آموزش وب مستریآموزش وردپرس

۱۳ پلاگین وردپرس برای بهبود محتوای سایت

به این post امتیاز دهید

آیا قصد دارید کیفیت محتوای خود را در وردپرس بهبود ببخشید؟ برخی ابزارهای رایج برای تولید محتوا وجود دارند که استفاده از آن‌ها نتایج خوبی به همراه دارد؛ اما بهتر است در کنار آن‌ها از پلاگین‌های دیگری استفاده کنید تا بازدید و نتایج در موتورهای جستجو هم به نفع شما بهبود پیدا کنند.

بهترین پلاگین‌های بهبود محتوا در وردپرس کدام هستند و چگونه می‌توانید آن‌ها را به کار بگیرید؟

انتخاب پلاگین مناسب به نوع محتوایی که قصد تولید آن را دارید، بستگی دارد. همچنان هر محتوا در بطن و ماهیت خود لازم است که پیغامی واضح را به مخاطب منتقل کند و ساختار مناسبی داشته باشد، اما استفاده از بهترین پلاگین‌های وردپرسی شما را در این مسیر بیشتر و بهتر راهنمایی می‌کنند.

در ادامه قصد داریم ۱۳ مورد از بهترین و محبوب‌ترین ابزارهای وردپرس را که به شما کمک می‌کنند محتوای باکیفیت تولید کنید، معرفی کنیم. با ما همراه باشید:

۱ – Yoast SEO

Yoast SEO ابزاری فوق‌العاده برای کمک به بهینه‌سازی وب‌سایت در موتورهای جستجو است و بخشی از این بهینه‌سازی به چگونگی ساختاربخشی به محتوا مربوط می‌شود. Yoast دارای ابزارهایی است که شما را در هنگام ایجاد محتوا در وردپرس راهنمایی می‌کنند.

برای مثال، در این ابزار به گزارش زنده از میزان خوانا بودن و ساختار بهینه پاراگراف‌ها دسترسی خواهید داشت. Yoast همچنین پیشنهادهایی در هنگام استفاده از لحن مجهول و عبارت‌های وابسته ارائه می‌دهد تا میزان آسانی خواندن توسط کاربر را بهبود ببخشد.

این پلاگین از قالب رنگی قرمز تا سبز بهره می‌برد. اگر بتوانید همه عناصر محتوا را به سطح سبز ارتقا دهید، احتمال عملکرد بالا برای محتوا و همچنین دیده شدن آن توسط کاربران و موتورهای جستجو افزایش پیدا می‌کند.


مقاله مرتبط: Google Search Console چیست؟ آموزش کنسول جستجوی گوگل


بدین ترتیب محتوای شما فرصت طلایی‌تری پیدا می‌کند تا در نتایج موتورهای جستجو رتبه بهتری کسب کند.

نسخه رایگان پلاگین Yoast SEO قابلیت‌های متعددی دارد و می‌توانید به‌راحتی از آن بهره ببرید. از طرفی نسخه کامل این پلاگین شامل کلیدواژه‌هایی برای پایش بهتر و همچنین برخی امکانات اضافه دیگر است.

۲ – TinyMCE Advanced

 TinyMCE Advanced می‌تواند امکانات موجود در ویرایشگر همه وب‌سایت‌های وردپرس را گسترش و همچنین قدرت شما را در کنترل عناصری که می‌خواهید اضافه کنید، افزایش دهد.

وردپرس به‌طور پیش‌‌فرض از ویرایشگر مناسبی بهره می‌برد. در این ویرایشگر به ابزارهای اصلی و بنیادی قالب متن مانند bold و italics دسترسی دارید. از طرفی پلاگین TinyMCE Advanced چیزی فراتر از این ویرایشگر ساده عمل می‌کند و امکانات کاملی از ویرایش کلمات را به شما ارائه می‌دهد.

پس از نصب این پلاگین می‌توانید به منوی تنظیمات آن بروید و برخی قابلیت‌ها را به آن اضافه یا از آن حذف کنید تا طرح کلی مخصوص خودتان به دست آید. شما قادر خواهید بود هرکدام از نوارابزارهای چهارگانه در دسترس را شخصی‌سازی کنید تا در هنگام تولید محتوا دقیقاً مطابق نیازها و خواسته‌های شما بشوند.

TinyMCE Advanced یکی از بهترین پلاگین‌های وردپرس و مخصوص نویسندگانی است که از نرم‌افزار Word برای ایجاد محتوای متنی خود استفاده می‌کنند. این پلاگین انعطاف‌پذیر است و به همراه قابلیت‌های متعدد طراحی‌شده تا به شما در ایجاد محتوای دلخواهتان کمک کند.

