وردپرس بر روی بیش از یک چهارم اینترنت حکومت میکند.
بله، بیش از یک چهارم وب سایت ها بر روی آن ساخته شده اند. هنگامی که پای بهینه سازی موتور جستجو (SEO) به میان میآید، وردپرس یکی از بهترین پلتفرمها است. بنابراین اگر به فکر ساخت یک وبسایت هستید و از همان ابتدا SEO را هم مد نظر دارید، به احتمال زیاد سراغ وردپرس خواهید رفت. ولی اصلا فکرش را نکنید که چنین کاری خیلی هم آسان است.
از این ۱۰ اشتباهSEO در وردپرس دوری کنید تا خودتان را در صفحه نتایج موتور جستجو ببینید.
۱. زمان محلی خودتان را تنظیم نمیکنید
هر وقت که شما یک وب سایت جدید با وردپرس ایجاد می کنید، یکی از گزینه های نادیده گرفته شده، انتخاب زمان محلیتان در قسمت تنظیمات> همگانی است.
مثلا فرض کنید که سایت خود را تنظیم کردهاید که در یک زمان مشخص نوشته هایتان را منتشر کند، اما وقتی بفهمید نوشته هایتان در زمان برنامه ریزی شده منتشر نشده است، برایتان شوکه کننده خواهد بود. اگر زمان محلیتان را درست تنظیم نکنید، ممکن است چنین اتفاقی برای شما بیافتد، بنابراین برای اطمینان از اینکه وبلاگتان محتوا را به موقع تولید می کند، حواستان باشد که این تنظیم را انجام دهید.
۲. اهدافتان را در گوگل آنالیتیکس تنظیم نمیکنید
با ارزیابی نتایج میتوان فهمید که آیا SEO شما موفق بوده یا شکست خورده است. شما می توانید ترافیک ارگانیک (طبیعی) تان را به ۱۰ میلیون بازدید از صفحه در ماه افزایش دهید، اما اگر این بازدیدکنندگان محصولات شما را خریداری نکنند، در سرویس تان سرمایه گذاری نکنند یا فراخوانهایی که برایتان پول ساز هستند را اجرا نکنند، به درد سر خواهید افتاد. هر گاه کسی فراخوانی را اجرا کرد که منجر به درآمدزایی شما شد، مانند پیوستن به یک لیست ایمیل یا تبدیل شدن به یک مشتری، آنها را به صفحه تبریک (یک لندینگ پیج برای این کار بسازید) هدایت کنید. سپس میتوانید از اهداف گوگل آنالیتیکس برای اندازه گیری تعداد افرادی که در این صفحات فرود آمده اند و همچنین تعداد بازدیدکنندگان که از جستجوی ارگانیک می آیند، استفاده کنید.
اکنون شما می توانید تغییر ترافیک ارگانیک خود را اندازه گیری کنید. به این معنی که شما می توانید تغییرات لازم برای بهبود سودتان را به آسانی اعمال کنید.
مقاله مرتبط: چهار روش برای تبدیل بازدیدکنندگان سایت به مشتری
۳. متا دیتاهای اجتماعی Open Graph را اضافه نمی کنید
اگرچه سیگنال های شبکه اجتماعی تاثیر زیادی بر رتبهب ندی سایت شما ندارند، شکی نیست که رسانه های اجتماعی می توانند به آوردن مردم به وب سایت شما کمک کنند. شما هم تمایل دارید که مردم تا جایی که ممکن است بر روی محتوایتان کلیک کنند.
پس باید کاری کنید که محتوای شما هنگامی که در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شود به بهترین وجه دیده شود. پس باید مطمئن شوید که دیتای گراف باز برای فیسبوک و توییتر کارت برای توییتر فعال شده است.
پلاگین Yoast SEO میتواند تمام اینها را برای شما با کلیک بر روی چند دکمه انجام دهد.
برای فعال کردن دیتای گراف باز برای فیس بوک، به سادگی تنظیمات Yoast آن را فعال کنید.
بعد از آن شما می توانید به فیس بوک بگویید که کدام تصویر وقتی که نوشته به اشتراک گذاشته می شود، دیده شود.
همچنین می توانید توئیتر کارت Twitter cards را در تنظیمات Yoast فعال کنید.
با این فعال سازی، وقتی که افراد لینکهایی را در وب سایتتان توئیت می کنند، یک پیش نمایش به آن ها را نشان داده میشود.
۴. نقشه سایت XML خود را ایجاد و ارسال نکردید
نقشه سایت XML لیست بلند و بالایی از هر پست، صفحه و قطعه رسانه در وب سایت شماست. این همان چیزی است که شما از طریق کنسول جستجو به گوگل می دهید تا به آنها بگویید هرچیزی که مورد نظر شماست در سایتتان ایندکس شده است.
شما می توانید نقشه سایت خود را با استفاده از افزونه Yoast SEO نیز در قسمت <SEOنقشه سایت XML (SEO> XML Sitemap) ایجاد کنید. فقط دقت کنید که آن را فعال کرده باشید. در اینصورت، از طریق لینک زیر می توانید نقشه سایت خود را مشاهده نمایید.
اگر نمی خواهید از پلاگین استفاده کنید، می توانید با ابزار آنلاین ساخت نقشه سایت هاست ایران، XML Sitemap ایجاد کنید و سپس فایل را دانلود کرده و بر روی هاستی که سایت شما در آن قرار دارد، آپلود کنید.
در آخر، نقشه سایت را به کنسول جستجوی گوگل ثبت کنید.
