آموزش وب مستریمیزبانی وب

پلاگین‌هایی که نباید در هاست اشتراکی روی وب‌سایت خود نصب کنید

به این post امتیاز دهید

مسلماً میزبان وب، مهم‌ترین راه ارتباطی بین وب‌سایت شما و بازدیدکنندگان هست. بدون سرویس هاست مناسب، دنیا حتی متوجه حضور شما نخواهد شد.

معیارهای جالبی برای داشتن یک کسب‌وکار موفق وجود دارد. طبق بررسی‌های انجام‌شده، هر یک ثانیه تأخیر در لود سایت، مساوی هست با ۱۱٪ بازدیدکننده‌ی کمتر، ۱۶٪ کاهش رضایت مشتریان و ۷٪ افت نرخ تبدیل سایت.

بنا بر گزارش‌های دریافتی اخیر از سازمان آمارگیری اینترنتی Compendium، ۳۸٪ مشتریان آنلاین، وب‌سایت یا اپلیکیشنی با زمان لود بیش از ۱۰ ثانیه را ترک می‌کنند.

سرعت سایت، یکی از معیارهایی است که گوگل توسط آن به نتایج جستجوی خود رتبه می‌دهد. از نظر گوگل، صفحه‌ای کند هست که بارگذاری آن بیشتر از ۱.۵ ثانیه طول بکشد. ۷۴٪ از کاربران نیز برای دیدن وب‌سایتی در موبایل خود، تنها ۵ ثانیه منتظر می‌مانند.

مورد دیگری که اهمیت دارد این هست که اکثر وب‌سایت‌های وردپرسی بر روی پلن‌های هاستینگ اشتراکی، میزبانی می‌شوند.

هاست مشترک به این معناست که وب‌سایت‌های زیادی روی یک وب سرور مشترک میزبانی شده و منابع آن سرور از جمله CPU و RAM بین اکانت‌های آن سرور تقسیم می‌شود.

ویژگی‌های هاست اشتراکی را بشناسید

پلن‌های هاست‌ اشتراکی بسیار ارزان‌قیمت هستند، البته به این معنا نیست که بی‌کیفیت‌اند. بزرگ‌ترین مشکلی که در انتخاب این نوع هاست وجود دارد، بکار بردن واژه‌ی «نامحدود» با آن هست.

اکثر وب‌سایت‌های وردپرسی روی این نوع هاست و توسط افراد تازه‌کار نصب می‌شوند.

شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات میزبانی وب با بکار بردن واژه‌ی «نامحدود» برای خدمات هاست اشتراکی، از جمله پهنای باند نامحدود، حافظه نامحدود، ایمیل نامحدود و دامنه نامحدود مشتریان را گمراه می‌کنند. حقیقت این هست که هاست اشتراکی، محدودترین پلن هاستینگ موجود در سطح وب است. با دانستن محدودیات خود، می‌توان از ایجاد هرگونه مشکلی برای وب‌سایت خود پیشگیری کرد.

دلیل اصلی سقوط سایت روی هاست اشتراکی، پلاگین‌ها هستند.

هر پلاگینی که روی سایت خود نصب می‌کنید موجب کند شدن وب‌سایت وردپرسی شما می‌شود. بعضی از این پلاگین‌ها به منابع سایت فشار وارد می‌کنند که درنتیجه موجب عملکرد ضعیف و کندی آن می‌شوند. در ادامه به بررسی لیستی از پلاگین‌هایی که استفاده از آن‌ها روی هاست اشتراکی توصیه نمی‌شود می‌پردازیم:

  1. Broken Link Checker

از این پلاگین، تنها در صورت نیاز و در زمان‌هایی با ترافیک پایین استفاده کنید و به‌محض پایان انجام کار، آن را غیرفعال نمایید. چرا این پلاگین بار زیادی بر سرور تحمیل کرده و موجب بروز مشکل برای سرورهای هاست اشتراکی می‌شود.

پلاگین‌های جایگزین:

Broken Link Check (Online)

این ابزار آنلاین، لینک‌های شکسته سایت شما را بررسی خواهد کرد. نسخه‌ی رایگان آن، تا ۳۰۰۰ صفحه را پشتیبانی می‌کند.

Xenu Link Sleuth (برای Windows)

نرم‌افزاری رایگان برای ویندوز هست که برای بررسی لینک‌های شکسته سایت بکار می‌رود.

Integrity (فقط برای مکینتاش (

این ابزار تنها برای Mac طراحی شده است که تصاویر سایت را نیز علاوه‌بر لینک‌های داخلی و خارجی بررسی می‌نماید.

  1. Google XML Sitemaps

این پلاگین نیز بار زیادی را روی سرور می‌گذارد.

پلاگین‌های جایگزین:

WordPress SEO plugin

از ابزار نقشه سایت درون‌ساختاری و محبوب خودِ وردپرس توسط Yoast استفاده کنید. با به‌کارگیری این ابزار، نیازی به نصب پلاگین دیگری برای این کار ندارید.

