راهنمای مطالعه
هر وبسایتی نیاز به ویژگی و خصوصیتهای خاص خود دارد. این ویژگیها، همان موارد ظریفی هستند که در هر کسبوکاری باید وجود داشته باشند ولی اغلب نادیده گرفته میشوند، غافل از اینکه نقشی کلیدی در موفقیت دارند. اگر کسبوکار شما نیز هنوز به موفقیت ایدهآل نرسیده است، در جستجوی مقصر نباشید، به وبسایت شرکت خود نگاهی بی اندازید.
یکسوم همه استارتآپها در دو سال اول پس از تأسیس شکست میخورند. این یک واقعیت است و کسبوکارهای کوچک نیز از این واقعیت مستثنی نیستند.
اگر در حال راهاندازی یک کسبوکار کوچک هستید، با رعایت مهمترین مسئله میتوانید شانس موفقیت خود را بیشتر کنید، اینکه وبسایت کسبوکار خود را تا حد ممکن، مؤثر و بینقص بسازید.
[btn_callaction link=”https://design.hostiran.net/%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d9%88%d8%a8-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%ae%d8%af%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa%db%8c/” label=”اطلاعات بیشتر” text=”برای مشاهده قیمتها و شرایط مربوط به طراحی وبسایت شرکتی – خدماتی و دریافت مشاوره با واحد طراحی و توسعه هاست ایران به شماره ۰۲۱۲۸۳۱۴ تماس حاصل فرمایید.”]امروزه، بیشتر کسبوکارها وبسایتی را به خود اختصاص دادهاند، اما اکثر آنها جزئیات اساسی را حذف کرده یا آنها را به شیوهای نادرست نمایش میدهند.
در این مقاله با بررسی ۶ مورد از جزئیاتی که اکثر افراد در ایجاد سایت خود نادیده میگیرند آشنا خواهیم شد.
فراخوانها
فراخوان یا همان «Call to Action» در دنیای بازاریابی دیجیتال، اصطلاح متداولی است. به عبارتی، چنین فراخوانهایی برای تشویق کاربران به خرید کردن کاربرد دارند. یک فراخوان، پیامی کوتاه و هدفمند را در قالب یک دکمه به نمایش میگذارد، بهعنوان مثال، دکمههای «همین حالا بخرید» یا «تماس بگیرید» مشتری را ترغیب به خرید یا تماس میکند.
کال تو اکشن در نرخ تبدیل، نقش بسیار مهمی بازی میکند و راههای زیادی برای اجرای آن روی هرگونه وبسایتی وجود دارد. بیشتر سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) به کاربران خود اجازه میدهند تا بهراحتی دکمههایی را بهعنوان فراخوان، طراحی و ایجاد کنند.
شماره تلفنها
فراموش کردن درج شماره تلفن در وبسایت، اشتباه فاحش اکثر کسبوکارهاست. باوجود اینکه ممکن است تعداد کمی از وبسایتها فقط با ارائه یک آدرس ایمیل یا اضافه کردن یک فرم تماس، کار خود را بدون مشکل انجام دهند، اما شرکتهایی عمومیتر با استاندارد بالاتری قضاوت میشوند و باید تمام راههای تماس کاربران با خود را در اختیار آنها بگذارند.
در صورت ارائهی خدماتی شخصی، مشتریها خواستار توجه بیشتری از سمت شما هستند و به همین دلیل است که آنها اغلب ترجیح میدهند بلافاصله با شما تماس بگیرند. این موضوع میتواند دردسر بزرگی برای شرکتهای کوچک ایجاد کند اما اگر میخواهید روابط خود را با مشتریهایتان ارتقا دهید، ارزش دارد که این نکته را در نظر بگیرید.
پیشنهاد ما در مورد محل قرار دادن شماره تلفن در وبسایت این است که بجای فوتر، آن را در نوار اصلی مسیریابی وبسایت قرار دهید. هر چه یافتن شماره تلفن شما برای مشتری راحتتر باشد، برای کسبوکارتان نیز بهتر است. برای روشن شدن این موضوع، تصویر زیر را مشاهده کنید.
آدرس
همان قانونی که در مورد شماره تلفن وجود دارد، در مورد آدرس هم اعمال میشود، اما درج آدرس ازنظر عملی شاید کمی سختتر باشد. چراکه ارائه آدرس به مفهوم داشتن مکانی واقعی و آمادگی شما برای ملاقات با مشتریانتان است. پس اگر دفتری عمومی برای کسبوکار و ملاقات با مشتریان ندارید، بهتر است از درج آن خودداری کنید.
اما اگر مکان فیزیکی و آدرسی واقعی دارید و البته مشتریان سرزده را نیز میپذیرد، باید ساعات کاری خود را همراه با آدرس در وبسایتتان با آنها به اشتراک بگذارید.
مقاله مرتبط: ۱۰ عنصری که صفحه «درباره ما» وبسایت باید داشته باشد
برای دید بیشتر، تمام موارد را در یک بخش قرار دهید، یعنی شماره تلفن، آدرس و ساعات کاری را در یک صفحه از وبسایت و در کنار هم به نمایش بگذارید، البته به شرطی که صفحهآرایی وبسایت شما اجازه این کار را میدهد.
