آموزش ثبت مکان کسبوکار در گوگل مپ
یکی از الزامات هر کسبوکار، ثبت موقعیت جغرافیایی خود در نقشهی گوگل است. چراکه اکثر کاربران، مکان فعالیت هر شرکت را بر روی نقشه گوگل بررسی میکنند و شما نیز باید این امکان را برای آنها فراهم کنید.
ما در این مقاله به شما کمک میکنیم تا با موفقیت، مراحل ثبت مکان خود را در گوگل مپ انجام دهید. برای این کار باید از ثبتنام و تأیید تجارت خود در Google My Business شروع کنید:
کسبوکار خود را در Google My Business اضافه کنید.
به سایت google.com/business بروید یا اپلیکیشن آن را از طریق Play Store یا App Store دانلود کنید. این اپلیکیشن به شما امکان میدهد تجارت خود را به لیست گوگل و مپ آن اضافه کنید، همچنین میتوانید بهصورت رایگان وبسایتی را ساخته و با ارائه پیشنهادها و تخفیفهای متعدد، با کاربران خود ارتباط برقرار کنید.
برای این کار، مراحل زیر را دنبال کنید:
- از طریق اکانت گوگل یا همان جی میل خود به Google My Business وارد شوید، البته میتوانید اکانتی جدیدی ساخته و به این بخش اختصاص دهید.
- نام تجاری خود را وارد کنید. مهم نیست که حتماً این نام ثبت شده باشد.
- در بخش بعدی میتوانید مکان شرکت خود را وارد کنید. آدرس را وارد کرده و نوع تجارتتان (مکان فیزیکی ثابت یا تجارتی مجازی) را نیز انتخاب کنید. اگر گزینهی «I deliver goods and services to my customers» به معنای ارسال محصولات به دست مشتریان را انتخاب کنید باید حتماً مکانی را در نقشه تعیین نمایید.
- مرحلهی بعد برای موتورهای جستجوگر و دیده شدن در نتایج آنها، اهمیت بسیاری دارد. در این قسمت باید نوع دستهبندی تجارت و مکانهای تحت پوشش سرویسدهی خود را نیز تعیین کنید. با این کار مطمئن خواهید شد در لیست نتایج جستجو برای کسبوکاری شبیه به شما و البته در موقعیت مکانی خودتان دیده میشوید.
- اینجا در ادامهی مرحلهی قبل، باید جزئیات اطلاعات تماس و مواردی که قصد دارید برای کاربران به نمایش درآید به این بخش اضافه کنید. این موارد شامل شماره تلفن رسمی و وبسایت تجاری شما میشود. البته اگر وبسایتی را تا این زمان ایجاد نکردهاید گوگل این امکان را به شما خواهد داد.
تجارت خود را تأیید کنید.
زمانی که کسبوکار خود را در Google My Business وارد کردید، باید مکان خود را نیز تأیید کنید. گوگل معمولاً پس از ۱۲ روز، پیغامی را حاوی کد اختصاصی برای شما ارسال خواهد کرد که از این طریق، آدرس خود را تأیید نمایید و تنها بعد از انجام این کار، شما را نیز در نتایج جستجو و مپ گوگل قرار خواهد داد.
اکانت خود را در Google Business مدیریت کنید.
پس از اینکه عمل تأیید انجام شد، میتوانید وبسایتتان را بر روی گوگل و گوگل مپ داشته باشید و جزئیاتی دیگری را از جمله ساعات کاری، توضیحی در مورد تجارتتان و تصویری بهعنوان پروفایل اضافه کنید. همچنین میتوانید وبسایت تجاری ایجاد شده توسط گوگل را نسبت به نیازهای خود ویرایش کنید، پیشنهادها و تخفیفهای خود را به کاربران ارائه دهید که البته این موارد بهصورت خودکار به لیست نتایج موتورهای جستجوگر اضافه خواهد شد.
با توجه به موارد گفته شده در این مقاله میتواند خود و تجارتتان را خیلی سریعتر به کاربران هدف معرفی کرده و شاهد پیشرفتهای بیشتری نیز باشید.