۳ – OneSignal

می‌خواهید نوتیفیکیشن‌ها را در وب‌سایت وردپرسی خود مشاهده کنید؟ OneSignal این امکان را فراهم می‌آورد و درعین‌حال نصب و مدیریتش هم آسان است. OneSignal می‌تواند محتوایی که ایجاد کرده‌اید را به‌سرعت برای همه کاربرانی که در فهرست Push Notification وب‌سایتتان عضو شده‌اند، ارسال کند.

اگر تابه‌حال برای دریافت نوتیفیکیشن در کانال‌های یوتیوبی اعلام موافقت کرده‌اید، احتمالاً این خدمات را هم دیده‌اید. هرگاه ویدئوی تازه‌ای منتشر شود، جعبه کوچکی در مرورگر شما به نمایش درمی‌آید و این موضوع را خبر می‌دهد. متاسفانه one signal کشور ما ار جزو تحریم‌های خود قرار داده و در حال حاضر امکان دریافت خدمات از این سرویس با IP ایران وجود ندارد.

Push Notification از برخی جهات، بهتر از فهرست ایمیلی و فرم‌های ثبت‌نام وبلاگی عمل می‌کند. مشترکین به‌سرعت متوجه انتشار محتوای تازه می‌شوند و همین موضوع کمک می‌کند که حجم بیشتری از بازدیدها در مدت‌زمان کوتاه‌تر به وب‌سایت شما راهنمایی شوند.

این نوتیفیکیشن‌ها برای همه کاربران موبایلی و دسکتاپ ارسال می‌شود. OneSignal همچنین امکان استفاده از سرورهای امن خودش را برای توزیع این نوتیفیکیشن‌ها پیشنهاد می‌کند و اگر SSL نصب نکرده‌اید، می‌توانید از خدمات آن‌ها استفاده کنید.

۴ – WP Product Review Lite

بررسی تخصصی با توجه به نوع صنعتی که در آن فعالیت می‌کنید، می‌تواند از تأثیرگذارترین نوع محتواها باشد. WP Product Review Lite یکی از مفیدترین ابزارهایی است که به کمک آن می‌توانید محتوای فوق‌العاده تولید کنید.

WP Product Review Lite شما را قادر می‌سازد امکانات امتیازبخشی (ستاره دادن)، تعیین مزایا و معایب را در محتوای خود اجرا کنید. این پلاگین امتیاز کلی را با توجه به امتیاز بخش‌های مختلف ثبت و میانگین را به شما نشان می‌دهد.


مقاله مرتبط: ١٣ اشتباه رایج در نگارش محتوا برای وب سایت


یکی دیگر از مزایای استفاده از این پلاگین مفید که باعث می‌شود کاربران بسیاری به آن روی‌آورند این است که شامل نوعی اسنیپت می‌شود و این قابلیت در صفحه نتایج موتورهای جستجوی گوگل برای شما مناسب خواهد بود. این ویژگی احتمال دیده شدن شما و اسنیپت صفحه را توسط کاربران در صفحه نتایج جستجو افزایش می‌دهد.

اگر می‌خواهید نرخ درگیری کاربران را افزایش دهید، همچنین می‌توانید امکان درج نظر توسط کاربران را مهیا کنید. البته تم وب‌سایت شما باید از طراحی جعبه نظرات پشتیبانی کند.

۵ – Edit Flow

اگر به صورت تیمی به تولید محتوا می‌پردازید، باید برای حفظ ارتباط بین اعضای تیم، اهمیت ویژه‌ای قائل شوید. Edit Flow این نوع تعامل ضروری را میسر می‌سازد و همچنین کمک می‌کند تا بتوانید محتوا و تقویم سردبیری را برای وب‌سایت خود ایجاد کنید.

Edit Flow مواردی مانند تقویم، سیستم درج و مدیریت نظر و نوتیفیکیشن‌ها را فراهم می‌آورد و همچنین به حفظ بودجه محتوا کمک می‌کند. با استفاده از رابط کاربری کشیدن و رها کردن می‌توانید وظایف محول شده و مقاله‌ها را با توجه به نیاز نویسندگان وب‌سایت خود حرکت دهید.

اگر کاربرانی از بخش‌ها و واحدهای دیگر دارید، می‌توانید آن‌ها را درون سیستم سامان‌دهی کنید. تنها در یک نگاه مشاهده می‌کنید که کدام شخص در تولید کدام نوع محتوا توانمند است.

