سایر

بهترین سایت‌های اشتراک‌گذاری فایل در سال ۲۰۲۲

۱/۵ - (۱ امتیاز)

امروزه ارسال و ‌اشتراک‌گذاری فایل‌ها از طریق اینترنت بسیار آسان است. برای ارسال فایل‌های خود می‌توانید از خدماتی مانند ایمیل، واتس اپ و شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید. اگرچه ‌اشتراک‌گذاری فایل‌های بزرگ از طریق اینترنت، برای بسیاری از کاربران یک مشکل جدی است. اما خدمات ذخیره‌سازی ابری، به ما امکان می‌دهد فایل‌های بزرگ را به راحتی به اشتراک بگذاریم. سایت‌ها و برنامه‌های ‌اشتراک‌گذاری فایل رایگان در اینترنت وجود دارند. با این حال، اکثر مردم از ایمیل برای ارسال فایل استفاده می‌کنند. هر چند که ارسال یک فایل بزرگ از طریق ایمیل کمی دشوار است. بنابراین برای ‌اشتراک‌گذاری فایل‌ها از طریق اینترنت به سایت‌های ‌اشتراک‌گذاری فایل یا خدمات ذخیره‌سازی ابری نیاز دارید.

بنابراین در این مقاله قصد داریم محبوب‌ترین و بهترین وبسایت‌های اشتراک‌گذاری فایل را معرفی کنیم. برخی از این وبسایت‌ها به شما امکان اشتراک‌گذاری مستقیم فایل‌ها را می‌دهند که می‌توانید فایل‌های خود را از این طریق با دوستان خود به اشتراک بگذارید. اما اکثر کاربران به دلیل حفظ حریم خصوصی از سایت‌های ‌اشتراک‌گذاری فایل برای به ‌اشتراک‌گذاری فایل‌های خصوصی استفاده نمی‌کنند. به همین دلیل پیدا کردن یک سرویس ایمن و مطمئن ممکن است برای برخی افراد دشوار باشد.

پس از ایجاد حساب کاربری در سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری می‌توانید فایل‌های خود را آپلود کنید و در هر کجای دنیا به آن‌ها دسترسی داشته باشید. همچنین می‌توانید به دیگران اجازه دهید فایل‌های آپلود شده را مشاهده و دانلود کنند. بنابراین خدمات ذخیره‌سازی ابری بهترین نوع سرویس‌های انتقال فایل در بستر اینترنت هستند. اما فراموش نکنید که لازم است یک حساب کاربری در سایت موردنظر ایجاد کنید. البته برخی از وب سایت‌های انتقال فایل وجود دارند که بدون نیاز به ثبت نام نیز کار می‌کنند.

‌اشتراک‌گذاری فایل چیست؟

اشتراک‌گذاری فایل، دسترسی به اسناد، فیلم‌ها، عکس‌ها و ویدیوهای ذخیره‌شده دیجیتالی را برای سایر کاربران در اینترنت فراهم می‌کند. می‌توانید فایل‌ها را از طریق درایوهای ذخیره‌سازی قابل جابجایی (درایوهای USB)، سرورهای متمرکز (ذخیره‌سازی ابری) و سیستم‌های شبکه‌ای به اشتراک بگذارید. ‌اشتراک‌گذاری فایل‌ها روی دستگاه‌های ذخیره‌سازی قابل جابجایی مانند فلش مموری و کارت حافظه در همه مواقع امکان پذیر و کاربردی نیست. به همین دلیل است که ذخیره‌سازی ابری یا خدمات انتقال فایل آنلاین بهترین روش‌ها هستند.


