سایر

۱۲ ابزار و اپلیکیشن مفید برای کسانی که می‎خواهند دورکاری کنند

۱/۵ - (۱ امتیاز)

درصد قابل‌توجهی از نیروی کار در سرتاسر دنیا به آزادکاری (فریلنسینگ) روی آورده‌اند. حالا مردم بیشتر از گذشته محیط کاری سنتی و رایج را ترک می‌کنند و در هر مکان دیگری که به شبکه ارتباطی Wi-Fi مجهز باشد، مشغول کار می‌شوند. اگر در یک کلان‌شهر شلوغ زندگی می‌کنید، با توجه ترافیک سطح شهر احتمالاً مجبور می‌شوید در منزل کارکنید.

البته کار کردن در محیطی به‌جز محل کار سنتی چالش‌های مخصوص خودش را به همراه دارد. اگر از دفتر کار آنلاین مانند ابزارهای شرکت‌های مایکروسافت، گوگل و یا اپل استفاده نمی‌کنید، پیشنهاد می‌کنیم ابتدا آن‌ها را امتحان کنید. در صورت استفاده از این ابزارهای آنلاین قادر خواهید بود از هر کامپیوتری وارد فضای کار مجازی شوید و به انجام کارهایتان بپردازید. همچنین می‌توانید وظایفتان را به‌راحتی با دیگران و یا همکاران خود به اشتراک بگذارید.

البته اپلیکیشن‌ها و ابزارهای متعددی برای این منظور طراحی‌شده‌اند و موردتوجه فریلنسرها قرارگرفته‌اند اما در این مطلب قصد داریم چند نرم‌افزار محبوب مرتبط با همین موضوع را به شما معرفی کنیم تا با بهره گرفتن از آن‌ها روند آزادکاری آسان‌تر شود.

(Workfrom (web

اغلب آزاد کارها (فریلنسر) مایل‌اند در منزل خودشان و درحالی‌که لباس راحتی‌شان را به تن دارند، کار کنند اما ممکن است موقعیتی پیش آید که مجبور شوید کارهایتان را خارج از منزل انجام دهید؛ در این صورت احتمالاً با مشکل کمبود زمان در اتمام پروژه‌ها مواجه می‌شوید. از طرفی پیدا کردن نقطه‌ای که اینترنت عمومی خوبی ارائه کند یکی از دردسرهای همیشگی آزادکاری است و فریلنسرها گاهی مجبور می‌شوند برای جستجو و یافتن این موقعیت مناسب زمان زیادی صرف کنند. ابزار Workfrom برای این مواقع مورداستفاده قرار می‌گیرد. Workfrom درواقع یک ابزار آنلاین است که پایگاه داده‌های آن توسط کاربران تکمیل می‌شود. این ابزار فهرستی از بهترین نقاط با شبکه Wi-Fi پرسرعت و پریزهای برق قوی را به کاربر معرفی می‌کند. این موقعیت‌های فیزیکی ممکن است کافی‌شاپ، کتابخانه یا اماکنی باشند که به‌صورت اختصاصی برای کار طراحی‌شده‌اند و آزادکاران از فضای آن به‌صورت اشتراکی با دیگران بهره می‌برند. اگر شما هم در هنگام جستجویتان موفق شدید یک مکان تازه پیدا کنید، می‌توانید آن را به پایگاه داده‌های اصلی ابزار Workfrom اضافه کنید.

(Wi-Fi Map (Android – iOS

اگر چندان مایل نیستید به اماکنی با ارتباطات اجتماعی بالا مانند کافی‌شاپ یا فضای اشتراکی کار بروید اما همچنان می‌خواهید که وقتی بیرون از منزل هستید هم ارتباطتان را با اینترنت مناسب و فضای کاری حفظ کنید، پیشنهاد می‌کنیم از Wi-Fi Map استفاده کنید. این اپلیکیشن در دو نسخه اندروید و iOS در دسترس است. Wi-Fi Map یکی از بهترین ابزارهای آنلاین برای پیدا کردن اینترنت Wi-Fi عمومی امن و پرسرعت است. با استفاده از این نرم‌افزار می‌توانید مشخصات و جزئیات سرعت شبکه‌های ارتباطی مختلف را روی نقشه مقایسه کنید. اگر سایر کاربران قبلاً از این شبکه‌ها استفاده کرده باشند و رمز عبورشان را روی Wi-Fi Map گذاشته باشند، به‌راحتی قادر خواهید بود به نقطه ارتباطی موردنظرتان متصل شوید.

