مجله خبری هاست ایران » کسب و کار » راهنمای ذخیره اطلاعات و پاک کردن حساب کاربری شبکه های اجتماعی
بازاریابی کسب و کار

راهنمای ذخیره اطلاعات و پاک کردن حساب کاربری شبکه های اجتماعی

پاک کردن حساب کاربری

به اسنپ چت معتاد هستید؟ از گشت‌وگذار وقت و بی‌وقت در توییتر خسته شده‌اید؟ نرفتن به فیس‌بوک شمارا اذیت می‌کند؟ حالا زمان آن رسیده تا از تمام شبکه‌های اجتماعی دور شوید و کمی به زندگی واقعی برگردید. تمام شبکه‌های اجتماعی به شما این امکان را می‌دهد تا حساب کاربری که ساخته‌اید را پاک‌کنید و به زندگی راحت و پاک‌تر خود بازگردید. بسیاری از شبکه‌های اجتماعی به شما این امکان را می‌دهد که قبل از پاک کردن حساب کاربری خود، اطلاعاتتان را حفظ کرده و سپس حساب کاربری را پاک‌کنید.

در این مطلب به بررسی روش‌های پاک کردن حساب کاربری با حفظ اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی مختلف می‌پردازیم:

فیس‌بوک

پاک کردن حساب کاربری فیسبوک

اگر دیگر سری به صفحه فیس‌بوک خود نمی‌زنید و مدت‌ها است این شبکه اجتماعی را فراموش کرده‌اید، برای پاک کردن حساب کاربری فیس‌بوک خود کافی است که بر روی قسمت تنظیمات در صفحه اصلی سایت کلیک کنید. سپس قسمت General را انتخاب کرده و در بخش manage account بر روی ویرایش کلیک کنید سپس Deactivate your account را انتخاب نمایید

با این کار حساب کاربری شما غیرفعال می‌شود، البته این غیرفعال شدن به معنای خارج شدن حساب کاربری از دسترس نیست و شما هرزمانی که بخواهید می‌توانید دوباره به‌حساب کاربری‌تان دسترسی داشته باشید.

اگر می‌خواهید به‌طورکلی از facebook خلاص شوید، در همین صفحه باید بر روی گزینه پاک کردن حساب کاربری  کلیک کنید. البته پس از پاک کردن کلی حساب کاربری تا ۹۰ روزبه شما مهلت داده می‌شود که اگر پشیمان شدید در طی این ۹۰ روز بازهم به‌حساب کاربری خود دسترسی داشته باشید و دوباره اطلاعاتتان را بازگردانید.

فیس‌بوک کار را برای شما راحت کرده است و شما بدون کمترین دردسری می‌توانید از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. برای تهیه نسخه کپی از فعالیت‌های خود در شبکه اجتماعی فیس‌بوک به قسمت تنظیمات و بر روی گزینه تنظیمات عمومی کلیک کرده و گزینه Download a copy of your Facebook data را انتخاب کنید. در این قسمت باید رمز عبور خود را دوباره وارد کنید تا سیستم مطمئن شود اطلاعات توسط خود شما دریافت می‌شود. با کلیک کردن بر روی این گزینه و واردکردن رمز عبور تمام پست‌ها، عکس‌ها، گفتگوهای خصوصی و تمام اطلاعات در قالب فایل HTML در اختیار شما قرار می‌گیرد.

گوگل

پاک کردن حساب کاربری گوگل

اگر دیگر قصد استفاده از خدمات گوگل را ندارید به بخش حساب کاربری گوگل بروید و بر روی گزینه Delete your account or services کلیک کنید. در مرحله بعدی باید بخشی از اطلاعات حساب را به‌صورت جداگانه پاک‌کنید، به‌عنوان‌مثال حساب کاربری جی میل و یا یوتیوب و یا تمام حساب‌های کاربری را یکجا پاک‌کنید. برای پاک کردن حساب کاربری باید رمز عبور خود را وارد کنید.

اگر انتخاب کرده‌اید که همه حساب‌های کاربری را باهم پاک‌کنید، لیستی نمایش داده می‌شود که در آن تمام اطلاعاتی که قرار است پاک شود نمایش داده می‌شود، از عکس‌های Google photo تا آهنگ‌هایی که در پلی لیست Google Music وجود دارد، پس از تائید این مرحله می‌توانید بر روی گزینه پاک کردن حساب کاربری کلیک کنید. در هر صفحه می‌توانید لینکی که برای دریافت اطلاعات نمایش داده‌شده را مشاهده کنید.

برای دسترسی به اطلاعات حساب کاربری می‌توانید به صفحه اصلی حساب کاربری مراجعه کنید و بر روی گزینه Personal info & privacy کلیک کنید. سپس به سمت پایین اسکرول کنید تا به گزینه Download your data برسید و Create archive را انتخاب کنید.