مقاله مرتبط: Google Search Console چیست؟ آموزش کنسول جستجوی گوگل


گوگل و مایکروسافت نیز خدمات میزبانی و اشتراک فایل خود را ارائه می‌دهند. شرکت گوگل سرویس Google Drive را ارائه می‌دهد و شرکت مایکروسافت نیز سرویس OneDrive را برای ‌اشتراک‌گذاری و میزبانی فایل‌های بزرگ ارائه می‌دهد. اگر از سرویس‌های ایمیل Google یا مایکروسافت استفاده می‌کنید، می‌توانید از Google Drive یا OneDrive برای اشتراک‌گذاری فایل‌های بزرگ استفاده کنید. همچنین می‌توانید فایل‌های خود را در Google Drive یا OneDrive ذخیره یا میزبانی کنید.

۲۰ وب‌سایت رایگان ‌اشتراک‌گذاری فایل برای ارسال فایل‌های بزرگ

در جدول زیر لیستی از ۲۰ مورد از بهترین سایت‌های اشتراک فایل رایگان را به شما ارائه می‌دهیم.

آدرس نام
http://drive.google.com Google Drive
https://onedrive.live.com OneDrive
https://www.dropbox.com DropBox
https://www.mediafire.com MediaFire
https://www.4shared.com ۴Shared
http://www.icloud.com iCloud
https://www.box.com Box
http://www.mega.nz Mega
http://www.zippyshare.com Zippyshare
http://www.wetransfer.com WeTransfer
http://www.sendspace.com SendSpace
https://www.hightail.com Hightail
https://www.mailbigfile.com MailBigFile
http://www.pcloud.com pCloud
http://wikisend.com WikiSend
https://www.sendtransfer.com SendTransfer
http://www.dropsend.com Dropsend
https://www.idrive.com iDrive
http://www.filedropper.com FileDropper
https://www.plustransfer.com PlusTransfer

۱. سرویس اشتراک‌گذاری فایل گوگل درایو (Google Drive)

  • کاربران تخمینی ماهانه: ۱,۸۴۴,۰۰۰,۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: دارد
  • دسته: ‌اشتراک‌گذاری فایل و ذخیره‌سازی ابری

سرویس Google Drive محبوب‌ترین سرویس ذخیره‌سازی ابری و اشتراک‌گذاری فایل است که توسط گوگل ارائه می‌شود. گوگل درایو برای کاربران اندرویدی که می‌خواهند از فایل‌های خود در فضای ابری نسخه پشتیبان تهیه کنند، بهترین گزینه است. همچنین می‌توانید انواع فایل‌ها را در این فضا آپلود کنید. برای استفاده از این سرویس ابری به یک حساب Google نیاز دارید.

هنگامی در Google ثبت نام می‌کنید، ۱۵ گیگابایت فضای ابری رایگان برای ذخیره فایل‌ها در اختیار شما قرار می‌گیرد. این فضای ۱۵ گیگابایتی بین سایر سرویس‌های Google مانند Photos، Gmail و Apps مشترک است. پس از پرشدن ۱۵ گیگابایت فضای رایگان، برای دریافت فضای اضافی باید پول پرداخت کنید. به غیر از امکان ذخیره‌سازی ابری، می‌توانید فایل‌های موجود درGoogle Drive  خود را با دیگران نیز به اشتراک بگذارید. اگر از سرویس ایمیل گوگل (جیمیل) استفاده می‌کنید، می‌توانید فایل‌های حجیم را از طریق Google Drive ارسال کنید. همچنین، می‌توانید پیوست‌های ایمیل خود را از صندوق ورودی Gmail خود مستقیما در بخش Drive ذخیره کنید.

می توانید از سرویس Google Drive در مرورگر کامپیوتر یا گوشی هوشمند خود استفاده کنید. اپلیکیشن گوگل درایو نیز برای تمامی سیستم عامل‌ها در دسترس است. رابط کاربری این سرویس بسیار ساده و کاربر پسند است.