نظرات مشتریان
نظرات کاربران قدیمی در مورد کسبوکار خود، یکی از بهترین ابزارهای در دسترس برای جلب اعتماد مشتریان جدید نسبت به خود است. در صورت امکان نظراتی در مورد خدمات برتر و باکیفیت خود را در صفحه اصلی وبسایتتان به نمایش بگذارید. لزوما نیازی نیست که از پیامهای قدردانی استفاده کنید، چرا که اینچنین پیامها شاید کمی غیرواقعی به نظر بیاید درحالیکه نظر یک مشتری در مورد محصول یا خدمات خاصی که از شما دریافت کرده، کاملاً صادقانه و بسیار مؤثر است.
بیشتر CMS ها نوعی از سیستم مدیریت دیدگاه کاربری را ارائه میدهند؛ اما کاربران میتوانند از پلاگین Testimonials Widget استفاده کنند.
پروفایل شبکههای اجتماعی
این روزها شبکههای اجتماعی یا همان «Social media» نقش بزرگی در زندگی روزانه خیلی از مردم بازی میکنند و کسبوکارها نیز باید مطابق این واقعیت، استراتژی خود را تغییر دهند. خیلی از کسبوکارها بهاشتباه فکر میکنند که فقط به یک وبسایت احتیاج دارند درحالیکه میتوانند از حضور در شبکههای اجتماعی هم بهره فراوانی ببرند!
اما کلید موفقیت در این مرحله، شناسایی پلتفرمهای شبکههای اجتماعی مورد نظر شماست. از آنجایی که مخاطب اصلی شما احتمالاً فقط در تعدادی از این شبکههای اجتماعی حضور دائمی دارد، ایجاد حساب کاربری در همه آنها در واقع نوعی هدر دادن وقت است.
مثلاً اگر یک کافیشاپ بتواند عکسهای خوبی از محصولات خود تهیه کند شاید موفقیت بیشتری در استفاده ازInstagram و Pinterest داشته باشد، اما احتمالاً در Twitter مخاطبان چندانی را جذب نخواهد کرد؛ مگر اینکه مدیر روابط عمومی خوبی داشته باشد. فارغ از اینکه کدام پلتفرم را برای استفاده انتخاب میکنید، اطمینان حاصل کنید که لینک پروفایل شبکههای اجتماعی خود را در وبسایت هم قرار میدهید.
استراتژی محتوا
یکی از بهترین راههای جلب مشتری جدید برای کسبوکار آنلاین، اطمینان دادن به مشتریان در مورد اینکه شما در کار خود حرفهای هستید و از اعتبار کافی برخوردارید. یکی از راههای بررسی شده برای این کار، انتشار محتوای مفید بهصورت مستمر در وبلاگ سایت است. مقالههایی که با واژهی «چگونه» شروع میشوند، مقالههای مقایسهای و اظهار عقیده در مورد توسعههای اخیر صنعت خود را در نظر بگیرید.
مقاله مرتبط: ٥ معیار اصلی که هر سایتی باید داشته باشد
کلید موفقیت در این مرحله، رعایت دو مسئله است. اول اینکه باید صبورانه پشتکار داشته باشید، چراکه وارد بازی دراز مدتی شدهاید. اگر نمیتوانید خود را متعهد به انتشار محتوا بهصورت مستمر کنید و صبورانه در بلندمدت شاهد نتایج عملکرد خود باشید، بهتر است که تلاش خود را در جای دیگری متمرکز کنید. چیزی بدتر از یک وبلاگ بروز رسانی نشده برای یک کسبوکار وجود ندارد.
دوم اینکه، باید ارزشی واقعی برای مشتریان آینده خود فراهم کنید. متاسفانه در حال حاضر، شاهد انبوهی از محتواهای بیارزش و تکراری در دنیای وب هستیم، اما محتوای شما باید منحصربهفرد و واقعاً مفید باشد. اطلاعاتی را که ممکن است مشتریان شما در وب جستجو کنند، در نظر بگیرید و از همان موضوعها شروع کنید.
نتیجهگیری
تلاش برای حضور آنلاین بهتر برای یک کسبوکار کوچک یک ضمانت قطعی برای موفقیت نیست اما مطمئناً شانس آن را بیشتر میکند. توجه به جزئیات، نقش بزرگی در موفقیت شما دارد. هنگامیکه در حال راهاندازی پروژه بعدی خود هستید یا وبسایت فعلی خود را بهروزرسانی میکنید، مطمئن شوید که ۶ مورد آموزش دادهشده در این مقاله را در آن رعایت کردهاید:
- فراخوان
- شماره تلفن
- آدرس و ساعات کاری
- نظرات مشتریها
- پروفایل شبکههای اجتماعی
- استراتژی محتوا
پیشنهاد شما برای بهبود عملکرد کسبوکارها چیست؟ لطفاً نظرات خود را در بخش «ارسال دیدگاه» با ما به اشتراک بگذارید.