۵. پیوند یکتا را در نام نوشته تنظیم نکردید
گوگل عاشق این است که به مردم محتوای کاربرپسند ارائه دهد. به این معنی که حتی پیوندهای یکتا هم نقش کوچکی در رتبه دهی به صفحه شما بازی خواهد کرد (و در نرخ کلیک روی آن).
همیشه مطمئن باشید که در قسمت تنظیمات> پیوندهای یکتا (Settings >Permalinks) گزینه ای را انتخاب می کنید که در آن پیوند یکتا برخی از کلمات کلیدی موجود در پست (معمولا در تگ H1) را داشته باشد. ساده ترین راه برای انجام این کار این است که فقط نام نوشته را انتخاب کنید و هر زمان که بخواهید می توانید آن را برگردانید.
برای چگونگی مشاهده وب سایت شما توسط گوگل، ممکن است جا دادن روز یا ماه در پیوند یکتا مهم باشد، پس بهتر است که از روز و نام یا اگر فکر می کنید که مناسب تر است از ماه و نام در این موارد استفاده کنید.
۶. در قسمت پانوشت (فوتر سایت) به صفحه اصلی پیوند نمیدهید
این یکی راحت است. بسیار تعجب آور است که بسیاری از افراد این کار را فراموش می کنند!
همه اسم وب سایت و یا کسب و کار خود را در پایین صفحه خود دارند، پس چرا آن را از طریق anchor text به صفحه اصلی خودپیوند نمی دهند! این کار به شما در استراتژی لینک های داخلی و همچنین به گوگل در شناسایی سایت شما از طریق انکر تکست برند کمک می کند.
انجام این کار سبب افزایش سریع رتبه سایت شما نمی شود اما مطمئنا بهترین کاری است که می توانید انجام دهید.
۷. محتوا را به طور منظم منتشر نمی کنید
انتشار محتوای بیشتر به افراد دلیلی برای بازدید منظم از سایت شما را می دهد. این کار همچنین به شما در رتبه بندی کلمات کلیدی بیشتر کمک خواهد کرد، بنابراین فرصت بیشتری برای دیده شدن در نتایج جستجوی ارگانیک گوگل و جذب بیشتر کلیک ها و ترافیک خواهید داشت.
گوگل می خواهد به سایتهایی که محتوای عالی منتشر میکنند و کاربران را راضی نگه میدارند پاداش دهد. اگر شما به طور منظم مطالبتان را منتشر نکنید، افراد کمتری از سایت شما بازدید میکنند و گوگل در سایت شما کمتر خواهد خزید.
۸. محتوایتان را به طور منظم به روز نمی کنید
وقتی که افراد محتوای شما را از طریق جستجو پیدا می کنند، ممکن است پس از ورود به سایت متوجه شوند که محتوایتان قدیمی شده است، بلافاصله روی دکمه برگشت کلیک می کنند و سایت دیگری را جستجو می کنند. گوگل متوجه این مورد خواهد شد و برای آن محتوای ارزشی قائل نمی شود.
مقاله مرتبط: ١٠ محتوایی که برای شما لینک طبیعی می آورد
به همین دلیل بررسی منظم محتوای قدیمی سایت بسیار مهم است، پس حواستان باشد که آن را به روز نگه دارید. اطمینان داشته باشید که محتوایتان برای بازدیدکنندگان امروز مفید است و بازدیدکنندگانتان برایتان آنقدر مهم هستندکه مطالبتان را به روز نگه دارید. ( این صفحات را می توانید از طریق بررسی گوگل آنالیتیک برای صفحاتی که زمان کم بازدیدکننده داشتند یا نرخ بازگشت بالایی داشتند پیدا کنید).
۹. لینک های خراب را بررسی نمی کنید
گوگل وب سایت تر و تمیز را دوست دارد. به این معنی که باید تمام لینکهایتان به روز بماند و از روانه کردن بازدیدکنندگان به سمت صفحاتی که خطای ۴۰۰ یا ۵۰۰ را نشان می دهند خودداری کنید.
مقاله مرتبط: شناخت ١٠ خطای رایج در اینترنت
برای اینکه این فرایند به طور خودکار انجام شود، کافیست افزونه Check Broken Link را نصب کنید. وقتی لینک ها خراب می شوند، ایمیل هایی دریافت می کنید و می توانید آنها را فورا تعمیر کنید.
۱۰. نشانه گذاری ساده اسکیما Schema را انجام نمی دهید
اکثریت وب سایتها برای تحت تاثیر قرار دادن چگونگی نمایش صفحاتشان در نتایج جستجو از نشانه گذاری Schema اصلا استفاده نمی کنند. در حالی که این موضوع تاثیر منفی بر روی رتبه بندی نمیگذارد، اما احتمال زیادی وجود دارد که تأثیر زیادی بر نرخ کلیک شما در جستجوی گوگل داشته باشد.
مقاله مرتبط: برای سئوی وب سایت فروشگاهی به این پنج نکته توجه کنید
حتی اجرای نشانه گذاری اسکیمای امتیاز دهی ستارهای به جستجو کنندگان در گوگل نشان می دهد که بازدیدکنندگان چقدر محتوای وبسایت شما را دوست دارند. با این کار مردم ترغیب می شوند که به جای کلیک بر روی محتوای رقیبتان که رتبه بهتر و ۵ ستاره دارد، بر روی نتیجه شما کلیک کنند.
بسیار مفید بود و استفاده کردم