۲. سرویس ذخیره‌سازی وان درایو (OneDrive)

  • کاربران تخمینی ماهانه: ۱۲۸,۰۰۰,۰۰۰ کاربر
  • نیاز به ثبت نام: دارد
  • دسته: ‌اشتراک‌گذاری فایل و ذخیره‌سازی ابری

سرویس OneDrive یکی دیگر از سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری محبوب از شرکت مایکروسافت است. این سرویس تنها ۵ گیگابایت فضا را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌دهد و برای استفاده از فضای بیشتر باید پول پرداخت کنید. همچنین می‌توانید فایل‌ها را در OneDrive آپلود کرده و به‌طور امن با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

شما می‌توانید از سرویسOneDrive  روی مرورگر دسکتاپ یا اپلیکیشن‌های ارائه شده در همه سیستم عامل‌ها استفاده کنید. اما اکثر کاربران این سرویس از سیستم عامل ویندوز هستند؛ چون این سرویس روی دستگاه‌های ویندوز ۱۰ از قبل نصب شده است و بهترین تجربه کاربری را ارائه می‌دهد. سرویس OneDrive برای کاربران مایکروسافت آفیس نیز بهترین گزینه است و می‌توانید مستقیما از اسناد اداری خود در OneDrive نسخه پشتیبان تهیه کنید.

۳. پلتفرم ذخیره‌سازی DropBox

  • رتبه الکسا: ۶۳
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۱۸۰,۰۰۰,۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: دارد
  • دسته: فضای ذخیره‌سازی ابری

پلتفرم ذخیره‌سازی Dropbox یکی از محبوب‌ترین وب سایت‌ها برای ‌اشتراک‌گذاری و میزبانی فایل‌ها به صورت آنلاین است. بیش از ۳۵ میلیون کاربر هر ماه از سرویس DropBox استفاده می‌کنند. دراپ باکس ۲ گیگابایت فضای رایگان برای آپلود و ‌اشتراک‌گذاری فایل‌ها ارائه می‌دهد و برای استفاده از فضای بیشتر باید هزینه پرداخت کنید. اپلیکیشن‌هایDropbox  نیز برای استفاده از سرویس آن موجود است و می‌توانید از DropBox در همه دستگاه‌ها استفاده کنید شما می‌توانید انواع فایل‌های خود را مانند عکس‌ها، فیلم‌ها، موسیقی، اسناد و …) در این سایت آپلود کنید. فایل‌های شما کاملا ایمن خواهند بود و می‌توانید به این فایل‌ها از هر جایی دسترسی داشته باشید. همچنین می‌توانید مانند سایر سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری، فایل‌های خود را با هر کسی به اشتراک بگذارید.

دراپ باکس برای حفظ حریم خصوصی کاربران، از یک استاندارد رمزگذاری پیشرفته ۲۵۶ بیتی استفاده می‌کند. مشکل اصلی دراپ باکس این است که حساب‌های رایگان بدون فعالیت خود را غیرفعال می‌کند و در این صورت ممکن است فایل‌های خود را برای همیشه از دست بدهید. سایر ویژگی‌ها مانند محافظت از فایل با رمز عبور و پاک کردن داده‌ها از راه دور از دستگاه گم‌شده نیز در این سرویس وجود دارند.

۴. سرویس ‌اشتراک‌گذاری فایل MediaFire

  • رتبه الکسا: ۱۶۸
  • تعداد کاربران تخمینی ماهانه: ۲۴۸,۰۰۰,۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: دارد
  • دسته بندی: سرویس میزبانی و ‌اشتراک‌گذاری فایل

سرویس MediaFire یک سایت مشهور برای میزبانی و ‌اشتراک‌گذاری فایل هاست. این سرویس بیش از ۵۰ میلیون کاربر فعال دارد. سرویسMediaFire برای آپلود فایل‌هایی با حجم بالا بهترین گزینه است. شما می‌توانید در این سرویس فایل‌های خود را تا حجم ۴ گیگابایت آپلود کنید. این سرویس ۱۰ گیگابایت فضای رایگان برای آپلود فایل‌ها ارائه می‌دهد و می‌توانید فضای ذخیره‌سازی رایگان خود را تا ۵۰ گیگابایت با پاداش افزایش دهید. پهنای باند نامحدود رایگان یکی دیگر از ویژگی‌های این سایت است. سرویس MediaFire به غیر از حساب رایگان اولیه، یک حساب حرفه‌ای نیز برای دریافت فضای بیشتر ارائه می‌دهد.

