مفاهیم ابری

چگونه می‌توان ترافیک ورودی سایت را افزایش داد؟

به این post امتیاز دهید

هرگاه کسی می‌پرسد چگونه می‌توان ترافیک ورودی سایت را افزایش داد؟ پاسخ همواره ثابت خواهد بود؛ با ارسال محتوای تازه  به‌طور پیوسته. کارشناسان معتقدند که وبلاگ اختصاصی کسب‌وکار شما باید چیزی فراتر از خبرگزاری باشد و محتوای فراتر از خبر منتشر کند. از طرفی به جزئیات چگونگی موفقیت در این روش اشاره نشده است و به همین خاطر قصد داریم در مطلب پیش رو به مهم‌ترین نکته‌ها دراین‌باره بپردازیم. درواقع می‌خواهیم تجربیاتمان را در اختیارتان بگذاریم و بگوییم که چگونه می‌توانید در جذب ترافیک به وبلاگ موفق شوید.


مقاله مرتبط: چگونه محتوایی فراتر از یک لینک معمولی بسازیم؟


بسیاری از این نکته‌های کاربردی درزمینه‌ی حفظ روند انتشار محتوای تازه به‌طور پیوسته برای وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های مختلف مفید واقع شده‌اند و برخی نکته‌های دیگر هم ممکن است برای کسب‌وکارهای دیگری کاربرد داشته باشند. اگر فعالیت وب‌سایت حرفه‌ای‌تان را به‌تازگی آغاز کرده‌اید، حتماً در ادامه‌ی مطلب با نکته‌های مفید و مرتبط آشنا خواهید شد.

۱. یادداشت‌برداری کنید

نویسنده‌های تازه احتمالاً ایده‌ها و نظرات نابی دارند و مایل هستند آن‌ها را آزمایش کنند. شما هم در ابتدای نویسندگی مطلب برای وبلاگ‌تان احتمالاً موارد مختلفی به ذهن‌تان می‌رسد؛ اما زمانی که اولین ایده‌های خود را به اجرا درآوردید، به یک‌باره متوجه خواهید شد که دیگر ایده تازه‌ای ندارید و اصلاً پیداکردن ایده‌های تازه برایتان دشوار خواهد شد.

برخی افراد عادت دارند در شرایط اضطراری فکر کنند و به دنبال ایده تازه در ذهن خود بگردند؛ درحالی‌که برخی دیگر ممکن است دائماً فکرهای تازه به ذهن‌شان خطور کند اما آن‌ها را از یاد ببرند. اجازه ندهید این اتفاق برای شما رخ دهد. بهتر است یک اپلیکیشن اختصاصی یادداشت‌برداری روی گوشی همراه یا تبلت خود نصب کنید و هرچه به ذهن‌تان می‌رسد را بدون تعلل در آن بنویسید. سعی کنید همه‌ی ایده‌های مربوط به محتوای وبلاگ را یک‌جا گردآوری کنید تا هرزمان که مایل بودید به این دسته‌بندی مراجعه کنید و به دلخواه هرکدام را برگزینید.

۲. نویسنده (افتخاری یا دائمی) استخدام کنید

نویسنده میهمان

اگر می‌خواهید نویسنده توانا استخدام کنید، باید بودجه کافی در اختیارتان باشد. از طرفی اگر شرکت شما به اندازه کافی بزرگ است، می‌توانید سرمایه‌گذاری کنید و نویسنده پاره وقت یا آزادکار به استخدام درآورید.

البته باید بدانید که استخدام نویسنده و همکاری با آن‌ها اصلاً آسان نیست. شما باید کسانی را استخدام کنید که با زمینه‌ی همکاری کسب‌وکارتان آشنایی داشته باشند و تازه‌کار به نظر نرسند. نویسنده شما باید بتواند مطالب و محتوای موردنظر را تا مهلت تعیین‌شده آماده کند و تحویل دهد. همکاران شما در این بخش باید توانایی درک مطلب داشته باشند و بتوانند محتوای وب‌سایت پیشنهاد دهند. در آخر باید بگوییم که نویسنده شما باید لحن و سبک مخصوص خودش را داشته باشد تا بتواند با خواننده / بیننده / بازدیدکننده و اساساً هرنوع مخاطب ارتباط برقرار و آن‌ها را تشویق کند که دوباره به وب‌سایت شما سر بزنند. همچنین باید به هزینه‌های استخدام توجه کنید و با افرادی همکاری کنید که دستمزدشان در بازه‌ی توانایی پرداخت‌تان باشد.