صفحه بعدی از شما می‌خواهد تا اطلاعات موردنیازتان را که قصد ذخیره آن رادارید انتخاب کنید. پس از انتخاب اطلاعات کاربر می‌تواند فرمت ذخیره فایل‌ها و روش تحویل آن‌ها را مشخص کند. (می‌توانید این اطلاعات را بر روی گوگل درایو ذخیره کنید)

توییتر

پاک کردن حساب کاربری توییتر

حذف حساب کاربری از این شبکه اجتماعی بسیار ساده است. برای دریافت اطلاعات حساب قبل از خارج شدن از حساب کاربری به بخش Twitter settings بروید، بر روی Account کلیک کنید و سپس گزینه Request your archive را انتخاب کنید. زمانی که اطلاعات آماده دریافت شود، ایمیلی دریافت می‌کنید که حاوی تمام اطلاعات حساب در قالب فایل HTML است.

پس از دریافت اطلاعات اگر هنوز هم قصد ترک کردن توییتر را دارید، بر روی گزینه Deactivate my account کلیک کنید. توجه داشته باشید در این مرحله پاک کردن حساب کاربری به‌منظور دی اکتیو کردن نیست و حساب کاربری شما پس از تائید این مرحله به‌صورت دائمی پاک می‌شود ولی تا ۳۰ روز پس از پاک کردن حساب کاربری فرصت دارید که حساب کاربری را دوباره بازیابی کنید.

اگر حساب کاربری‌تان در توییتر تیک آبی دارد و مورد تائید قرارگرفته است تا ۱۲ ماه پس از بستن حساب، می‌توانید دوباره حساب کاربری‌تان را فعال کنید.

اینستاگرام

پاک کردن حساب کاربری اینستاگرام

برای پاک کردن حساب کاربری اینستاگرام، ابتدا باید وارد این لینک شوید و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید سپس باید از بین گزینه‌های موجود یک مورد را انتخاب کنید تا به اینستاگرام بگویید چرا قصد دارید حساب کاربری‌تان را پاک‌کنید. رمز عبورتان را وارد کنید و بر روی گزینه Permanently delete my account کلیک کنید. همچنین می‌توانید به‌صورت موقتی حساب کاربری خود را غیرفعال کنید. برای این کار ابتدا به وب‌سایت اینستاگرام وارد شوید و در قسمت تنظیمات پروفایل بر روی گزینه Temporarily disable my account کلیک کنید. با استفاده از این روش هرزمانی که خواستید می‌توانید دوباره به‌حساب کاربری خود بازگردید.

هیچ راه رسمی از سوی اینستاگرام برای دریافت تمام عکس‌ها و ویدئوها حساب کاربری وجود ندارد. بهتر است تا تمام پست‌های اینستاگرامتان را بر روی گوشی هوشمند خود ذخیره کنید. (برای این کار کافی است در حین پست کردن هر عکس یا ویدئویی گزینه Save Original Photos و یا ویدئو را در تنظیمات فعال کنید.) در غیر این صورت می‌تواند از سرویس‌هایی شبیه به Instaport استفاده کنید و اطلاعات خود را در آن ذخیره کنید.

اسنپ چت

پاک کردن حساب کاربری اسنپ چت

کاربران معمولاً اطلاعات زیادی در اسنپ چت ندارند. شما می‌توانید به‌راحتی عکس‌ها و فیلم‌هایی که با اسنپ چت فیلم‌برداری و عکاسی می‌کنید را با کمک Memories در تنظیمات اپلیکیشن درگوشی هوشمند خود ذخیره کنید

در این اپلیکیشن گزینه‌ای تحت عنوان پاک کردن حساب کاربری وجود ندارد برای پاک کردن حساب کاربری باید accounts.snapchat.com را در مرورگر وارد کنید. وارد حساب کاربری شوید و سپس بر روی گزینه Delete my account کلیک کنید. اسنپ چت نیز مانند تمام شبکه‌های اجتماعی دیگر از هویت اصلی شما اطمینان حاصل می‌کند. اگر پس از پاک کردن حساب کاربری خود پشیمان شدید تا ۳۰ رو مهلت‌دارید تا دوباره وارد حساب کاربری‌تان شوید.

یاهو

پاک کردن حساب کاربری یاهو

اگر هنوز دریکی از قدیمی‌ترین سایت‌های دنیا، یاهو حساب کاربری دارید و قصد دارید به‌صورت کلی آن را حذف کنید، ابتدا باید با استفاده از این لینک وارد حساب کاربری خود شوید. در این صفحه به شما هشدار می‌دهد که با پاک کردن حساب کاربری دیگر نمی‌توانید به آن دسترسی داشته باشید و به شما گفته می‌شود که تمام اطلاعاتتان پاک می‌شود. پس از مطالعه شرایط بر روی گزینه Terminate this Account کلیک کنید، این کلیک به نشانه تائید است.

متأسفانه هیچ راه سریعی برای ذخیره اطلاعات در یاهو وجود ندارد ولی روش‌هایی وجود دارد که می‌توانید با استفاده از آن‌ها اطلاعات خود را منتقل کنید. یکی از این راه‌ها استفاده از IMAP است. اگر در تنظیمات یاهو حساب‌هایی مثل Gmail و یا outlook را اضافه کرده باشید، می‌توانید قبل از پاک کردن حساب یاهو، ایمیل‌های خود را به این سرویس‌ها منتقل کنید،

منبع fieldguide