شما می‌توانید MediaFire را در هر سیستم عاملی استفاده کنید. بیش از هر سرویس دیگری در این کلاس ویژگی‌ها را ارائه می‌دهد. برای به ‌اشتراک‌گذاری یک فایل تا ۴ گیگابایت، MediaFire بهترین گزینه است. همچنین، ویژگی پیوند یکباره آن برای حفظ حریم خصوصی خوب است.

۵. سایت ‌اشتراک‌گذاری فایل ۴Shared

  • رتبه الکسا: ۱۰۸۹
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۱۲,۰۰۰,۰۰۰ نفر
  • از به ثبت نام: دارد
  • دسته بندی: سایت ‌اشتراک‌گذاری فایل

سایت ۴Shared بهترین سایت برای ‌اشتراک‌گذاری فایل‌هایی مانند موسیقی، تصاویر، فیلم و اسناد است. همچنین می‌توانید فایل‌های به اشتراک گذاشته شده توسط دیگران در ۴Shared را نیز دانلود کنید. این سرویس یکی از محبوب ترین سرویس‌ها برای جستجو، ذخیره و ‌اشتراک‌گذاری موسیقی، فیلم، عکس، برنامه، کتاب الکترونیکی و … است.

این سرویس اجازه می‌دهد تا فایل‌هایی با حجم حداکثر ۲ گیگابایت را به صورت رایگان آپلود کنید. همچنین ۱۵ گیگابایت فضای رایگان را در حالت رایگان دریافت می‌کنید که حساب پریمیوم فضا و ویژگی‌های بیشتری را نیز  ارائه می‌دهد. شما می‌توانید فایل‌ها را در ۴Shared به صورت رایگان آپلود و دانلود کنید. ۴Shared برای جستجوی فایل‌های موسیقی نیز محبوب است، زیرا دارای مجموعه بزرگی از آهنگ هاست.

۶. سرویس ذخیره‌سازی iCloud

  • رتبه الکسا: ۶۹۶
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۸۲,۰۰۰,۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: دارد
  • دسته بندی: ذخیره‌سازی ابری و ‌اشتراک‌گذاری فایل

بعد از سرویس‌های Google Drive وOneDrive، سرویسiCloud محبوب ترین سرویس ذخیره‌سازی اختصاصی ابری است که توسط اپل ارائه می‌شود. شما می‌توانید از فایل‌های خود در iCloud نسخه پشتیبان تهیه کرده و به اشتراک بگذارید. همچنین می‌توانید از iCloud در iOS،macOS و Windows OS استفاده کنید، اما برنامه رسمی اندروید وجود ندارد.

سرویس iCloud  برای کاربران iOS و macOS که می‌خواهند از فایل‌های مهم خود نسخه پشتیبان تهیه کنند، بهترین گزینه است. این سرویس ۵ گیگابایت فضای رایگان می‌دهد که برای اکثر کاربران کافی نیست.

۷. سرویس مدیریت محتوای ابری Box

  • رتبه الکسا: ۳۶۶
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۴۲,۰۰۰,۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: بله
  • دسته بندی: مدیریت محتوای ابری

باکس یک شرکت مدیریت محتوای ابری است که سرویس‌های میزبانی و ‌اشتراک‌گذاری فایل امن را با حفاظت سراسری از داده‌ها ارائه می‌دهد. سایت باکس ۱۰ گیگابایت فضای رایگان با محدودیت حجم ۲۵۰ مگابایت برای هر فایل ارائه می‌دهد. همچنین با خرید سرویس حرفه‌ای می‌توانید فضای ذخیره‌سازی را تا ۱۰۰ گیگابایت افزایش دهید. شما می‌توانید از سرویس Box در همه سیستم عامل‌ها استفاده کنید. اپلیکیشن‌های این سرویس دارای رابط کاربری ساده و کاربرپسند است. Box برای فرآیندهای تجاری بهترین گزینه است، زیرا ابزارهای مفیدی برای مدیریت محتوا ارائه می‌دهد.