۳. محتوای دنباله‌دار ایجاد کنید

ایجاد محتوای دنباله‌دار یکی از بهترین‌ روش‌ها برای حفظ روند انتشار محتوا به‌صورت پیوسته است. منظور ما از محتوای دنباله‌دار چند مقاله که سرانجام به انتها می‌رسند نیست؛ بلکه نوعی محتوای دنباله‌دار است که می‌تواند تا همیشه ادامه پیدا کند و برای مثال، قسمت‌های تازه‌اش را هر هفته، هر دو هفته یا هر ماه منتشر کنید.

  • پیشنهادهای ساده برای محتوای دنباله‌دار:
  • بررسی‌ها
  • مقاله‌هایی درباره‌ی وضعیت صنایع
  • مصاحبه‌ها
  • مجموعه‌ای از منابع (مثلا ۲۵ ابزار برتر برای …)

چند نمونه از محتوای دنباله دار در مجله اینترنتی هاست ایران:

۴. پادکست تولید کنید

پادکست تولید کنید

اجازه ندهید دیگران گولتان بزنند و باور نکنید که برای تولید پادکست مجبور هستید هزینه‌های سنگینی را متحمل شوید. تابه‌حال پادکست‌های متعددی با کیفیت بسیار مناسب توسط گوشی‌های هوشمند سطح بالا ضبط شده‌اند. تنها کافیست برخی از دوستان و همکاران‌تان را گردهم آورید و درباره‌ی صنعت و موضوع موردنظرتان با آن‌ها به صحبت بنشینید.

ضبط پادکست کمک می‌کند به خلاصه‌ی کلی درباره‌ی موضوع موردبحث دست پیدا کنید و بهتر است مدت زمانش کوتاه باشد و با لحن غیررسمی در آن صحبت کنید. هر قسمت از این پادکست‌ها را به‌طور پیوسته و با فاصله‌ی زمانی مشخص در وبلاگ خود منتشر کنید. اگر سرتان خیلی شلوغ است و نمی‌توانید پادکست‌های متعددی ضبط کنید، بازه‌ی زمانی ماهانه برای به اشتراک‌گذاری پادکست مناسب به نظر می‌رسد.

اگر پادکست‌های معمولی‌تان با استقبال مواجه شدند، می‌توانید تجهیزات بیشتری برای ضبط آن تهیه کنید.

۵. در مکالمه‌ها شرکت کنید

وبلاگ‌نویسان و نویسندگان وب‌سایت‌ها در هر صنایعی مایل هستند که از برخی گرایش‌ها (ترندها) پیروی کنند. وقتی اتفاق یا رویداد مهمی مرتبط با کسب‌وکار یا زمینه‌ی فعالیت شما رخ می‌دهد، نظرات دیگران را درباره‌ی آن بخوانید و دنبال کنید. سپس در پاسخ به این موضوع مطلب بنویسید یا هر محتوای دیگری که مایل هستید تولید کنید. البته همیشه می‌توانید اولین کسی باشید که عکس‌العمل نشان می‌دهد و اولین مطلب و واکنش را منتشر می‌کند، اما دراین‌صورت باید دائماً چشمتان را به دنیای خبر بدوزید و منتظر انتشار داغ‌ترین اخبار مرتبط باشید.

پاسخ‌ شما می‌تواند در چند قالب مختلف نمود پیدا کند. می‌توانید خیلی مؤدبانه با برخی موارد مخالفت کنید و چشم‌اندازی متفاوت به‌وجود آورید. همچنین قادر خواهید بود به افرادی که به آن‌ها موافق هستید پاسخ دهید و با پاسخ‌تان هم ادعا و گفته‌هایشان را تصدیق کنید یا به آنچه معتقد هستید از حرف‌هایشان جا افتاده است، اشاره کنید. در آخر می‌توانید خوانندگان و مخاطبان را به محتوایی راهنمایی کنید که از نظر شما هیچ ایرادی به آن وارد نیست.