یکی دیگر از ویژگی‌های مفید پلاگین Edit Flow توانایی آن در بهره گرفتن از شبکه چندکاره وردپرس است. این قابلیت شما را قادر می‌سازد از یک موقعیت واحد محتوای همه وب‌سایت‌های خود را مدیریت کنید.

۶ – ImageInject

تصاویر نقش بسیار مهمی در درگیری کاربران و همچنین به اشتراک‌گذاری اجتماعی ایفا می‌کنند. درواقع افزودن تصویر به محتوای شما باعث می‌شود احتمال دیده شدن و مرور آن توسط کاربران افزایش پیدا کند. متأسفانه همه به نرم‌افزار مناسب برای تولید گرافیک جذاب دسترسی ندارند.

ImageInject دسترسی به هزاران تصویر رایج اما خلاقانه را برای شما میسر می‌سازد تا بتوانید از آن‌ها در وب‌سایت خود استفاده کنید. پلاگین مذکور این امکان را با دسترسی مستقیم از پنل مدیریت وردپرس به پلتفرم‌هایی نظیر Flikr و Pixabay ارائه می‌دهد.

اگر تصویری برای استفاده به لینک منبع یا ناشر اصلی نیاز داشته باشد، پلاگین ImageInject لینک را به‌صورت خودکار اضافه می‌کند. ImageInject همچنین تگ‌های ALT مناسب را به‌منظور بهینه‌سازی موتورهای جستجو اختصاص می‌دهد.

این پلاگین ناحیه جستجوی ساده با امکان استفاده آسان دارد و وب‌سایت‌های خارجی را برای یافتن تصاویر مناسب و مرتبط با کلیدواژه‌ها جستجو می‌کند. تصاویر به‌منظور بهبود کارایی پس از انتخاب شما به‌طور مستقیم در کتابخانه رسانه‌ای ذخیره می‌شوند.

۷ – WP Word Count

حتماً تابه‌حال بارها در فضای وب با پژوهش‌ها و مقاله‌هایی مواجه شده‌اید که حول محور حجم کلمات مناسب برای محتوای وب‌سایت‌ها شکل‌گرفته‌اند. حدوداً ۶۹% از وبلاگ نویسان محتوایی به طول بیش از ۱۰۰۰ کلمه تولید می‌کنند. WP Word Count به شما کمک می‌کند طول مناسب برای اثربخش‌ترین محتوا و پست را در وب‌سایت خود پیدا کنید.

با مقایسه کردن پیشرفت محتوای خود با ترافیکی که وارد هرکدام از پست‌ها و صفحه‌ها می‌شود می‌توانید به طول متن مناسب برای وب‌سایت خود دست پیدا کنید. مخاطبان از یکدیگر متفاوت هستند و شما باید محتوا را با توجه به خواسته و سلیقه کاربرانی تولید کنید که به وب‌سایتتان سر می‌زنند.

WP Word Count به شما درباره تعداد کلمه‌هایی که در هر محتوا و همچنین میانگین همه پست‌ها استفاده می‌‌کنید، گزارش می‌دهد. این گزارش شامل همه محتواهای منتشرشده و منتشرنشده می‌شود.

آیا تمایل دارید بدانید بهترین تولیدکننده محتوا در وب‌سایت شما کدام نویسنده است؟ WP Word Count به‌خوبی این موضوع را برایتان روشن می‌کند. این پلاگین همچنین تعداد کلمه‌هایی را که هرکدام از نویسنده‌ها برای وب‌سایت شما تولید می‌‌کنند، تجزیه‌وتحلیل می‌کند.

۸ – WP Keyword Suggest

معمولاً از پلاگین‌های قدیمی استفاده نمی‌شود، اما WP Keyword Suggest به‌قدری خوب است که نتوانستیم آن را نادیده بگیریم. این پلاگین ابزاری را به کناره صفحه در محتوای وردپرس شما اضافه می‌کند. شما در این نوار کلیدواژه یا عبارتی را وارد می‌کنید و سپس ایده‌هایی مبتنی بر نتایج جستجوهای فعلی برایتان به نمایش درمی‌آید.

استفاده از این پلاگین روش خوبی برای الهام گرفتن در تولید محتوا یا استفاده از برخی کلیدواژه‌ها و عبارت‌ها در پست‌هایتان است.


مقاله مرتبط: پلاگین‌هایی که نباید در هاست اشتراکی روی وب‌سایت خود نصب کنید


تنها نکته منفی که می‌توانیم درباره WP Keyword Suggest اشاره‌کنیم این است که سال‌ها از آخرین به‌روزرسانی منتشرشده برای آن می‌گذرد. از طرفی ما آخرین نسخه را آزمایش کردیم و با وردپرس نسخه ۴.۹.۷ کاملاً سازگار است و می‌توانید همه قابلیت‌هایش را به اجرا درآورید.