۸. سرویس اشتراگ گذاری ابری Mega

  • رتبه الکسا: ۳۳۴
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۲۰۲,۰۰۰,۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: دارد
  • دسته بندی: میزبانی و ‌اشتراک‌گذاری فایل

سرویسMega  یکی دیگر از سرویس‌های میزبانی، ‌اشتراک‌گذاری و ذخیره‌سازی ابری محبوب و امن است. پس از ایجاد حساب در مگا می‌توانید ۵۰ گیگابایت (۱۵ گیگابایت فضای دائمی رایگان و ۳۵ گیگابایت برای یک ماه به صورت آزمایشی) دریافت کنید. در این سرویس می‌توانید از فایل‌ها، تصاویر و ویدیوهای خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. سرویس مگا در مرورگر وب یا با استفاده از دسکتاپ و برنامه‌های تلفن همراه آن برای اندروید،iOS  و ویندوز قابل استفاده است. همچنین افزونه‌های مرورگر نیز برای این سرویس ارائه شده است. برای حفظ حریم خصوصی و امنیت، مگا از رمزگذاری end-to-end استفاده می‌کند. بنابراین، می‌توانید فایل‌های خود را به صورت ایمن با مخاطبین مگا به اشتراک بگذارید.

۹. سرویس ذخیره‌سازی فایل ZippyShare

  • رتبه الکسا: ۴۰۶
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۵۹,۰۰۰,۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: ندارد
  • دسته بندی: سایت ‌اشتراک‌گذاری فایل

اگر به دنبال یک سرویس اشتراک فایل هستید که نیازی به ثبت نام نداشته باشد، ZippyShare برای شما بهترین گزینه است. اکثر خدمات میزبانی، ‌اشتراک‌گذاری و ذخیره‌سازی ابری برای استفاده از خدمات خود نیاز به ثبت نام دارند. برخلاف آن‌ها، سرویسZippyShare  به شما اجازه می‌دهد فایل‌ها را بدون ثبت نام آپلود کنید. سرویسZippyShare  محدودیت حجم فایل ۵۰۰ مگابایتی را برای آپلود در نظر گرفته است؛ اما فضای رایگان نامحدود است. اگر می‌خواهید فایل‌های خصوصی را آپلود کنید، گزینه‌ای وجود دارد که آن‌ها را به عنوان آپلود خصوصی تنظیم کنید. این سرویس اپلیکیشنی را ارائه نداده است و تنها با استفاده از نسخه وب قابل استفاده است.

۱۰. سرویس ذخیره و انتقال فایل WeTransfer

  • رتبه الکسا: ۱۴۳
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۱۲۱,۰۰۰,۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: اختیاری
  • دسته بندی: سایت ‌اشتراک‌گذاری فایل

سایت We Transfer یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای ‌اشتراک‌گذاری و ارسال فایل‌های حجیم از طریق اینترنت است. شما می‌توانید فایل‌های با حجم حداکثر ۲ گیگابایت را به صورت رایگان بدون ثبت نام آپلود کنید. ثبت نام در این سایت اختیاری است، اما می‌توانید پس از ایجاد یک حساب کاربری فایل‌های آپلود شده را دوباره ارسال یا حذف کنید. اکانت حرفه‌ای ویژگی‌های بیشتری مانند آپلود محافظت شده با رمز عبور و فضای ذخیره‌سازی ابری ۱ ترابایتی را ارائه می‌دهد. فرآیند آپلود فایل در WeTransfer رمزگذاری شده است، اما گیرنده لینک فایل را به صورت ایمیل رمزگذاری نشده دریافت می‌کند.

