آموزش وب مستریمیزبانی وب

آیا هاست اشتراکی روی سئو اثر منفی می‌گذارد؟

به این post امتیاز دهید

آیا هاست اشتراکی روی سئوی سایت تاثیر منفی دارد؟ این سوالی است که برای بسیاری از مدیران سایت‌ها ایجاد می‌شود. بسیاری از مدیران سایت‌ها و صاحبان مشاغل ممکن است نگران این مسئله باشند که هاست اشتراکی می‌تواند بر فعالیت‌های سئو آن‌ها تاثیر منفی بگذارد؛ در درجه اول، به این دلیل که با هاستیگ اشتراکی شما سروری را با وب سایت‌های دیگر به اشتراک می‌گذارید. این وب‌سایت‌ها ممکن است مشکلاتی داشته باشند که منجر به این نگرانی شود که آیا مشکلات سایت‌های دیگر، بر وب‌سایت و فعالیت‌های سئوی شما نیز تأثیر می‌گذارد یا خیر. برای این سوال متناسب با شرایط، جواب بله و خیر وجود دارد. پس بیایید در ادامه دقیق تر به این مسئله نگاه کنیم.

موتور جستجوی گوگل می‌داند که هاست اشتراکی یک نوع هاست معمولی است که کاربران به عنوان میزبان وب خود انتخاب می‌کنند. به عنوان یک مالک وب سایت، نمی توانید کنترل کنید که چه کسانی در همان سرور هستند و از همان آدرس IP شما استفاده کنند و گوگل کاملا این مسئله را درک می‌کند. با این حال، چند نکته وجود دارد که باید در نظر گرفته شود.

سرورهای دارای سایت‌های اسپم و غیرقانونی

اگر سروری با چندین وب سایت غیرقانونی یا هرزنامه می‌بینید، احتیاط کنید. شما احتمالا قصد ندارید تنها وبسایت قانونی باشید که در بین سایر وبسایت‌های هرزنامه که از همان سرور استفاده می کنند، قرار گرفته است. این مسئله ممکن است از نظر بسیاری از کاربران دارای اهمیت باشد.


مقاله مرتبط: تفاوت بین هاست‌ اشتراکی، سرور مجازی و سرور اختصاصی


در سئو برای چنین موقعیت هایی، نام خاصی وجود دارد: “سروری با همسایه‌های بد”. مهم است که بدانید گوگل با هر وبسایتی بر اساس دستاوردهای خود رفتار می‌کند و نه دستاوردهای وبسایت‌های همسایه. به خاطر داشته باشید که دیدن نحوه میزبانی وبسایت از خارج از آن، بسیار دشوار است.

مطلب مرتبط: بهترین هاست برای سئو سایت

زمان بارگذاری صفحات سایت

یکی از مواردی که ممکن است اتفاق بیفتد و بر تلاش‌های سئوی شما تأثیر منفی بگذارد، استفاده از یک سرور با تعداد کاربران بیش از حد و در نتیجه سرعت کم است. اگر وبسایت‌های زیادی از یک سرور استفاده کنند، سرعت پاسخگویی سرور کم می‌شود که این مسئله منجر به تأخیر بیشتر و زمان بارگذاری طولانی‌تر می‌شود.

داشتن یک وب سایت کند روی تجربه کاربری بازدیدکنندگان و در نتیجه سئوی سایت شما تأثیر می‌گذارد. زیرا کاربران دوست ندارند برای بارگذاری وب سایت مدت زمان زیادی منتظر بمانند. علاوه بر این یک وب سایت کند، خزیدن ربات‌های خزنده گوگل را سخت تر و کندتر می‌کند.

اگر می‌خواهید ترافیک ارگانیک خود را افزایش دهید و سئوی خود را تقویت کنید، به هاستی نیاز دارید که به هیچ وجه بر زمان بارگذاری سایت شما تأثیری نداشته باشد. هرچه وب سایت شما سریعتر بارگذاری شود، تجربه کاربری بهتری خواهید داشت و در نتیجه رتبه سئو بهتری خواهید گرفت. سرور هاست اشتراکی تنها نوع هاستینگ نیست که ممکن است بارگذاری بیش از حد داشته باشد و بر زمان بارگذاری و خزنده‌ها تأثیر بگذارد.

اهمیت آپتایم (Uptime)

هاست وبسایت شما باید بر روی آپتایم (مدت زمان در دسترس بودن) تمرکز کند. یک هاست دارای سئوی هوشمند؛ اهمیت زمان آپتایم و به حداقل رساندن خرابی را درک می‌کند. یک موتور جستجو باید بداند که وب سایت شما قابل اعتماد است و کار خود را متوقف نخواهد کرد. پایداری سایت، امری کلیدی است و وب سایت شما باید همیشه آنلاین بماند تا قابل اعتماد باشد و رتبه خود را حفظ کند. به همین دلیل استفاده از سرورهایی با آپتایم کمتر از ۹۹ درصد، به هیچ وجه توصیه نمی شود.

[btn_callaction link=”https://landing.hostiran.net/dedicated-server/” label=”اطلاعات بیشتر” text=”برای مشاهده قیمت‌ها و شرایط مربوط به سرور اختصاصی، خدمات میزبانی وب و همچنین انتقال سایت خود به دیتاسنتر هاست ایران بر روی دکمه روبه‌رو کلیک کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با واحد فروش میزبانی وب به شماره ۰۲۱۲۸۳۱۰ تماس حاصل فرمایید.”]
خرید هاست لینوکس

تیم تحریریه هاست ایران

تیم تحریریه مجله هاست ایران متشکل از کارشناسان و نویسندگان متخصص در حوزه وب و هاستینگ است. این تیم با هدف ارائه محتوای ارزشمند و به‌روز به کاربران، به بررسی و تحلیل خدمات مختلف هاستینگ، آموزش‌های فنی و راهنمایی‌های کاربردی می‌پردازد. اعضای تیم با تجربه و دانش خود، سعی در ارتقاء آگاهی کاربران دارند و به آنها کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه انتخاب خدمات آنلاین بگیرند. تعهد به کیفیت و دقت در ارائه اطلاعات، از ویژگی‌های بارز این تیم است.

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1  +  5  =  

Back to top button