البته لازم است به این نکته اشاره‌کنیم که باید حواستان را نسبت به پلاگین‌های قدیمی حسابی جمع کنید. این ابزارها می‌توانند خطر امنیتی برای وب‌سایت شما به شمار بروند.

۹ – TinyMCE Templates

TinyMCE Templates ابزار بسیار مناسبی برای تولید محتوا ساختاریافته یا افزودن برخی عناصر مشخص به صفحه‌ها و پست‌های موجود به شمار می‌رود. در این پلاگین می‌توانید تنها با یک کلیک هر متن یا کد از پیش تعریف‌شده‌ای را به محتوای خود اضافه کنید.

برای مثال می‌توانید یک کد Google AdSense را به ابزار TinyMCE Templates بیفزایید و به آن دستور دهید مانند کد کوتاه شده ظاهر شود. سپس قادر خواهید بود AdSense Code Block را بدون نیاز به کپی کردن و چسباندن به محتوای خود اضافه کنید.

TinyMCE Templates اعمال و استفاده از تبلیغات و بنرهای وابسته را آسان‌تر می‌کند.

روش دیگر برای استفاده از این پلاگین ایجاد ساختاری مشخص برای انواع محتوا است. برای مثال، می‌توانید هدرهای مخصوص محتوا به‌منظور نوشتن بررسی‌های تخصصی ایجاد کنید. بدین ترتیب همه بررسی‌ها از همین ساختار پیروی خواهند کرد.

پلاگین TinyMCE Templates دکمه‌ای را برای سهولت دسترسی در قسمت بالای ویرایشگر وردپرس اضافه می‌کند. به‌محض کلیک روی این دکمه با فهرستی از قالب‌هایی که قبلاً ایجاد کرده‌اید مواجه خواهید شد.

۱۰ – SearchIQ

هدف از ایجاد محتوای مفید چیست اگر کاربران نتوانند به آن دسترسی پیدا کنند؟ SearchIQ عملکرد جستجو روی وب‌سایت شما را احیا می‌کند. این پلاگین البته تأثیر مثبتی روی سئوی وب‌سایت نمی‌گذارد، اما توانایی‌های جستجو در وردپرس را افزایش می‌دهد.

SearchIQ مانند گوگل از هوش مصنوعی قدرت می‌گیرد و می‌تواند خطاهای نوشتاری، کلمه‌های مشابه و هم‌معنی و همچنین برخی دیگر از عبارت‌های نامتداول را شناسایی کند. استفاده از پلاگین SearchIQ بدین معنی است که کاربران وب‌سایت شما با استفاده از بخش جستجو قادر خواهند بود بهتر به محتوایی که ایجاد کرده‌اید دست پیدا کنند.

این پلاگین دارای امکانات متعددی است. برای مثال، می‌توانید انتخاب کنید که اسنیپت یا تصویر کوچکی در بخش تکمیل خودکار این ابزار به نمایش درآید. SearchIQ می‌تواند رده‌بندی‌ها و حوزه‌های معمول وب‌سایت شمارا مدیریت کند.

تنها نکته منفی درباره استفاده از پلاگین SearchIQ این است که باید در آن حساب کاربری توسعه‌دهنده ایجاد کنید. از طرفی خبر خوش اینکه افتتاح این حساب کاربری کاملاً رایگان است.

۱۱ – Publicize in Jetpack

Jetpack نوعی پلاگین است که تقریباً در انواع مختلف بسته‌های ابزاری پیدا می‌شود. برای استفاده از این پلاگین هم ابتدا باید ثبت‌نام کنید اما روند ثبت‌نام از طریق WorPress.com اجرا می‌شود و ماژول‌های مفیدی که بعداً به آن‌ها دسترسی پیدا می‌کنید، کاملاً ارزش این دردسر را دارند.

ممکن است به Publicize هم علاقه‌مند باشید. این ماژول محتوای شما را به‌صورت خودکار در برخی شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک و توییتر منتشر می‌کند. بدین ترتیب دیگر لازم نیست نگران صرف وقت برای ورود به حساب‌های کاربری مختلف باشید و محتوا را در هر شبکه اجتماعی به‌صورت جداگانه نشر دهید.


مقاله مرتبط: تاثیر محتوای تکراری برروی سئوی وب سایت


پلاگین Publicize دکمه تازه‌ای بالای گزینه Publish در ویرایشگر وردپرس اضافه می‌کند. در این بخش می‌توانید پیامی را که به همراه لینک محتوا منتشر می‌شود، تغییر دهید و برای مثال برخی هشتک‌های تازه را به آن بیفزایید. این روش راهکاری ساده و بدون دردسر برای به‌روزآوری کاربران به شمار می‌رود.