۱۱. سرویس انتقال فایل SendSpace

  • رتبه الکسا: ۵۸۳۲
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۶,۳۰۰,۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: اختیاری
  • دسته بندی: آپلود و ‌اشتراک‌گذاری فایل

سرویس SendSpace برای ارسال، دریافت و ‌اشتراک‌گذاری فایل‌ها بسیار محبوب است. می‌توانید فایلی تا ۳۰۰ مگابایت آپلود کنید و به اشتراک بگذارید. اگرچه نمی‌توانید فایل‌های بسیار بزرگ را در Sendspace آپلود کنید، اما همین حجم فایل ۳۰۰ مگابایتی برای اکثر کاربران کافی است. می‌توانید از سرویس SendSpace در کامپیوتر شخصی یا تلفن اندرویدی استفاده کنید. برای استفاده از این سرویس نیازی به ایجاد حساب کاربری ندارید. برای ‌اشتراک‌گذاری فایل کافیست آدرس ایمیل شخص موردنظر را در بخش گیرنده وارد کنید.

۱۲. سرویس اشتراک‌گذاری HighTail

  • رتبه الکسا: ۸۵۵۲
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۱,۶۰۰,۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: اختیاری
  • دسته بندی: بهترین وبسایت ‌اشتراک‌گذاری فایل

سرویس Hightail امکان ‌اشتراک‌گذاری فایل تا حجم ۱۰۰ مگابایت را با فضای ذخیره‌سازی رایگان ۲ گیگابایتی فراهم می‌کند. فایل‌های آپلود شده در حساب کاربری رایگان پس از ۷ روز منقضی می‌شوند. در حساب حرفه‌ای می‌توانید تاریخ انقضا را به صورت دلخواه تعیین کنید. سرویسHighTail  دارای رابط کاربری ساده است و گیرنده برای دانلود فایل نیازی به حساب کاربری ندارد. اپلیکیشن Android و iOS نیز برای Hightail موجود است. سرویسHighTail  در هنگام آپلود فایل‌ها را رمزگذاری می‌کند تا بهترین امنیت را ارائه دهد.

۱۳. سرویس ‌اشتراک‌گذاری فایل MailBigFile

  • رتبه الکسا: ۱۱۱,۴۳۹
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۱۷۰۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: اختیاری
  • دسته بندی: سرویس انتقال فایل

سایت MailBigFile همانطور که از نامش پیداست، به کاربران اجازه می‌دهد تا فایل‌های بزرگ را به اشتراک بگذارند و ارسال کنند. سرویس MailBigFile به کاربران امکان آپلود فایل تا ۲ گیگابایت را می‌دهد. این فایل‌ها پس از ۱۰ روز منقضی می‌شوند و تنها می‌توانید هر فایل را ۲۰ بار دانلود کنید. برای استفاده از سرویس MailBigFile نیازی به ثبت نام ندارید. سرویسMailBigFile  به اندازه سایر سرویس‌های انتقال فایل محبوب نیست، اما بهترین جایگزین برای سایت‌های آپلود فایل‌های بزرگ است.

۱۴. سرویس ذخیره‌سازی pCloud

  • رتبه الکسا: ۳۹۵۹
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۵,۰۰۰,۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: دارد
  • دسته بندی: سرویس ذخیره‌سازی ابری

سرویس pCloud یک سرویس ذخیره‌سازی ابری محبوب است که استفاده از آن بسیار ایمن و ساده است. این سرویس ۱۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی رایگان برای آپلود فایل‌ها ارائه می‌دهد. سرویس pCloud فایل‌های آپلود شده را رمزگذاری می‌کند. با استفاده از نسخه وب pCloud Drive می‌توانید از این سرویس در همه دستگاه‌ها استفاده کنید. همچنین می‌توان از برنامه‌های اختصاصی pCloud در سیستم عامل Windows، Android، macOS، iOS و Linus استفاده کرد.

