آموزش وردپرسسیستم های مدیریت محتوا

نحوه نصب ssl روی وردپرس

به این post امتیاز دهید

نحوه نصب SSL روی وردپرس چگونه است؟ این سؤال را مدیران وب‌سایت‌های وردپرسی مطرح می‌کنند. با توجه به محبوبیت وردپرس و افزایش روزافزون سایت‌هایی که با کمک این سیستم مدیریت محتوا راه‌اندازی شده‌اند، اغلب دارندگان وب‌سایت‌های وردپرسی به دنبال راهی هستند که امنیت وب سایت خودشان را افزایش دهنده. SSL همان گزینه‌ای است که می‌تواند نقش پررنگی را در این موضوع ایفا کند.

اهمیت استفاده از SSL

تبدیل HTTP به HTTPS در وردپرس در همان ابتدای شروع نام دامنه وب‌سایتتان این پیام را به کاربران و کسانی که می‌خواهند از این سایت استفاده کنند منتقل می‌کند که این وب سایت امن است. چون SSL یا HTTPS یک روش رمزگذاری امن است و استفاده از گواهینامه SSL اجازه دسترسی به داده‌هایی که در وب‌سایت‌ها ذخیره می‌شوند را به راحتی به هکرها نمی‌دهد. 

وجود گواهینامه SSL در سئوی وب‌سایت‌ها نیز مؤثر است و اعتبار آن‌ها را در موتورهای جستجو افزایش می‌دهد. چون وجود HTTPS در ابتدای نام دامنه امنیت بالای وب سایت را نشان می‌دهد و این موضوع برای گوگل و سایر موتورهای جستجو به عنوان یک فاکتور مهم شناخته می‌شود.

راهنمای نصب ssl در وردپرس

نحوه نصب SSL روی سایت

با توجه به لزوم نیاز به SSL و HTTPS در سایت‌های مختلف، اغلب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات میزبانی وب گواهی‌نامه SSL را به کاربرانی که‌ هاست خودشان را از شرکت مورد نظر تهیه می‌کنند ارائه می‌دهند. 

البته در صورت عدم ارائه این گواهی‌نامه توسط شرکت خدمات هاستینگ، امکان تهیه این سرویس از سایر شرکت‌های مشابه نیز برای مدیران سایت‌های وردپرسی وجود خواهد داشت. معمولاً این سرویس با قیمت‌های مشخصی به صورت پلن های سالانه ارائه می‌شود و می‌توانید با پرداخت این هزینه سایت خودتان را امن نگه دارید.

مطلب مرتبط: چگونه اتصال گواهینامه SSL‌ به سایت را بررسی کنیم؟

روش اول: نصب SSL روی وردپرس

اولین راهی که برای نصب SSL روی وردپرس می‌توانید از آن کمک بگیرید، استفاده از افزونه‌های ارائه شده است. یکی از بهترین افزونه‌های وردپرس برای نصب SSL استفاده از پلاگین Really Simple SSL یا SSL واقعاً ساده است. برای استفاده از این افزونه لازم است که نام آن را در مخزن وردپرس جستجو کرده و سپس آن را فعال کنید.

نحوه اتصال ssl در وردپرس

مطلب مرتبط: آموزش کار با وردپرس

روش دوم: استفاده از پنل وردپرس

روش دومی که برای تنظیم SSL روی وردپرس می‌توانید در نظر بگیرید، استفاده از پنل وردپرس است. وارد پیشخوان وردپرس شده و به قسمت تنظیمات و بخش عمومی آن بروید. سپس آدرس سایتتان را به HTTPS تغییر دهید.

مراحل نصب ssl در وردپرس

روش سوم: ویرایش فایل htaccess.

وارد پوشه File Manager در سی پنل شده و از بخش public_html روی گزینه Settings در قسمت بالا سمت راست کلیک کنید. سپس روی Show Hidden Files کلیک کنید تا فایل htaccess. که در حالت عادی مخفی است برایتان نمایش داده شود.

آموزش نصب ssl در وردپرس

در صورتی که فایل htaccess موجود نبود، با کمک شناخت نحوه ایجاد فایل htaccess می‌توانید ابتدا این فایل را راه‌اندازی کرده و سپس ویرایش کنید. برای ایجاد این فایل نیاز به notepad و فایل آماده htaccess که می‌توانید از طریق جستجو در اینترنت این فایل را پیدا کرده و آن را به صورت یک فایل آماده در بخش public_html در کنترل پنل سی پنل ذخیره کنید. 

جهت تغییر HTTP به HTTPS در وردپرس در پوشه htaccess. باید مواردی که برای نصب SSL روی وردپرس لازم است را انجام داده و سپس فایل را برای اعمال تغییرات ذخیره کنید. مواردی که باید در این پوشه درج کنید عبارتند از:

# http to https by hostiran

RewriteEngine On

RewriteCond%{SERVER_PORT} 80

RewriteRule ^(.*)$ https hostiran.net /$1 [R,L]

این تغییرات را می‌توانید به طور مستقیم روی فایل htaccess در پوشه سی پنل اعمال کنید. یا اینکه از طریق افزونه‌هایی مانند WP htaccess Editor یا Yoast SEO تغییرات لازم روی فایل htaccess را انجام دهید.