(Dropbox (Android – iOS – web

تقریباً همه سیستم‌عامل‌ها و فضاهای آنلاین کاری نوعی راهکار یا به عبارتی فضای ابری برای ذخیره داده‌ها در اختیاردارند. برای مثال، شرکت‌های مایکروسافت و اپل سرویس‌های OneDrive و iCloud را معرفی کردند اما Dropbox از همان ابتدا درزمینه پشتیبانی از فایل‌ها و روال همگام‌سازی، در صدر قرار گرفت. این سرویس ذخیره‌سازی آنلاین روی همه دستگاه‌های هوشمند شما بدون تأخیر به‌روزرسانی می‌شود و برخلاف iCloud و OneDrive به هیچ سیستم‌عامل خاصی وابسته نیست؛ همین مزیت احتمالاً مهم‌ترین نقطه قوتش به شمار می‌رود. البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که فضای اختصاصی رایگانی که در این سرویس به کاربران ارائه می‌شود تنها ۲ گیگابایت است و برای استفاده بیش از این مقدار باید هزینه مشخصی پرداخت کنید. نکته جالب‌توجه دیگر درباره Dropbox این است که به کمک آن می‌توانید فایل‌ها و پوشه‌هایتان را به‌راحتی با سایر افراد و صرف‌نظر از نوع سرویس اختصاصی ابری که استفاده می‌کنند، به اشتراک بگذارید.

(Asana (Android – iOS – web

اپلیکیشن‌ها و ابزارهای متعددی برای مدیریت و پیگیری پروژه‌ها و زمانی که برای انجام وظایف در خلال آن‌ها صرف می‌شود، طراحی‌شده است. Asana هم یکی از بهترین نرم‌افزارها در این زمینه به شمار می‌رود و مدت‌هاست مورد توجه فریلنسرها قرارگرفته است. این نرم‌افزار در ابتدا برای کسب‌وکارهای بزرگ و کوچک طراحی شد اما برای دور کاران و فریلنسرها هم بسیار مناسب است. خبر خوش اینکه همه قابلیت‌های پایه Asana رایگان هستند و می‌توانید از بخش عمده ویژگی‌های آن بهره ببرید. Asana شمارا قادر می‌سازد پروژه‌ها و وظایفتان را به سلیقه خودتان در فضای آن تعریف کنید. به کمک آن می‌توانید جزئیات مدت‌زمانی را که در طی انجام وظایف صرف می‌شوند دنبال کنید؛ برای کارهای مهمتان هشدار یادآوری تنظیم کنید و چند وظیفه مختلف را به‌طور هم‌زمان در کنار هم پیش ببرید. Asana همچنین یکی از زیباترین برنامه‌های نرم‌افزاری مدیریت وظیفه است. اگر احتمالاً مایل بودید با افراد دیگری همکاری کنید، امکان اضافه کردن افراد و کاربران تازه به وظایف در محیط Asana بسیار آسان است.

(NowDoThis (web

حالا که صحبت مدیریت وظایف به میان آمده باید بگوییم که نرم‌افزار Asana ممکن است بسیار پیچیده‌تر از نیاز شما باشد. برای مثال اگر تعداد وظایف و پروژه‌هایتان چندان زیاد نیست و مجبور نیستید دائماً از این وظیفه به آن فعالیت جابجا شوید، بهتر است از یک برنامه ساده‌تر برای مدیریت کارهایتان بهره ببرید. NowDoThis یکی از بهترین نرم‌افزارهای مدیریت کارها و تنظیم برنامه‌هایی است که می‌خواهید انجام دهید. این برنامه درواقع از قابلیت‌های موردنیاز و اصلی پشتیبانی می‌کند. برای استفاده از آن کافی است از همه کارهایی که قصد دارید انجام دهید یک فهرست کامل تهیه کنید. سپس دکمه Ready را انتخاب کنید و هر وظیفه‌ای را که به اتمام رساندید تیک بزنید. NowDoThis مخصوصاً زمانی مفید واقع می‌شود که قصد دارید تمرکزتان را در حین انجام کار حفظ کنید و وظایفتان را هم به‌سرعت به انجام برسانید.