۶. برای انتشار محتوا تقویم داشته باشید

برای انتشار محتوا تقویم داشته باشید

برای مدیریت انتشار مطالب یک تقویم تدوین کنید. این تقویم مانند طرحی کلی برای وبلاگ شماست اما در قالب تقویم تنظیم می‌شود. به زبان ساده، تقویم سردبیر محتوا برای وبلاگ شما همان کاری را انجام می‌دهد که تقویم روزمره برای زندگی روزانه‌تان اجرا کند. وقتی پست‌های معمول و همچنین مطالب نوشته‌شده را وارد تقویم محتوا کردید، به‌خوبی متوجه خواهید شد که در کدام بخش با کمبود محتوا مواجه هستید.


مقاله مرتبط: ابزارهای رایگان برای یادآوری و نظارت بر تغییر محتوای وب‌ سایت


شما می‌توانید تقویم سردبیری محتوا را به‌آسانی به کمک ابزار Google Calendar ایجاد کنید و آن را با هر نویسنده‌ای که با وبلاگ کمپانی شما همکاری می‌کند، هماهنگ سازید. اگر از پلتفرم WordPress برای ارسال محتوا بهره می‌برید، پلاگین‌های متعدد مفیدی مانند Editorial Calendar برای آن طراحی شده‌اند. پلاگین Editorial Calendar می‌تواند مروری کلی از تقویم پست‌هایی که در CMS هستند به شما نشان دهد و شما هم قادر خواهید بود پست‌ها را در آن به سلیقه خودتان جابه‌جا کنید.

۷. اعتمادبه‌نفس خود را تقویت کنید

ترس از شکست، یکی از هراس‌آورترین احتمال‌های پیش روی نویسندگان تازه‌کار است. هیچ‌چیز نمی‌تواند به‌اندازه ترس از شکست انگیزه‌ی شما را از بین ببرد و از شکوفا شدن استعدادهایتان درزمینه‌ی تولید محتوا جلوگیری کند.


مقاله مرتبط: ٦ ترس فردی که نمی‌گذارد به شغل رویایی‎تان برسید


لازم است در این‌ زمینه تمرین و ممارست کنید تا بتوانید مهارت‌هایتان را بهبود ببخشید و بر ترس خود هم غلبه کنید. شما باید خودتان را به‌خوبی آماده کنید و کلید آن هم در مطالعه‌ی زیاد است.

خودتان را به کمک تدوین طرح کلی محتوا برای موفقیت در وبلاگ‌نویسی آماده کنید. اگر محیط شلوغ باعث حواس‌پرتی‌تان می‌شود، در موقعیتی آرام و ساکت بنشینید و کار کنید. همچنین اگر موسیقی به ایده‌پردازی ذهنی‌تان کمک می‌کند، حتماً به قطعه‌های مناسب گوش دهید و برای کار آماده شوید. همیشه به خاطر داشته باشید که برای کار باید آرامش خود را حفظ کنید و حس خوبی داشته باشید. بدین ترتیب قادر خواهید بود محتوای جذاب تولید و مخاطبانتان را تشویق کنید دوباره به وبلاگ‌تان بازگردند.

خرید هاست لینوکس

تیم تحریریه هاست ایران

تیم تحریریه مجله هاست ایران متشکل از کارشناسان و نویسندگان متخصص در حوزه وب و هاستینگ است. این تیم با هدف ارائه محتوای ارزشمند و به‌روز به کاربران، به بررسی و تحلیل خدمات مختلف هاستینگ، آموزش‌های فنی و راهنمایی‌های کاربردی می‌پردازد. اعضای تیم با تجربه و دانش خود، سعی در ارتقاء آگاهی کاربران دارند و به آنها کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه انتخاب خدمات آنلاین بگیرند. تعهد به کیفیت و دقت در ارائه اطلاعات، از ویژگی‌های بارز این تیم است.

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14  +    =  18

Back to top button