راهنمای مطالعه
چطور بهترین سایت سازها را پیدا کنیم؟ بهترین سایت سازها چه ویژگی دارند؟ آیا میتوان به آسانی و بدون هزینههای سرسامآور یک وبسایت حرفهای طراحی کرد؟ این سوالها در ذهن افراد زیادی مطرح میشود. این روزها کسبوکارها و اشخاص متعددی به وبسایتهای حرفهای نیاز دارند؛ اما نمیدانند بهترین راهحل برای رفع این نیاز چیست. در این مقاله بهترین سایت ساز رایگان را به شما معرفی میکنیم تا سریعتر و راحتتر از چیزی که فکر میکنید، وبسایت خود را طراحی کنید.
بررسی بهترین سایت ساز رایگان
زمانی که بخواهید از بهترینها استفاده کنید، طبیعی است که هزینههای زیادی را پرداخت کنید. این موضوع در مورد ابزارهای طراحی وبسایت و صفحهسازی نیز صادق است. پلتفرمها و ابزارهای بسیار مختلفی در فضای وب وجود دارد؛ اما پیدا کردن بهترین گزینهها زمانبر و هزینهبردار است. در این مقاله تلاش میکنیم تا بهترین سایت سازها و ابزار صفحه ساز را به شما معرفی کنیم. پلتفرمهایی که هزینه چندانی ندارند یا به طور کل رایگان هستند و البته کیفیت بالایی ارائه میدهند.
سایت ساز Wix
اگر به دنبال راهی بدون دردسر برای ایجاد یک وبسایت حرفهای هستید، سایت ساز Wix راهحل مشکل شما خواهد بود. ویکس، پلتفرم مبتنی بر ابر است که به شما امکان طراحی یک وبسایت حرفهای و باکیفیت را به همراه تمام عناصر مورد نیاز میدهد.
یکی از بهترین ویژگیهای این پلتفرم عدم نیاز به کدنویسی است. کافی است یکی از قالبهای پیشفرض را انتخاب و آن را مطابق با نیازها و سلیقه خود سفارشیسازی کنید. پلتفرم ویکس به شما این امکان را میدهد تا ویژگیهای پیشرفتهای را به وبسایت خود اضافه کنید و حتی سئو سایت را ارتقا ببخشید.
مقاله مرتبط: بهترین سایت ساز های رایگان
از دیگر ویژگیهای کاربردی Wix میتوان به بهینهسازی وبسایت برای موبایل، برخورداری از ویرایشگر گرافیکی، ابزار تنظیم اسکجول، سیستم ایجاد و مدیریت بلاگ، ابزار طراحی لوگو و دامنه سفارشی مخصوص کسبوکار شما اشاره کرد.
سایت ساز Mobirise
اگر میخواهید یک وبسایت حرفهای بسازید، باید به سراغ بهترین سایت سازها بروید. در این میان Mobirise قطعاً یکی از گزینهها خواهد بود. موبیرایس یکی از بهترین ابزار سایت ساز است که به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار دارد. این پلتفرم میتواند میزبان پروژههای تجاری یا شخصی شما باشد. وبسایتهای طراحی شده در این پلتفرم ریسپانسیو (سازگار با موبایل) خواهند بود. بنابراین نیازی به طراحی نسخه موبایلی نیست.
کار با Mobirise بسیار آسان و لذتبخش است. علاوه بر این برای طراحی یک وبسایت در این بستر نیازی به مهارت فنی یا کدنویسی نیست. موبیرایس بیش از ۸۰۰ بلاک از پیش طراحی شده دارد که دست شما را برای ایجاد صفحات متنوع باز میگذارد. کافی است بلاک مورد نظر را انتخاب و در محل مورد رها (دراپ) کنید. به همین راحتی یک وبسایت خواهید ساخت. از دیگر ویژگیهای جذاب این پلتفرم میتوان به گالری عکس، اسلایدر محتوا، پلاگین کاروسل (Carousel)، امکان طراحی پارالاکس (Parallax Scrolling) و … اشاره کرد.
Visual Composer Website
پلتفرم ویژوال کامپورز یکی دیگر از بهترین صفحه سازهایی است که باید با آن آشنا شوید. در واقع سایت ساز Visual Composer یک نسخه بهروز شده از ابزار WPBakery است. این پلتفرم ابزارها و ویژگیهای کاربردی و متنوعی دارد که به شما امکان طراحی یک وبسایت فوقالعاده را میدهد.
ویژوال کامپوزر در دو نسخه رایگان و پریمیوم ارائه میشود. هر یک از نسخهها امکانات مختلفی دارند. در هر دو نسخه خبری از کدنویسی نیست و دراپ کردن بلاک برای ایجاد یک صفحه کافی است. ابزار Visual Composer Website Builder با تمام قالبهای وردپرس همخوانی دارد، شورتکدهای وردپرس و ویجتها را پشتیبانی میکند و چندین گزینه طراحی به شما میدهد. کافی است چند روز نسخه رایگان این ابزار را امتحان کنید تا برای استفاده از نسخه پریمیوم متقاعد شوید.
Portfoliobox
پورتفولیوباکس نیاز شما به یک سایتساز حرفهای را به خوبی برطرف میکند. با استفاده از Portfoliobox شما میتوانید صفحات وبسایت خود را با سبکهای متنوعی طراحی کنید. با این حال نیازی به کدنویسی نیست و همه کارها به کمک قالبها و بلاکهای پیشفرض انجام میشود.