در حال حاضر ابزار Publicize به‌صورت رایگان از شبکه‌های فیس‌بوک، توییتر، گوگل پلاس، لینکدین، Tumblr و Path پشتیبانی می‌کند.

۱۲ – SEO Post Content Links

ایجاد لینک‌های داخلی وب‌سایت به‌اندازه گسترش بک لینک در سئو اهمیت دارد. وقتی محتوا ایجاد می‌کنید، معمولاً تنظیم وردپرس برای یافتن خودکار این لینک‌ها بسیار آسان خواهد بود. تنها کافی است از پلاگین SEO Post Content Links استفاده کنید.

این پلاگین شمارا قادر می‌سازد کلمه‌های لیست سیاه را نادیده بگیرید؛ پست‌ها را به دسته‌بندی‌های مشخص ارتباط دهید، هشتک‌ها را به لینک‌ها متصل کنید و برخی امکانات دیگر را میسر سازید. نسخه رایگان SEO Post Content Links امکانات محدودتری دارد، اما همچنان عملکرد قابل‌قبول و خوبی دارد.

برای استفاده از پلاگین SEO Post Content Links باید یک متن اصلی را به‌عنوان لنگر در نظر بگیرید تا لینک‌ها را افزایش دهد. به‌محض آنکه ابزار تولید پلاگین را فعال کردید، همه این لینک‌ها به‌صورت خودکار ایجاد خواهند شد.

۱۳ – Zedity

به دنبال پلاگینی برای تولید محتوا در وردپرس هستید که نحوه کار با آن آسان باشد؟ Zedity ارزشش را دارد که برای آشنایی با آن و امکاناتش وقت خود را صرف کنید. این پلاگین از رابط کاربری مصور بهره می‌برد که امکان کنترل نمای ظاهری نهایی کامل در پست‌ها و صفحه‌ها را در اختیارتان قرار می‌دهد.

Zedity نمی‌تواند به‌اندازه SiteOrigin’s Page Builder منعطف باشد، اما همچنان عملکردهای مختلفی را در رابط کاربری خود ارائه می‌دهد.

Zedity دکمه تازه‌ای را به ویرایشگر تصویری وردپرس شما اضافه می‌کند که در صفحه‌نمایش مخصوص خودش باز می‌شود. در این بخش به امکان اصلاح و ویرایش تصاویر، افزودن متن، افزودن ویدئو و حتی عناصر HTML دسترسی پیدا خواهید کرد.

پس از ایجاد قالب کلی می‌توانید HTML را در زبانه متن درون ویرایشگر وردپرس ویرایش کنید تا همه‌چیز شخصی‌سازی‌تر شود.

سهولت در استفاده از رابط کاربری پلاگین Zedity از مهم‌ترین دلایل محبوبیت آن است. همه‌چیز در این پلاگین مصور و قابل‌اندازه‌گیری است و همچنین امکانات حرفه‌ای عمیقی برای کنترل محتوا در آن تعبیه‌شده است.

برای مثال، شما می‌توانید در Zedity به‌طور مستقیم تصاویر را درون صفحه آن اصلاح کنید تا در صفحه یا پست شما به‌خوبی جایگزین شوند.

توانایی‌های وردپرس را توسعه دهید

استفاده از برخی پلاگین‌های بازاریابی محتوا در وردپرس می‌تواند تمایل به درگیری را در میان مخاطبان هدف شما افزایش دهد. همچنان لازم است محتوای مناسب تولید کنید، اما ابزارهایی که در این مطلب به آن‌ها اشاره کردیم می‌توانند بر میزان موفقیت شما تأثیرگذار باشند.

خرید هاست لینوکس

تیم تحریریه هاست ایران

تیم تحریریه مجله هاست ایران متشکل از کارشناسان و نویسندگان متخصص در حوزه وب و هاستینگ است. این تیم با هدف ارائه محتوای ارزشمند و به‌روز به کاربران، به بررسی و تحلیل خدمات مختلف هاستینگ، آموزش‌های فنی و راهنمایی‌های کاربردی می‌پردازد. اعضای تیم با تجربه و دانش خود، سعی در ارتقاء آگاهی کاربران دارند و به آنها کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه انتخاب خدمات آنلاین بگیرند. تعهد به کیفیت و دقت در ارائه اطلاعات، از ویژگی‌های بارز این تیم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13  +    =  22

دکمه بازگشت به بالا