چگونه سایتهای کوچک را به صفحه اول گوگل برسانیم
قرار گرفتن لینک سایت در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل یکی از بزرگترین اهداف صاحبان سایتها است. معمولاً وبسایتهای معتبر و شرکتهای بزرگ، صفحه اول نتایج جستجو را به خود اختصاص میدهند اما روشهایی وجود دارد که صاحبان وبسایتهای کوچک نیز با استفاده از آنها میتوانند در صفحه اول جستجوی گوگل قرار گیرند.
شرکتهای بزرگ میتوانند هرچند ماه، چندین بار لینکهای وبسایتهای خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و از این طریق کلمات کلیدی منحصربهفرد تولید کنند و خود را صدرنشین لیست نتایج جستجوی گوگل قرار دهند. بهاینترتیب هیچ فضایی برای سایر شرکتهای کوچک و وبسایتهای متعلق به آنها در صفحه اول جستجوی گوگل وجود نخواهد داشت.
نکته مهم این است که اغلب سئو کاران سعی میکنند تا از کلیدهای گوگل که در هر بهروزرسانی در اختیار آنها قرار میگذارد برای بهینه کردن سایتهای زیر نظر خود استفاده میکنند. این بهروزرسانیها برای افزایش رتبه سایت و قرار گرفتن آن در صفحه اول مربوط به نتایج جستجوی گوگل است. اما معمولاً صاحبان کسبوکارهای کوچک با مشکل قرار گرفتن در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل مواجه میشوند.
برای این دسته از صاحبان وبسایتها راهحلی وجود دارد که از آن با syndicated SEO content یا رپورتاژ نامبرده میشود. در این روش محتوای وبسایت بر روی وبسایت دیگری که ازنظر رتبه نسبت به وبسایت اصلی بالاتر است قرارگرفته میشود. در پایین این محتوا از لینک و توضیحاتی استفاده میشود که خواننده را مستقیم به وبسایت اصلی هدایت میکند. بهاینترتیب میزان بازدید از وبسایت اصلی بالا میرود و رتبه سایت اصلی نیز افزایش پیدا میکند.
درک کامل سئو
درواقع رقابت برای قرار گرفتن در لیست ۳۰ لینک اول بین آن دسته از وبسایتهایی است DA بالاتری دارند. DA یا همان Domain Authority که نشاندهنده اعتبار دامنه برای موتورهای جستجو است. هرچه این اعتبار بیشتر باشد رتبه بالاتری در موتور جستجو به این دامنه اختصاص داده میشود.
مقاله مرتبط: ٤ عادت برای موفقیت در سئو
بخشی از حجم سایت را به محتواهای ماندگار اختصاص دهید و از آنها برای بالاتر بردن و بهینه کردن رتبه وبسایت استفاده کنید. این مقالات را در وبسایتهای پربازدید بهعنوان رپورتاژ قرار دهید.
باگذشت چند هفته از انتشار مقاله و محتوایی مناسب که حاوی کلمات کلیدی موردنظر شماست ممکن است بتوانید آن را در بین لینکهای صفحه اول جستجوی گوگل مشاهده کنید.
این موضوع ممکن است امری مشخص و واضح به نظر برسد اما گاهی همین مسائل بهظاهر مشخص، از دید سئو کاران پنهان میماند.
سایت خود را تقویت کنید، به دیگران اکتفا نکنید
نکته مهم دیگر که باید به آن توجه داشته باشید این است که از داراییها و آنچه دیگران دارند برای ایجاد مالکیت استفاده نکنید. به زبان سادهتر ساختمان خود را روی زمین دیگران نسازید. این موضوع بهخصوص درزمینهٔ سئو اهمیت دارد. زیرا syndicated SEO content (محتوایی که روی وبسایت با DA بالاتر قرار دادهاید)، با محتوای اصلی بر روی وبسایت شما رقابت میکند. اما اگر فرصتی برای رقابت با یک کلمه کلیدی با حجم جستجوی ماهیانه بیش از ۱۰ هزار بار برای شما وجود دارد، بهتر است این قانون را زیر پا گذاشته و محتوای خود را در وبسایت دیگری قرار دهید. با این روش بازدیدکننده سایت مقاله شمارا که در سایت دیگری قرار دادهشده است میخواند و با استفاده از اطلاعات تماس آن به وبسایت شما خواهد رسید.
مقاله مرتبط: چگونه از بازاریابی محتوا برای افزایش آگاهی، اعتماد و فروش استفاده کنیم؟
شما میتوانید صفحه وبسایت خود را برای به دست آوردن بازدیدکننده بیشتر زیباتر و جذابتر طراحی کنید. استفاده ازاینگونه روشها بیشتر برای آن دسته از وبسایتهایی مناسب است که ازنظر سطح DA در رده پایینتری قرار دارند.
اعتبار دامنه را بررسی کنید
توجه داشته باشید که از همه سایتها نمیتوانید برای قرار دادن محتوا استفاده کنید. اگر میخواهید بیشترین بهرهبرداری را از محتوای ریپورتاژ داشته باشید، باید از سایتهای معتبر و قابلاعتمادی که درزمینهٔ فعالیت شما هستند استفاده کنید. بهعنوانمثال میتوانید از ابزار بررسی اعتبار دامنه و سیستم اندازهگیری DA برای ارزیابی وبسایتها، استفاده کنید. بهتر است از سایتهای با DA بالاتر از ۸۰ استفاده کنید.
از CTA مناسب استفاده کنید
CTA یا Call to Action درواقع متن یا تصویری است که بازدیدکننده را ترغیب به کلیک کردن بر روی لینک آن و رفتن به وبسایت اصلی مقاله میکند.
یکی دیگر از کلیدهای طلایی برای موفقیت در استفاده از روش محتوای سندیکا توجه به کیفیت CTA ها است. ازآنجاییکه محتوا مستقیماً روی وبسایت شما قرار نمیگیرد، ممکن است در نوشتن CTA ها با محدودیتهایی مواجه باشید.
نکتهای که باید به آن توجه شود این است که باید بدانید که بر اساس نتایج بررسیهای انجامشده، غالب بازدیدکنندگان وبسایتهای مختلف بیشتر از ۱۰ تا ۳۰ ثانیه برای خواندن یک مقاله در وبسایت زمان نمیگذارند. ازاینرو برای این دسته از بازدیدکنندگان بهتر است از CTA های جذاب استفاده شود که توجه آنها را به خود جلب نماید. البته برخی از خوانندگان، مقالهها را با دقت بیشتری میخوانند به همین دلیل میتوان در داخل متن معرفی نیز از یک یا چند CTA استفاده کرد. معمولاً CTA ها در پایان مقاله و زیر آن قرار میگیرد. در کنار آن نیز یک جمله کوتاه به همراه یک پاراگراف توضیحی برای همراه کردن بازدیدکننده و جلبتوجه وی میتواند قرار گیرد.
نتیجهگیری
اگر دامنه شما اعتبار کمی دارد میتوانید مقاله و ریپورتاژ خود را در سایتهای معتبر و دارای DA بالا قرار دهید. اگرچه رسیدن به وبسایتهای مطرح و بااعتبار بالا از همان ابتدا کار سخت، دشوار و است اما تلاش برای رسیدن به DA نزدیک به این وبسایتها میتواند برای بالا بردن رتبه وبسایت روش خوبی باشد.
ممنون از مجله مفیدتون
عالی بود – دستتون درد نکنه هاست ایران عزیز
بسیار عالی بود ممنون از شما
تشکر از مطالب مفید و خوبتون سپاسگزارم