(TeamViewer (iOS – Android – web – Windows – macOS

همان‌طور که در ابتدای این مطلب اشاره کردیم، گاهی وظایف افراد دور کار به‌گونه‌ای است که شاید مجبور شوند از راه دور وارد فضای سیستم کامپیوتری شوند. TeamViewer روند ورود به کامپیوتر از راه دور را بسیار آسان و بی‌دردسر می‌سازد. نکته جالب اینجاست که اگر قصد دارید از این نرم‌افزار کاربردی تنها برای مصارف شخصی بهره ببرید، استفاده از قابلیت‌های آن رایگان خواهد بود. با استفاده از TeamViewer قادر خواهید بود فایل‌ها و اپلیکیشن‌های موردنیاز موجود روی کامپیوتر شخصی منزلتان را در هر مکان دیگری به‌آسانی دریافت کنید. البته حواستان باشد که در هنگام نصب این برنامه در تنظیم IP و تنظیمات سیستم‌عامل کامپیوترتان را به‌درستی وارد نمایید.

(Noisli (Android – iOS – web

اگر زمانی قادر نبودید برای انجام کارهایتان به طبیعت، کافی شاپ و … بروید شاید مایل باشید صدای مخصوص آن‌ها را بشنوید تا احساس کنید در همان موقعیت هستید. اپلیکیشن Noisli با رابط کاربری کاملاً مرتب و کامل برای همین منظور طراحی‌شده است و می‌تواند روند دورکاری شمارا متحول کند. این برنامه می‌تواند صداهای متنوعی را مانند پیچیدن باد در میان درخت‌ها یا همهمه کافی‌شاپ را پخش نماید. می‌توانید از میان فهرست موجود یکی را به سلیقه خودتان انتخاب کنید یا در صورت تمایل به ترکیب چند صدای مختلف بپردازید. این صداها کاملاً تأثیرگذار هستند و از کیفیت بالایی برخوردارند.

(Calmly Writer (web

حفظ تمرکز و جلوگیری از حواس‌پرتی آن‌هم در شرایطی که هیچ سرپرستی بر انجام فعالیت‌های شما نظارت نمی‌کند، یکی از مهم‌ترین چالش‌های دورکاری است. البته نرم‌افزارهای متعدد پردازشگر متن نمی‌توانند جایگزین کاملی برای برنامه‌ای مانند Microsoft Word شوند؛ اما می‌توانند برای تهیه اولین نسخه پیش‌نویس متنی مفید وقع شوند. نرم‌افزار Calmly writer تحت وب طراحی‌شده است و از همه ویژگی‌های اصلی و اولیه متنی پشتیبانی می‌کند. در استفاده از این نرم‌افزار مفید با تبلیغات مزاحم همگام‌سازی و … مواجه نمی‌شوید. نرم‌افزار مذکور یک صفحه سفید ساده در اختیارتان قرار می‌دهد تا متن خود را در آن تایپ کنید و برای ذخیره‌اش هم از حافظه Cache سیستم بهره می‌برد. اگر این برنامه را امتحان کردید و اصلاً از روش همگام‌سازی داخلی آن خوشتان نیامد، می‌توانید از ابزار آنلاین Online Paper Tool که Dropbox ارائه می‌کند، بهره ببرید.

(RescueTime (Android – web – Windows – macOS

هیچ زمان مشخص و از پیش تعیین‌شده‌ای برای آغاز و پایان کار درروند دورکاری وجود ندارد. به همین خاطر بهتر است از ابزار مخصوصی برای بررسی و پیگیری ساعت‌های مفید و مناسب کاری‌تان استفاده کنید. RescueTime با همه دستگاه‌های هوشمند به‌جز آیفون سازگار است و به شما دقیقاً گزارش می‌دهد که در هر وب‌سایت یا اپلیکیشن چه مدت‌زمانی را سپری می‌کنید. بدین ترتیب متوجه خواهید شد که کدام وب‌سایت‌ها به کارآمدی‌تان کمک می‌کنند و کدام برنامه‌ها وقتتان را هدر می‌دهند.

(FocusBooster (web – Windows – macOS

FocusBooster هم درزمینه RescueTime اما کمی ساده‌تر طراحی‌شده است تا تجربه کاربری ساده‌تری ارائه کند. این نرم‌افزار مخصوصاً برای پیمان‌کارانی مفید واقع می‌شود که می‌خواهند بدانند زمانشان را چگونه صرف می‌کنند. FocusBooster از روش مدیریت زمان pomodoro بهره می‌برد تا میزان مؤثر بودن فعالیت کاربران را تشدید کند. این اپلیکیشن علاوه بر تلاش برای حذف مواردی که موجب پرت شدن حواس شما می‌شوند، جدول‌های زمانی را هم به‌صورت خودکار و بر اساس جلسه‌ها سامان‌دهی و مقایسه می‌کند. با بهره گرفتن از FocusBooster می‌توانید متوجه شوید زمانتان به چه نسبت میان مشتریان تقسیم می‌شود و درآمد هفتگی‌تان چقدر است.

شارژر همراه (پاور بانک)

به‌جز اپلیکیشن‌ها و برنامه‌هایی که باید پیش از انجام کارهایتان نصب کنید، برخی دستگاه‌ها و لوازم جانبی هم وجود دارند که می‌توانند کارآمدی و بهره‌وری شمارا در دورکاری افزایش دهند. پاور بانک یا دستگاه شارژر همراه می‌تواند باتری دستگاه هوشمندی را که معمولاً استفاده می‌کنید شارژ کند و شمارا هم از تهدید خاموش شدن نابهنگام نجات دهد. یک پاور بانک با ظرفیت بالا می‌تواند پاسخگوی تبلت، لپ‌تاپ و تلفن همراه شما باشد. بدین ترتیب دیگر مجبور نیستید زمان زیادی را در اماکن عمومی به دنبال میز مناسب در کنار پریز برق بگذرانید چراکه ذخیره مناسبی از آن را با خود به همراه آورده‌اید.

کوله‌پشتی بزرگ و مناسب

یک کوله‌پشتی مناسب و جادار انتخاب کنید تا بتوانید همه لوازم موردنیاز کارتان را در آن قرار دهید. باقی ماجرا و انتخاب آن دیگر به عهده خودتان است. اجازه دهید خیلی مختصر اشاره‌کنیم که بهتر است کوله‌پشتی شما دارای قسمت‌های مجزا و متعدد داخلی باشد تا قرار دادن وسایل درون آن راحت‌تر شود و پیدا کردن هرکدام هم برای شما آسان‌تر باشد.

خرید هاست لینوکس

تیم تحریریه هاست ایران

تیم تحریریه مجله هاست ایران متشکل از کارشناسان و نویسندگان متخصص در حوزه وب و هاستینگ است. این تیم با هدف ارائه محتوای ارزشمند و به‌روز به کاربران، به بررسی و تحلیل خدمات مختلف هاستینگ، آموزش‌های فنی و راهنمایی‌های کاربردی می‌پردازد. اعضای تیم با تجربه و دانش خود، سعی در ارتقاء آگاهی کاربران دارند و به آنها کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه انتخاب خدمات آنلاین بگیرند. تعهد به کیفیت و دقت در ارائه اطلاعات، از ویژگی‌های بارز این تیم است.

نوشته های مشابه

۳ دیدگاه

  1. سلام
    حداقل به بچه های بازاریابی محتواییتون بگید بومی کنن مطالب رو. الان این Workfrom به کجای کار ما افراد ساکن ایران میخوره؟!!!!!

    1. درود بر شما
      اپلیکیشن workform شهر های ایران از جمله تهران را پشتیبانی می کند، البته هنوز مراکز ثبت شده در آن محدود است .
      با تشکر از زمانی که صرف کردید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7  +  3  =  

دکمه بازگشت به بالا