این پلتفرم نیز دارای طرحهای رایگان و حرفهای و جزو بهترین سایت ساز رایگان است. طرحهای رایگان شامل حداکثر ۳۰ تصویر، ۱۰ صفحه و ۱۰ محصول خواهند بود و امکان استفاده از هر قالب تنها برای ۳۰ روز ممکن است. با خرید طرحهای Pro شما میتوانید ۱۰۰۰ تصویر در وبسایت خود قرار دهید و به طور نامحدود محصولات خود را در سایت درج کنید. تعداد صفحات نیز در طرح پرو نامحدود است. دامنه شخصیسازی شده، کد CSS/JS سفارشی و ادغام با ابزار Easy Google از دیگر ویژگیهای طرحهای Pro است. اگر در حال جستجو برای یافتن بهترین پلتفرم های طراحی سایت هستید، حتماً نسخه رایگان Portfoliobox را هم امتحان کنید.
Elementor
المنتور یکی از معروفترین و بهترین صفحه سازهای موجود در وب است. به کمک این ابزار UX وبسایت شما بیش از پیش ارتقا پیدا میکند. استفاده آسان، بلاکهای متنوع، انعطافپذیری و عدم نیاز به کدنویسی از جمله ویژگیهای المنتور است. به این مزیتها باید رایگان بودن را هم اضافه کنیم.
پس از شروع کار با این ابزار خیلی زود متوجه میشوید طراحی یک لندینگ پیج با استفاده از Elementor چقدر آسان خواهد بود. المنتور به شما قابلیتهای متنوعی برای ارائه یا دریافت اطلاعات تماس ارائه میدهد تا بتوانید کاربردیترین وبسایت ممکن را طراحی کنید.
Themify Builder
تمیفای بیلدر یک راه آسان و کاربردی برای طراحی وبسایت است. این پلتفرم با قالبها و پلاگینهای متنوعی همخوانی دارد. ارائه بیش از ۴۰ طرح پیشفرض و سادگی در اجرا از مهمترین ویژگیهای این پلتفرم است.
از دیگر مزیتهای مهم Themify Builder میتوان به ریسپانسیو بودن طرحها اشاره کرد. علاوه بر این هر طرحی امکان سفارشیشدن دارد. بدین ترتیب میتوانید وبسایت خود را با توجه به کیفیت نمایش در دیوایسهای مختلف (تبلت، موبایل یا لپتاپ) طراحی کنید.
uKit
اگر کسبوکار کوچکی دارید و میخواهید بدون کدنویسی و دردسرهای طراحی سایت در فضای وب هم حضور داشته باشید، پلتفرم یوکیت راهحل مناسبی برای شماست. ارائه بیش از ۲۰۰ قالب جذاب به همراه ابزارهای مختلفی طراحی پلتفرم uKit را به یکی از بهترین سایت سازهای بینالمللی تبدیل کرده است.
برای بررسی امکانات و کیفیت ابزار این پلتفرم میتوانید از دوره آزمایشی و رایگان این سایتساز استفاده کنید. با یوکیت در عرض چند دقیقه وبسایت شما ساخته خواهد شد.
IM Creator
پلتفرم IM Creator یک سایتساز معمولی نیست و راهحلهای مختلفی برای طراحی وبسایت به شما ارائه میدهد. علاوه بر ۲۰۰ قالب آماده، امکان سفارشیسازی وبسایت با استفاده از بلاکهای متنوع و ابزارهای گوناگون وجود دارد.
این پلتفرم کاملا رایگان است و کار با آن نیازی به کدنویسی و مهارت فنی ندارد. انعطافپذیری دیگر قابلیت مهم IM Creator است.
Pixpa
آخرین پلتفرمی که در مقاله بهترین سایت ساز رایگان بررسی خواهیم کرد، پیکسپا نام دارد. ابزار Pixpa به شما اجازه ساخت یک فروشگاه مجازی و حرفهای را میدهد. هر فردی با کمترین دانش و مهارت میتوانید کار با Pixpa را آغاز کند و به راحتی یک فروشگاه اینترنتی بسازد.
اگر آدم خلاقی هستید، پیکسپا مناسب شما خواهد بود. این پلتفرم دارای ابزارها و قابلیتهای متنوعی بوده و از نظر قیمت نیز مقرون به مصرف است. اگر در مورد قابلیتهای این ابزار شک دارید، میتوانید از نسخه آزمایشی و رایگان آن استفاده کنید.
خلاصه
شناخت بهترین سایت سازها به ما کمک میکند تا در کمترین زمان ممکن و به آسانترین روش سایت خود را ایجاد کنیم. امروزه همه کسبوکارها و حتی افرادی که به صورت انفرادی مشغول به کار هستند به وبسایتهای پیشرفته و مدرن نیاز دارند. در این مقاله بهترین پلتفرم های طراحی سایت را شناختیم. بنابراین اگر چیزی از کدنویسی نمیدانید یا زمان و بودجه کافی برای طراحی سایت ندارید، نباید ناامید شوید. یکی از ابزارهای بالا را انتخاب کنید و هرچه سریعتر کسبوکار خودتان را در فضای وب گسترش دهید.