای پایگاه داده‌های بسیار وسیعی است. کافیست آدرس ایمیل موردنظرتان را در Pipl وارد کنید تا نتایج قابل دسترسی را در خلال چند ثانیه در اختیارتان بگذارد.

Pipl آدرس وب‌سایتی را که ایمیل موردنظر در آن ثبت شده است به شما نشان می‌دهد و همچنین اگر اطلاعات مرتبط بیشتری در دسترس باشد، آن در اختیارتان می‌گذارد. اگر توانستید نام دقیق فرستنده را پیدا کنید، قادر خواهید بود آن را دوباره در Pipl جستجو کنید و به اطلاعات بیشتری دست یابید.

همچنین می‌توانید نام صاحب آدرس ایمیل را در ابزار آنلاین Peekyou جستجو و جزئیات دقیق‌تری درباره‌ی او پیدا کنید.

۴. نشانه‌ها را دنبال کنید

اگر ایمیل موردنظر به‌صورت عمومی در دسترس باشد، ابزارهای یادشده قادر خواهند بود به اطلاعات آن دست یابند. از طرفی اگر همچنان موفق نشده‌اید به ساده‌ترین اطلاعات دست یابید، باید به دنبال نشانه‌های بیشتری باشید.

نشانه‌ها دقیقاً به همان چیزی بستگی دارند که به دنبالش هستید و متاسفانه هیچ راهکار کلی دراین‌باره وجود ندارد. مهم‌ترین نکته این است که دامنه ایمیل موردنظر را شناسایی کنید و در آن‌جا به دنبال اطلاعات بگردید.

مثلاً اگر ایمیل موردنظرتان user@test.com است، test.com می‌تواند دامنه شخصی فرستنده ایمیل باشد. می‌توانید در اینترنت به دنبال دامنه این آدرس ایمیل بگردید و به اطلاعات آن دست پیدا کنید.

محتوای درون ایمیل هم ممکن است شامل نشانه‌ها و اطلاعات مفیدی باشد. اگر فرستنده در ایمیلش به شما پیشنهاد ارزشمندی ارائه کرده باشد، می‌توانید همین پیشنهاد را در دنیای اینترنت جستجو کنید. جستجوی شناسه ایمیل و نام دامنه آن در گوگل هم ممکن است شما را به اطلاعات تکمیلی راهنمایی کند.

هنوز هم موفق نشده‌اید؟

اگر پس از به کارگیری همه‌ی روش‌های ذکرشده همچنان نتوانسته‌اید به هویت فرستنده ایمیل دست یابید، ممکن است که این آدرس ایمیل قبلاً در هیچ وب‌سایت دیگری مورداستفاده قرار نگرفته باشد یا از طرف یک وب‌سایت ناشناس ایمیل برای شما ارسال شده باشد.

اگر این ایمیل از سوی یک وب‌سایت ناشناس ارسال شده باشد، می‌توانید به آن وب‌سایت مراجعه و آدرس ایمیل‌تان را از فهرستشان حذف کنید. اگر این موضوع جدی و غیرقانونی است، می‌توانید از وب‌سایت ناشناس درخواست کنید موقعیت مکانی یا آدرس IP خود را در اختیارتان بگذارند. اگر هیچ‌کدام از این راهکارها مفید واقع نشدند، بهتر است آن‌ها را بلاک کنید تا دیگر هیچ ایمیل ناشناسی از سوی این فرستنده دریافت نکنید.

کلام آخر

در برخی مواقع بهتر است پیش از جستجوی جدی به‌صورت مستقیم از فرستنده بخواهید که خودش را به شما معرفی کند. گاهی اصلا لازم نیست خودتان را به دردسر بیندازید بلکه کافیست از فرستنده بپرسید «شما چه کسی هستید؟». روند جستجوی ایمیل بسیار طولانی و وقت‌گیر است و در خلال اجرای آن احتمالاً به اطلاعات بسیاری درباره‌ی فرستنده دسترسی پیدا می‌کنید. ممکن است دسترسی شما به این اطلاعات اصلاً صحیح نباشد.

به خاطر داشته باشید که جاسوسی درباره‌ی زندگی آنلاین افراد آن هم بدون دلیل منطقی اصلاً اخلاقی نیست و باید از آن خودداری کنید.

جستجوی معکوس ایمیل، راهی برای شناسایی فرستنده ایمیل

دپارتمان آموزش هاست ایران

دپارتمان آموزشی هاست ایران در تلاش است جدید ترین آموزش های مرتبط با میزبانی وب را در اختیار کاربران عزیز قرار دهد

یک دیدگاه برای “جستجوی معکوس ایمیل، راهی برای شناسایی فرستنده ایمیل”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19  +    =  20