Google Sitemap Plugin

این پلاگین ساده برای سایت مپ، عملکرد خوبی دارد. بدون افزایش بار سرور به‌راحتی می‌توانید فایل سایت‌مپ خود را ایجاد و به این ابزار اضافه کنید.

Better WordPress Google XML Sitemaps

این پلاگین، ابزاری پرسرعت برای ایجاد نقشه سایت با نیاز به حداقل منابع هست.

  1. (Yet Another Related Posts Plugin (YARPP

این نوع پلاگین‌ها، دیتابیس را تحت‌فشار می‌گذارند. ایندکس کردن، دسته‌بندی و تمام عملکردهای آن با استفاده از منابع سرور انجام می‌شود.

پلاگین‌های جایگزین:

سرویس‌های زیر، روی سرورهای مختص خود اجرا می‌شوند و تأثیری روی سرور شما نخواهند داشت.

برای وبلاگی کوچک، لینک‌دهی داخلی به پست‌های خود، نتایج بهتری را به دنبال خواهد داشت.

Jetpack by WordPress.com

این ابزار، پست‌های شما را اسکن و بررسی کرده و پست‌های مرتبط را به بازدیدکنندگان نمایش می‌دهد. بر خلاف دیگر پلاگین‌های مرتبط با این موضوع، تمام بررسی‌ها، فرآیندها و ارائه محتوا روی فضای ابری Jetpack انجام می‌شود، در نتیجه هیچ بار اضافی روی سرور شما قرار نخواهد گرفت.

LinkWithin

پلاگینی عالی برای نمایش پست‌های مرتبط زیر پست اصلی شماست و برای این کار از منابع سرورتان استفاده نخواهد کرد.

  1. WP-PostViews

این پلاگین برای بررسی ترافیک سایت کاربرد دارد، اما بابت لود هر صفحه، یک لاگ در دیتابیس ذخیره می‌کند. بهتر هست از این پلاگین در هاست اشتراکی استفاده نکنید، چراکه تمام منابع سرور شما را مصرف می‌کند.

پلاگین‌های جایگزین:

Jetpack plugin

ابزار مناسبی برای بررسی ترافیک سایت هست.

Google Analytics

گوگل آنالیتیکس هم که همه با آن آشنایی داریم، ابزاری قوی برای بررسی ترافیک وبلاگ سایت محسوب می‌شود.

  1. WordPress Popular Posts

این ویجت، محبوب‌ترین پست‌های سایت شما را به نمایش می‌گذارد. اگر از هاست اشتراکی استفاده می‌کنید آن را از لیست خود حذف نمایید.

پلاگین‌های جایگزین:

در واقع به هیچ پلاگینی برای جایگزینی نیاز ندارید. برای نشان دادن پست‌های محبوب خود می‌توانید ۵ مورد از آن‌ها را در Text widget خود انتخاب کرده تا در سایدبار وب‌سایتتان به نمایش درآیند.

پلاگین‌های بکاپ از جمله WP DB Backup، WP DB Manager و Backup WordPress باید تنها در مواقع مورد نیاز، استفاده شوند. چراکه فایل‌های بکاپ، فضای زیادی را از دیتابیس اشغال می‌کنند. بهتر هست برای استفاده از پلاگین‌های بکاپ، فقط زمان‌هایی با ترافیک پایین را در نظر بگیرید و پس از پایان کار، آن را غیرفعال کنید.

از پلاگین‌های ایمیل نیز در هاست اشتراکی باید صرف نظر کرد تا دیتابیس سرور ما را بیهوده اشغال نکند.

با در نظر گرفتن لیست بالا و موارد گفته شده، در صورت استفاده از هاست اشتراکی می‌‎توانید از بروز یک سری مشکلات برای سایتتان جلوگیری کنید. هرچند پس از گذشت مدتی از شروع کار خود و افزایش محبوبیت و بازدید سایتتان، توصیه می‌شود دیگر از پلن‌های هاست اشتراکی استفاده نکنید، چراکه قطعاً مشکلاتی را برای شما به دنبال خواهد داشت.

خرید هاست لینوکس

تیم تحریریه هاست ایران

تیم تحریریه مجله هاست ایران متشکل از کارشناسان و نویسندگان متخصص در حوزه وب و هاستینگ است. این تیم با هدف ارائه محتوای ارزشمند و به‌روز به کاربران، به بررسی و تحلیل خدمات مختلف هاستینگ، آموزش‌های فنی و راهنمایی‌های کاربردی می‌پردازد. اعضای تیم با تجربه و دانش خود، سعی در ارتقاء آگاهی کاربران دارند و به آنها کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه انتخاب خدمات آنلاین بگیرند. تعهد به کیفیت و دقت در ارائه اطلاعات، از ویژگی‌های بارز این تیم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

48  +    =  58

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا