آموزش وب مستری

۵ نکته برای افزایش فروش اینترنتی

به این post امتیاز دهید

آیا می‌دانید که ۹۹ درصد از افراد در اولین دیدار از فروشگاه‌های اینترنتی چیزی خرید نمی‌کنند و ممکن است بسیاری از آن افراد بعد از اولین بازدید، دیگر به آن سایت برنگردند؟

بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی همچنان از شیوه‌های سنتی برای فروش محصولات خود استفاده می‌کنند و یا با تقلید از سایر فروشگاه‌ها قصد افزایش فروش دارند. آگاه نبودن صاحبان کسب‌وکارها با چگونگی افزایش نرخ وفاداری مشتریان به سایت، باعث می‌شود که بسیاری از کسب‌وکارهای اینترنتی رشد لازم را نداشته باشند. برای افزایش فروش نیازی به تخصص ویژه و یا صرف پول‌های هنگفت مشاوره با متخصصان نیست. رعایت نکات زیر می‌تواند به افزایش تعداد بازدیدکننده و درنهایت فروش بیشتر شما کمک کند.

۱. از رنگ های متناسب با مخاطبان سایت استفاده کنید

معمولاً اکثر افراد اهمیتی که انتخاب رنگ در میزان وفاداری مشتری به سایت دارد را دست‌کم می‌گیرند و با توجه به علاقه شخصی انتخاب رنگ مورداستفاده در محصولات و طراحی‌شان را انتخاب می‌کنند، درحالی‌که استفاده از ترکیبات مناسب رنگ می‌تواند منجر به افزایش فروش شود.

بر اساس نتایج یک تحقیق روی حدود ۱۰۰ برند و ۴۵۰ فرد که کوررنگی چشم نداشتند، ثابت شد که رنگ می‌تواند بر حس افراد در قبال یک برند تأثیرگذار باشد. مطالعه‌ای دیگری که نقش انتخاب رنگ در بازاریابی و تصمیم‌گیری را موردتحقیق گذاشته بود نشان داد که افراد تصمیمشان را در ۹۰ ثانیه اولیه در هنگام روبرو شدن با محصولات می‌گیرند، تقریباً ۹۰ درصد ارزیابی آن‌ها تحت تأثیر رنگ‌های به کار رفته در محصول است.

نکته مهم‌تر این است که، رنگ‌هایی که برای مردان خوشایند است ممکن است موردعلاقه زنان نباشد – پس بسیار مهم است که رنگ‌ها را در راستای ترکیب جمعیتی خود قرار دهید. رنگ‌ها همچنین می‌توانند به چگونگی فهم مخاطب از برند تأثیرگذار بگذارد و نتیجه‌اش را در افزایش فروش نشان دهد. یک نمونه خوب از یک شرکت که رنگ‌ها را به‌درستی انتخاب کرده است می‌توان به Cadbury اشاره کرد، که به‌طور موفقیت‌آمیزی از رنگ بنفش برای معیار لوکس بودن خود استفاده کرده است. شما می‌توانید از رنگ آبی برای برانگیختن حس اعتماد و یکپارچگی استفاده کنید؛ فیس‌بوک و توییتر نمونه‌های بزرگ از شرکت‌هایی هستند که از این رنگ استفاده می‌کنند.

تحقیقات نشان داده است که حس مردان و هم زنان نسبت به رنگ آبی تقریباً یکسان است با این تفاوت که زنان بیشتر رنگ بنفش را ترجیح می‌دهند؛  این در حالی است که این رنگ چندان مردان را به خود جذب نمی‌کند.
نمودار پایین اولویت‌های انتخاب رنگ برای مردان وزنان را به نمایش درآورده است.

 

۲. پیشنهاد خود را به گونه ای ارائه کنید که به راحتی قابل مقایسه باشد

گاهی اوقات در صفحه محصولات سایت آمازون، قیمت محصول و سود شما از این خرید به شکل زیر نشان داده می شود.

 

در نگاه اول، چیز بخصوصی مشاهده نمی‌شود. اما باکمی توجه به “قیمت” متوجه تفاوت شوید – اضافه کردن قیمت تخفیف خورده در کنار قیمت اصلی و نمایش سود کاربر از خرید این تصور را ایجاد می‌کند که یک چانه‌زنی صورت گرفته است و محصول با حداقل قیمت ارائه‌شده است. ماجرا وقتی جالب‌تر می‌شود که می‌بینیم همان لپ‌تاپ در سایتی دیگر با قیمتی ارزان‌تر به فروش می رسد. حقیقات به این نکته اشاره دارد که شیوه قیمت گذاری آمازون به دلیل اینکه در پیشنهاد ویژه قرار دارد منجر به فروش بیشتر می‌شود.

در مواقعی که کاربر می‌خواهد برای خرید تصمیم نهایی را بگیرد، برای اطمینان خاطر از قیمت ارائه‌شده به سایت‌های دیگر مراجعه می‌کند تا به‌اصطلاح رنج قیمت محصول را پیدا کند و با تکیه‌بر آن، تصمیمش را بگیرد. در مورد آمازون، با نشان دادن لیست قیمت “۱۹۹.۹۹” دلاری و قیمت تخفیف خورده “۱۸۴.۸۶” دلاری، این حس القا می‌شود که او جنس را با تخفیف می‌خرد و به همین خاطر برای خرید اشتیاق نشان خواهند داد. اما در حقیقت، محصول درجایی دیگر بسیار ارزان‌تر فروخته می‌شود. درواقع این کار آمازون را به یک منبع قیمت دهی تبدیل کرده است و باعث می‌شود که خریدار به سایت‌های رقیب رجوع نکند.
ایجاد وب‌سایت با استفاده از این تکنیک نیاز به قدرت در ارائه و تنوع گسترده محصول دارد. اگر به‌درستی بتوان این تکنیک را به کار گرفت، می‌تواند به‌طور چشمگیری فروش آنلاین شمارا افزایش دهد.

 

۳. از نشان‌های نماد اعتماد الکترونیکی استفاده  کنید

یکی از چالش‌های مهم در خرید اینترنتی ایجاد اعتماد است. اغلب، تصمیم بسیاری از مردم برای نخریدن محصول، هیچ ربطی به کیفیت محصولات یا شیوه متقاعد کردن شما ندارد و بحث سر اعتماد است. اگر مردم به شما اعتماد نداشته باشند، هیچ‌وقت از شما خرید نخواهند کرد.

بر طبق تحقیقی که توسط Econsultancy/Toluna انجام شد، ۴۸ درصد از مردم از انجام تراکنش‌های مالی در سایت‌هایی که نشان‌های اعتماد الکترونیکی ندارند، پرهیز می‌کنند. این واکنش منطقی است، بخصوص زمانی که مشاهده می‌کنیم که هرچند وقت یک‌بار یکی از سایت‌های بزرگ هک می‌شود.
اگر شما نشان اعتماد الکترونیک درسایت خود ندارید، حتماً آن را اضافه کنید و سپس شاهد افزایش چشمگیر درفروش باشید.

جدا از استفاده از نشان اعتماد الکترونیک، شما همچنین می‌توانید با بهره گرفتن از نظرات کاربران (هم منفی و هم مثبت)، ساختن صفحه “درباره سایت” و به نمایش گذاشتن شماره تلفن شرکت، اعتماد افراد را هرچه بیشتر به خود جلب کنید.

 

برای سایتتان وبلاگ بسازید

داشتن وبلاگ به دو دلیل توصیه می‌شود:

۱- همان‌طور که گفتیم ۹۹ درصد مردم در بازدید اولیه خود از سایت هیچ خریدی انجام نمی‌دهند. نوشتن وبلاگ به معنی آموزش و اطلاع‌رسانی است و محصولات شمارا در ذهن افرادی که قصد خرید آنی از سایت شمارا ندارند، ماندگار می‌کند.

۲- کسب‌وکارهایی که وبلاگ نویسی می‌کنند ۶۷ درصد بیشتر از سایت‌هایی که وبلاگ نویسی نمی‌کنند بازدید دریافت می‌کنند. همچنین از رتبه‌بندی‌ خوبی در موتورهای جست‌وجو برخوردارند، با کاربران تعامل بیشتری دارند و قادرند به‌طور آسان‌تری با کاربران درباره مزایای محصولاتشان صحبت کنند که تمامی این موارد منجر به فروش بیشتر می‌شود.
اگر شما هنوز وبلاگی برای تجارت آنلاین خود دست‌وپا نکرده‌اید، همین حالا دست‌به‌کار شوید و وبلاگ خود را راه‌اندازی کنید.
نکاتی درباره وبلاگ نویسی

  • محصولاتتان را در وبلاگ جای دهید: محتوای وبلاگ‌ها راحت‌تر در رتبه‌بندی موتورهای جست‌وجو قرار می‌گیرند، به همین دلیل نوشتن توضیحات محصول و منتشر کردن آن‌ها در وبلاگ منجر به کسب رنکینگ‌های بالاتر برای محصول شما می‌شود و طبیعتاً به افزایش درفروش می‌انجامد.
  • مقایسه کنید: به‌طور مثال اگر، در سایتتان فروش گوشی دارید مقایسه ساده‌ای از مدل‌های گوشی در رنج قیمت یکسان در وبلاگ شما می‌تواند یک سوق‌دهنده خوب برای فروش باشد. مردم به این مقایسه‌ها علاقه دارند و همچنین این پست‌ها در موتورهای جست‌وجو به‌خوبی جا می‌گیرند. با لینک دهی مطلب به فروشگاه برای خرید مستقیم، می‌توانید میزان فروش را افزایش دهید.
  • محتوای بیشتری منتشر کنید: آمارها نشان می‌دهند که کسب‌وکارهایی که تعداد پست‌هایشان زیاد است نتایج بهتری از وبلاگ نویسی دریافت می‌کنند در حقیقت، شما ترافیک بیشتری در حدود ۳.۵ برابر خواهید داشت و به‌عنوان نتیجه، آمار فروش بهتری نسبت به کسب‌وکارهایی دارید که در ماه چهار پست یا کمتر در وبلاگ منتشر می‌کنند. به‌عنوان یک فروشگاه تجارت الکترونیک، حجم محتوای منتشرشده توسط شما می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین دارایی‌های شما باشد. فراموش نکنید که محتوای کپی شده از سایت‌های دیگر می‌تواند به سئوی سایت شما لطمه بزند. بنابراین هرگز کیفیت را فدای کمیت نکنید.

انتخاب‌ها را محدود کنید

به‌عنوان یک فروشگاه اینترنتی، بهترین کار برای شما نمایش دادن محصولات مرتبط با محصول موردنظر کاربر، در تمامی سطوح فرآیند خرید است. در یک مطالعه که در یک سوپرمارکت بزرگ انجام‌شده، روانشناسان Sheena Lyengar و Mark Lepper دریافتند که با محدود کردن انتخاب‌های نشان داده‌شده به مشتری از ۲۴ آیتم متنوع به ۶ آیتم فروش را می‌توان تا ۱۰ برابر افزایش داد.

درحالی‌که در دنیای مجازی محدود کردن انتخاب‌ها کاری غیرممکن است، اگر شما مغازه‌ای با محصولات متنوع دارید، می‌توانید بر این نکته سرمایه‌گذاری کنید که با انجام کارهای زیر و قرار دادن انتخاب‌های محدودتر، فروشتان افزایش پیدا کند:

  • محبوب‌ترین محصولات خود را به نمایش بگذارید: در یک رسته مشخص، پنج کالایی که بیشتر خریداری‌شده‌اند و یا بازدید بیشتری داشته‌اند را در یک بخش ویژه به نمایش بگذارید و دسترسی کاربران را به آن‌ها تسهیل کنید. بدین ترتیب کاربران محصول موردنظر خود را راحت‌تر خواهند یافت.
  • محصولاتی که بیشترین نظرات را دارند به نمایش بگذارید: با نمایش دادن محصولاتی که بیشترین نظرات کاربران را در خوددارند، به کاربران اجازه دهید خودشان تصمیم بگیرند. حتی اگر صدها محصول در یک دسته خاص وجود داشته باشد، نظرات کاربران به مخاطبان اجازه می‌دهد که از کدام محصول بیشتر خوششان آمده است.
  • برترین انتخاب‌های خود را در ویترین بگذارید: بعضی‌اوقات، شاید شما حس کنید که بعضی از محصولات به خاطر اطلاعاتی که شما درباره آن‌ها دارید از دیگر محصولات بهتر بفروش برسند. این محصولات را هم در بخش جداگانه‌ای مشخص کنید.

اگر همچنان مشتاق مطالب بیشتر در این رابطه هستید می‌توانید توصیه هایی برای داشتن فروشگاه اینترنتی بهتر را مطالعه کنید.

درصورتی‌که تمایل دارید کسب‌وکار خود را وارد فضای آنلاین کنید ما به شما فروشگاه اینترنتی هاست ایران را پیشنهاد می‌کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6  +  1  =  

دکمه بازگشت به بالا