آموزش وب مستریایمیل مارکتینگ

توصیه هایی برای انتخاب هوشمندانه کلمات کلیدی

به این post امتیاز دهید

انتخاب مناسب کلمات کلیدی یکی از مهم‌ترین کارهایی است که صاحبان وب سایت‎ها باید انجام دهند. در واقع این کلمات کلیدی همان عباراتی هستند که یک کاربر در موتور جستجو وارد می‌نماید و مطلب مورد نیازش را می‌یابد. اگر به عنوان یک وبمستر کلمات کلیدی هوشمندانه و مفیدی را برای وب سایتتان انتخاب کرده باشید این شانس را خواهید داشت که مورد انتخاب طیف وسیعی از کاربران قرار بگیرید. هر چند که قرار گرفتن در نتایج اولیه موتورهای جستجو نیازمند انجام اقدامات گوناگونی جهت بهینه سازی وب سایت و در عین حال تلاش پیوسته است، اما انتخاب و استفاده درست از کلمات کلیدی یکی از فاکتورهای سئو بحساب می‌آید.
بطور کلی کلمات کلیدی را می‌توان به دو دسته مهم تقسیم نمود:
۱. کلمات کلیدی مرتبط با برند (Branding Keywords): این واژه‌های کلیدی شامل نام شرکت، نشانی، نمایندگی‌ها، محصولات انحصاری و هرچیزی که مرتبط با یک برند است.
۲. کلمات کلیدی عمومی یا غیر مرتبط با برند (non Branding Keywords): این دسته از واژگان کلیدی شامل محصولات و خدماتی است که تمامی شرکت‌ها آن را ارائه می‌کنند و مختص به شرکت خاصی نیست.

تفکر غلط در مورد کلمات کلیدی

انتخاب نامناسب یک کلمه می‌تواند به برند و کسب و کارتان ضربه سختی وارد کند. به عنوان مثال اگر شما رتبه اول در کلمه کلیدی کفش را داشته باشید اما در سایتتان کالا یا محتوایی در مورد کفش نداشته باشید، مطمئناً بازدیدکنندگان با یک تجربه تلخ سایت یا فروشگاه اینترنتی شما را ترک می‌کنند و آنچه را که می‌خواهند، از یک سایت دیگر خریداری می‌کنند. بنابراین، پیش از انتخاب کلمه کلیدی مورد نظر پیرامون آن تحقیق و اهداف خود را تعیین کنید و ببینید که آیا کلمه ای که انتخاب کرده‌اید، هم‌سو با خدمات و محصولات شما هست یا خیر؟

keywords-img1

برآورد هزینه و میزان رقابت

بعد از تحقیق و بررسی پیرامون هدف کسب و کار خود ببینید انتخاب آن کلمه کلیدی برای شما چقدر هزینه خواهد داشت و آیا بعد از انتخاب آن به نتیجه مورد نظر خواهید رسید یا خیر؟! برای مثال کلمه کلیدی «موبایل» یکی از کلمات کلیدی پر طرفدار است؛ سایت‌های بسیاری با صرف زمان و هزینه، برای تصاحب جایگاه بهتر در این کلمه کلیدی با هم رقابت می‌کنند. یکی از استراتژی‌های هوشمندانه در مواجهه با چنین کلماتی، انتخاب عبارتی است که رقابت بر سر آن کمتر باشد تا سریع‌تر به نتیجه دلخواه خود برسید. شاید برایتان جالب باشد که با گرانترین کلمات کلیدی آشنا شوید. طبق بررسی‌هایی که سایت wordstream انجام داده است، گران‌ترین کلمات کلیدی در Google AdWords عبارت‌اند از:

۱.Insurance
۲.Loans
۳.Mortgage
۴.Attorney
۵.Credit
۶.Lawyer
۷.Donate
۸.Degree
۹.Hosting
۱۰.Claim

واژه‌های کلیدی طولانی‎تر اثر بخشی بیشتر

تجربه نشان داده است بیشتر کاربران، جستجوی تک کلمه ای انجام نمی‌دهند و از واژگان بلند برای رسیدن به هدف خود استفاده می‌کنند؛ برای مثال فردی که به دنبال خرید یک گوشی خاص از یک برند مشخص است به احتمال زیاد اینگونه جستجو می‌کند «خرید آنلاین گوشی سامسونگ S٦». گوگل نیز به این نکته توجه داشته است و جستجوی محاوره‌ای (Conversational Search) را برای این منظور توسعه داده است. توصیه می‌کنیم به‌جای اینکه تنها بر روی یک یا دو کلیدواژه تمرکز کنید، از کلمات کلیدی بلندتر، واژگان مترادف و حتی عبارات محاوره‌ای استفاده کنید؛ با این کار راه را برای سرازیر کردن مخاطبان بیشتر فراهم کرده‌اید و رتبه بهتری از موتورهای جستجو خواهید گرفت و همچنین رقابت کمتری نسبت به کلمات کلیدی پر استفاده مثل موبایل دارید در نتیجه احتمال موفقیت‎تان بیشتر خواهد بود.

keywords-img2

برای انتخاب کلمات و عبارات کلیدی به این نکات توجه کنید:

– سایت رقبای خود را بررسی کنید و ببینید بیشترین عامل ترافیک وب سایت آن‌ها از طریق چه کلماتی است.
– میزان رقابت و تعداد وب سایت‌هایی که از کلمه کلیدی موردنظرتان استفاده می‌کنند را بسنجید.
– از کلمات کلیدی مرتبط و یا مترادف با کلمه کلیدی مثل گوشی، موبایل، تلفن همراه و همچنین از کلمات مرتبط با کسب و کار خود مثل لوازم جانبی، سیستم عامل، اندروید، iOS استفاده کنید.
– نگارش‌های مختلف یک کلمه مثل: بخارشوی، بخارشور، بخارشو را در نظر بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  +  45  =  55

دکمه بازگشت به بالا