مزل مرتبط: مزایای گواهی SSL چیست؟

روش چهارم: ثبت سایت با HTTPS در گوگل سرچ کنسول

یکی از مواردی که برخی از کاربران و مدیران سایت وردپرسی با آن مواجه می‌شوند، عدم اعمال تغییرات ایجاد شده برای اعمال ssl روی وب سایت است. پس از شناخت نحوه نصب SSL روی وردپرس و انجام تغییرات لازم برای اعمال این گواهی‌نامه، لازم است که حتماً به موتور جستجوی گوگل نیز نشان دهید که در حال حاضر وب‌سایتتان امن شده و لازم است که HTTPS در ابتدای آدرس آن نمایش داده شود.

برای اینکه سئو سایتتان بعد از اعمال این گواهی‌نامه افت نکند و گوگل وب‌سایتتان را به عنوان یک سایت امن و معتبر بشناسد، پیشنهاد می‌کنیم که آدرس وب سایت خودتان را با پیشوند HTTPS در گوگل سرچ کنسول ثبت کنید. پس از بررسی موتورهای جستجو سبز شدن قفل کنار آدرس وب سایت می‌توانید متوجه اعمال گواهی‌نامه ssl روی وب سایت وردپرسی خودتان شوید.

سخن پایانی

افزایش امنیت وب سایت این اعتماد را برای کاربران ایجاد می‌کند که داده‌هایشان در امنیت است و نگرانی از بابت اینکه استفاده از وب سایت مد نظر برایشان مشکل امنیتی داشته باشد وجود نخواهند داشت. 

یادگیری نحوه نصب SSL روی وردپرس به افرادی که از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنند این امکان را می‌دهند که امنیت وب سایت خودشان را افزایش داده و داده‌هایشان را به صورت رمزگذاری شده در اینترنت مبادله کنند. 

در این مطلب چندین روش که برای فعال کردن انواع گواهی ssl روی وردپرس وجود دارا را ارائه کردیم، تا کسانی که نیاز به رمزگذاری داده‌هایشان دارند بتوانند امنیت سایت وردپرسی خودشان را با تهیه این گواهی‌نامه و فعال کردن آن تأمین کنند.

مطلب پیشنهادی: غیرفعال کردن سایت وردپرسی

سؤالات متداول+ جواب

۱) نحوه تنظیمات ssl در وردپرس چگونه است؟

برای راه‌اندازی و فعال کردن ssl وردپرس وارد بخش تنظیمات پیشخوان وردپرس و بخش همگانی شوید. سپس آدرس سایت را که در بخش نشانی وردپرس (URL) و نشانی سایت (URL) به همراه https وارد کنید.

۲) ريدايركت http به https توسط htaccess چگونه انجام می‌شود؟

برای ريدايركت http به https توسط htaccess لازم است که تغییراتی که در این مطلب برای ویرایش فایل htaccess ارائه شده را انجام دهید.

۳) روش فعال‌سازی SSL در وردپرس بدون افزونه چیست؟

از طریق داشبورد وردپرس و تغییرات فایل htaccess می‌توانید بدون نیاز به افزونه SSL را در وردپرس فعال کنید.

۴) آیا تغییر آدرس‌های سایت از دیتابیس وردپرس امکان‌پذیر است؟

از طریق phpmyadmin بخش wp_options می‌توانید آدرس‌های سایت را ویرایش کرده و http را به https تغییر دهید.

۵) روش رفع مشکل عدم نمایش آیکون SSL در وردپرس چیست؟

در صورتی که آیکون SSL در وردپرس نمایش داده نمی‌شود، لازم است که افزونه Really Simple SSL را نصب کرده و از بخش تنظیمات گزینه SSL را انتخاب کرده و دکمه Active SSL را برای فعال شدن این گواهی‌نامه بزنید.

 

خرید هاست لینوکس

تیم تحریریه هاست ایران

تیم تحریریه مجله هاست ایران متشکل از کارشناسان و نویسندگان متخصص در حوزه وب و هاستینگ است. این تیم با هدف ارائه محتوای ارزشمند و به‌روز به کاربران، به بررسی و تحلیل خدمات مختلف هاستینگ، آموزش‌های فنی و راهنمایی‌های کاربردی می‌پردازد. اعضای تیم با تجربه و دانش خود، سعی در ارتقاء آگاهی کاربران دارند و به آنها کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه انتخاب خدمات آنلاین بگیرند. تعهد به کیفیت و دقت در ارائه اطلاعات، از ویژگی‌های بارز این تیم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

26  +    =  27

دکمه بازگشت به بالا