مقایسه لوکال هاست و وب هاست
مقایسه لوکال هاست و وب هاست

زمانی که شروع به ساخت سایت خود می‌کنید، تمام محتوا، صفحات و ساختار سایت شما باید در جایی ذخیره شود. وبسایت‌ها بر روی سرور (لوکال هاست یا وب هاست) ذخیره می‌شوند. در واقع زمانی که کاربر روی یک لینک سایت در مرورگر (مانند گوگل کروم) کلیک می‌کند، از مرورگر درخواست می‌کند تا محتوای موجود بر روی سرور را پیدا کند و آن را روی صفحه نمایش دهد.

معرفی لوکال هاست و وب هاست

لوکال هاست (Localhost): به کامپیوتر شخصی گفته می‌شود که یک برنامه روی آن اجرا می‌شود.

وب هاست (Webhost): برای انتشار یک صفحه سایت به صورت آنلاین، به یک میزبان وب (وب هاست) نیاز دارید. وب هاست تمام صفحات وب سایت شما را ذخیره می‌کند و آن‌ها را در اختیار کاربران متصل به اینترنت قرار می‌دهد.

وقتی لوکال هاست را انتخاب می‌کنید، در واقع سرور را روی کامپیوتر شخصی خود دارید. در این مقاله قصد داریم ساخت یک سایت وردپرس را با میزبانی وب (Webhost) یا میزبانی محلی (Localhost) مقایسه کنیم. هر دو گزینه مزایا و معایبی دارند که در ادامه آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

۱. ساخت سایت با وب هاست (وب سرور)

با ساختن وبسایت خود بر روی یک وب سرور، فضایی را در یک سرور آنلاین خریداری می‌کنید که سایت شما در آنجا ذخیره می‌شود. این فضاها متعلق به شرکت‌های ارائه دهنده خدمات وب هاستینگ هستند. در این روش، فضایی را از یک ارائه دهنده خدمات وب هاستینگ خریداری می‌کنید و بیشتر اوقات لازم است اشتراک خود را به صورت سالانه تمدید کنید.


مقاله مرتبط: نکاتی که باید پیش از خرید هاست بدانید!


امروزه اکثر ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب به شما اجازه می‌دهند وردپرس را با چند کلیک ساده فعال کنید. هنگامی که مشکلی در فرآیند پیوند بین وردپرس و سرور داشته باشید، می‌توانید با پشتیبانی تماس بگیرید. در مورد یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس، شما می‌توانید با چندین نفر در یک وب سایت وردپرس کار کنید. از آنجایی که وب هاست آنلاین است، می‌توانید با رمز عبور به آن دسترسی پیدا کنید.

۲. ساختن وب سایت با لوکال هاست

برای ایجاد یک وب سایت بر روی لوکال هاست در کامپیوتر خود، باید یک سرور (MAMP برای مک و WAMP برای ویندوز) دانلود کنید. سپس باید وردپرس را دانلود کرده و آن را به سرور محلی و پایگاه داده (PHPMyAdmin)  پیوند دهید. با انجام این کار، می‌توانید سایت را روی کامپیوتر خود بسازید و تکامل سایت خود را در مرورگر مشاهده کنید. علاوه بر این، از آنجایی که وب سایت بر روی کامپیوتر شما قرار دارد، هیچ کس نمی تواند به آن دسترسی داشته باشد. مسئله ناخوشایند این است که نمی‌توانید همزمان با چندین نفر روی یک سایت وردپرس کار کنید. با این حال، هنگامی که وب سایت خود را تمام کردید، باید آن را روی یک وب سرور (با استفاده از برنامه دیگری به نام Filezilla) انتقال دهید.

مقایسه وب سرور در مقابل هاست محلی

                                             مزایا                                                    معایب
    وب هاست شما می‌توانید در سایت خود با چندین نفر به صورت همزمان کار کنید.

وب هاست‌ها مستقیما سرور را با وردپرس پیوند می‌دهند (توصیه می‌کنیم “افزونه work in process” را دانلود کنید).

شما به سرویس پشتیبانی دسترسی خواهید داشت.

برای شروع ساخت سایت باید به ارائه دهنده سرور پول پرداخت کنید.
  لوکال هاست شما فقط زمانی در ازای سرور آنلاین هزینه پرداخت می‌کنید که از نتیجه راضی باشید.

باید دانش خود را در مورد وب افزایش دهید؛ زیرا لازم است با عناصر مختلف ارتباط برقرار کنید.

فرآیند طولانی دانلود برنامه‌های مختلف به منظور ساخت و آنلاین کردن سایت وجود دارد.

اگر با مشکلی مواجه شدید، هیچ سرویس پشتیبانی در اختیار ندارید.

جمع بندی

بنابراین اگر قبلا محتوای خود را آماده کرده‌اید و می‌خواهید مستقیما وبسایت خود را روی اینترنت بارگذاری کنید، توصیه می‌کنیم وب سرور خریداری کنید. با این حال، اگر هنوز به دنبال الهام گرفتن هستید و هنوز در مورد ساختار وب سایت مطمئن نیستید، ما لوکال هاست را توصیه می‌کنیم؛ از آنجایی که لوکال هاست این امکان را به شما می‌دهد تا وب سایت خود را بهینه کنید و فقط زمانی هزینه آن را پرداخت کنید که آماده راه اندازی وبسایت خود باشید. در نمونه آزمایشی ما، برای ساختن وب سایت وردپرس خود، وب هاست را انتخاب کردیم. سپس، افزونه‌ای را برای پنهان کردن سایت در زمان انجام به روزرسانی‌ها پیاده‌سازی کردیم.

 

 

تفاوت لوکال هاست و وب هاست چیست؟

دپارتمان آموزش هاست ایران

دپارتمان آموزشی هاست ایران در تلاش است جدید ترین آموزش های مرتبط با میزبانی وب را در اختیار کاربران عزیز قرار دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3  +  5  =