۱۵. سرویس ‌اشتراک‌گذاری فایل WikiSend

  • رتبه الکسا: ۷۸۷۴۶
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۲۰۵۰۰۰ نفر
  • نیاز به ثبت نام: اختیاری
  • دسته بندی: سایت انتقال و ‌اشتراک‌گذاری فایل

سرویس WikiSend به کاربران اجازه می‌دهد تا فایل‌هایی با حجم کمتر از ۱۰۰ مگابایت آپلود کنند. شما می‌توانید فایل‌های خود را با رمز عبور ایمن کنید. گزینه‌ای برای تنظیم زمان انقضا فایل‌ها وجود دارد و شما می‌توانید مدت انقضا هر فایل را بین ۱ تا ۹۰ روز تنظیم کنید. به طور کلی، سرویس WikiSend یک سایت ‌اشتراک‌گذاری فایل ساده و رایگان است. ثبت نام در این سایت اختیاری است و می‌توانید بدون ثبت نام فایل‌ها را آپلود و ارسال کنید.

۱۶. سرویس ‌اشتراک‌گذاری فایل SendTransfer

  • رتبه الکسا: ۱۸۸۵۸۸
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۱۰۰۹۷۰
  • نیاز به ثبت نام: ندارد
  • دسته بندی: سایت ‌اشتراک‌گذاری و انتقال فایل

سایت SendTransfer یکی دیگر از سایت‌های کاربردی برای ارسال فایل‌های حجیم است. شما می‌توانید فایل‌هایی با حجم حداکثر ۱۰ گیگابایت در این سایت آپلود کنید. شما می‌توانید فایل‌ها را با SendTransfer بدون ثبت نام ارسال کنید. برای ارسال فایل‌های بزرگ ۱۰ گیگابایتی، نیازی به ایجاد حساب کاربری ندارید که این مزیت برای بسیاری از کاربران قابل توجه است. همچنین گزینه‌ای برای تنظیم تاریخ انقضای یک فایل از ۱ تا ۱۴ روز وجود دارد. رابط کاربری وب سایت SendTransfer ساده است، اما برنامه‌ای برای کاربران گوشی‌های هوشمند ارائه نمی دهد.

۱۷. سایت ‌اشتراک‌گذاری فایل DropSend

  • رتبه الکسا: ۱۳۳۶۹۹
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۶۶۶۰۰
  • نیاز به ثبت نام: اختیاری
  • دسته بندی: سایت‌های انتقال فایل و ‌اشتراک‌گذاری فایل

در سایتDropSend  شما می‌توانید فقط ۵ فایل در ماه را به صورت رایگان ارسال کنید. اما در مقابل، از فایل‌هایی با حجم حداکثر ۴ گیگابایت پشتیبانی می‌شود. این سایت یکی از بهترین گزینه‌ها برای ارسال فایل‌های حجیم است. برای افزایش امنیت کاربران در این سایت از رمزگذاری AES 256 بیتی برای حساب‌های پریمیوم استفاده می‌شود.

۱۸. سرویس ذخیره‌سازی ابری iDrive

  • رتبه الکسا: ۳۴۱۲۰
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۵۹۷۰۰۰
  • نیاز به ثبت نام: دارد
  • دسته بندی: میزبانی و ‌اشتراک‌گذاری فایل

سرویس ابری Idrive فضای ذخیره‌سازی ۵ گیگابایتی را ارائه می‌دهد. در حساب پریمیوم این سرویس، ویژگی‌های زیادی توسط iDrive ارائه شده است. برای افزایش امنیت فایل‌ها، از رمزگذاری AES 256 بیتی استفاده می‌شود. همچنین، می‌توانید فایل‌های خود را مستقیما در فیس بوک، توییتر و ایمیل به اشتراک بگذارید. می‌توانید از داده‌های خود از چندین کامپیوتر و گوشی هوشمند در یک حساب iDrive نسخه پشتیبان تهیه کنید.

۱۹. سایت ‌اشتراک‌گذاری فایل FileDropper

  • رتبه الکسا: ۳۵۹۷۳
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۵۴۳۰۰۰
  • نیاز به ثبت نام: اختیاری
  • دسته بندی: سرویس ‌اشتراک‌گذاری و انتقال فایل

سرویس FileDropper یک سایت ‌اشتراک‌گذاری فایل آسان و ساده است. محدودیت حجم فایل در این سایت ۵ گیگابایت است. بنابراین این سایت، گزینه‌ای عالی برای آپلود و ‌اشتراک‌گذاری فایل‌های بزرگ است. شما می‌توانید پس از آپلود فایل، لینک یک فایل را دریافت کرده و آن لینک را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. رابط کاربری این سایت بسیار ساده است و هیچ گزینه اضافه ای، کاربران را سردرگم نمی کند.

 

۲۰. سرویس ‌اشتراک‌گذاری فایل PlusTransfer

  • رتبه الکسا: ۲۰۱۸۰۰
  • کاربران تخمینی ماهانه: ۸۲۰۰۰
  • نیاز به ثبت نام: ندارد
  • دسته بندی: سرویس انتقال فایل

با کمک سایت PlusTransfer می‌توانید فایل‌های بزرگ را به سادگی انتقال دهید. با استفاده از این سرویس می‌توانید فایل‌های با حجم حداکثر ۵ گیگابایت را به صورت رایگان ارسال کنید. هیچ نرم افزاری برای استفاده از این سرویس ارائه نشده است، اما نسخه وب بدون نیاز به ثبت نام در دسترس است.

جمع‌بندی و نتیجه‌گیری

سایت‌های معرفی شده در این مقاله بهترین سایت‌های رایگان ‌اشتراک‌گذاری فایل هستند؛ اما سایت‌های دیگری نیز وجود دارند که خدمات ذخیره‌سازی ابری و اشتراک فایل را ارائه می‌دهند. برخی از سایت‌های انتقال فایل، امکان ارسال فایل‌های بزرگ با حجم حداکثر ۱۰ گیگابایت را فراهم می‌کنند. بنابراین شما می‌توانید بهترین سایت را بر اساس نیاز خود انتخاب کنید. تقریبا همه سایت‌ها گزینه‌ای برای اشتراک خدمات پریمیوم ارائه می‌دهند که می‌توانید با پرداخت مقداری پول، حجم هر فایل یا فضای میزبانی فایل را نیز افزایش دهید.

اگرچه سرویس‌های DropBox ،Google Drive، OneDrive، iCloud و MediaFire بیشتر برای میزبانی فایل استفاده می‌شوند، اما می‌توانید فایل‌ها را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید. اکثر کاربران گوشی‌های هوشمند اندروید و آیفون دارند و به همین دلیل از Google Drive و iCloud استفاده می‌کنند. به طور مشابه، اکثر کاربران ویندوز از OneDrive استفاده می‌کنند.

خرید هاست لینوکس

تیم تحریریه هاست ایران

تیم تحریریه مجله هاست ایران متشکل از کارشناسان و نویسندگان متخصص در حوزه وب و هاستینگ است. این تیم با هدف ارائه محتوای ارزشمند و به‌روز به کاربران، به بررسی و تحلیل خدمات مختلف هاستینگ، آموزش‌های فنی و راهنمایی‌های کاربردی می‌پردازد. اعضای تیم با تجربه و دانش خود، سعی در ارتقاء آگاهی کاربران دارند و به آنها کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه انتخاب خدمات آنلاین بگیرند. تعهد به کیفیت و دقت در ارائه اطلاعات، از ویژگی‌های بارز این تیم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18  +    =  25

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا