۱۰ عنصری که صفحه «درباره ما» وبسایت باید داشته باشد
کدام صفحه در وبسایت شما از همه صفحات خستهکنندهتر و کسلکنندهتر است؟
اگر شما هم صاحب کسبوکاری باشید بدون شک باید این سؤال را از خود بپرسید که کدام صفحه وبسایت شما از همه صفحات کسلکنندهتر است. معمولا یکی از بیروحترین صفحات در وبسایتها، صفحه درباره ما است که هر شرکت در این صفحه در رابطه با فعالیتهایش با مخاطبان صحبتهایی میکند.
بسیاری از صاحبان کسبوکار این صفحه را نادیده میگیرند و از تأثیرات و قدرت آن خبر ندارند. صفحه «درباره ما» یا About Us باید اطلاعات ساختاری در رابطه با شرکت را به مخاطبان ارائه دهد و هر چیزی که مخاطب نیاز است از شما و شرکتتان بداند، باید در این صفحه ارائه دهد.
باید توجه داشته باشید برای موفقیت و رسیدن به هدف خود باید کپیبرداری از وبسایتهای دیگر را متوقف کنید و صفحه درباره ما را با سبک و سیاق خود بسازید. صفحه درباره ما، در یک وبسایت فروش با یک وبسایت ارائهدهنده خدمات اینترنتی متفاوت است و هر وبسایت باید بر اساس زمینهای که در آن فعالیت دارد، این صفحه را طراحی کند.
در این مطلب قصد داریم شمارا با ۱۰ عنصری که باید در صفحه «درباره ما» رعایت شود، آشنا کنیم، با ما همراه باشید:
۱. مأموریت شما
مجله کارآفرین دریکی از مقالههای خود، مطلبی در رابطه با مأموریت شرکتها در محیط کاریشان نوشت. در این مطلب به این موضوع اشارهشده که بهعنوان یک صاحب کسبوکار باید از خود سوالاتی بپرسید، «شرکت چه معنایی میدهد؟»، «علت وجود داشتن شرکت شما چیست؟»، «چه ایدهای در پشت کسبوکار شما وجود داشته است؟» این مسائل هیچ ارتباطی با میزان درآمد شما ندارد.
شفافسازی عملکرد و ارائه پاسخ به سؤالاتی نظیر چهکارهایی میکنید و برای چه این کارها را انجام میدهید، کار شما چه کمکی به دنیا میکند میتواند محصول یا سرویس شمارا در چشم مخاطبان باارزشتر جلوه دهد.
۲. داستان شما
استفاده از تصاویر اینفوگرافیک یکی از بهترین راهها برای تعریف کردن داستان شرکت و کسبوکارتان، از زمانی که یک ایده کوچک بود، تا زمانی که به یک کسبوکار تبدیل شده است.
جزئیات مربوط به شرکت و کارکنان و مسیر پیشرفت شرکت را به کاربران و مخاطبانتان نشان دهید. باید از مشتریان خود به دلیل صداقتشان تشکر کنید و این موضوع را یادآور شوید که موفقیت امروز شما، به دلیل وجود مشتریان وفادار است. وب سایت moz نمونه خوبی از این موضوع است.
۳. گروه شما
برای سرپا نگهداشتن یک شرکت به نیروهای انسانی نیاز است و نباید مشتری احساس کند با یک سیستم ماشینی سروکار دارد. از همه کارکنان خود تصویری تهیه کنید، بهتر است تصویر باحالتی عادی و لبخند عکاسی شود و از ژستهای جدی استفاده نکنید. در کنار تصویر کارکنان، سمت آنها و بیوگرافی مختصری ارائه دهید، ارائه واقعیتهای کوچکی از کارکنان میتواند این بخش را جذابتر کند. می توانید در بخش درباره ما، سایت واحد طراحی و توسعه هاست ایران نمونه آن را مشاهده نمایید.
۴. تائیدیه ها و مشتریان
ارتباط با مخاطبان و درک احساسات آنها، میتواند بهعنوان پلی محکم میان شما و مشتریان شما باشد، این ارتباط رابطه میان شما و مشتریها را محکمتر میکند.
اگر در مسیر کاری خود رابطه کاری با شرکتهای بزرگ داشتهاید، میتوانید لوگو این وبسایتها را در صفحه سایتتان نشان دهید. شناخت افرادی که به برند شما اطمینان دارند و به شما و کارتان احترام میگذارند، امری است زمانبر، این اتفاق زمانی رخ میدهد که مشتریان وفادار شما از طریق صفحه درباره ما با شما ارتباط برقرار میکنند و متوجه میشوند که وبسایت شما چه اعتباری درزمینهٔ کاری خود دارد.
۵. شخصیت شما
صفحه درباره ما، تنهای صفحهای در وبسایت است که شما میتوانید واژگان تخصصی را رها کنید و با زبان خودمانی با مخاطبانتان صحبت کنید. از استفاده کردن از تصاویر برای نمایش احساسات و روش خود نترسید، حتی استفاده از تصاویر کارتونی هم میتواند بسیار مؤثر باشد.
برندهای بزرگ و پرانرژی برای نمایش بهتر خود از رنگهای خاص و روشها و تکنیکهای پیمایش صفحه برای نمایش شخصیت وبسایت و کسبوکارشان استفاده میکنند. این در حالی است که یک شرکت محافظهکار ممکن است از استفاده کردن از رنگهای بسیار روشن و استفاده از سبکهای جدید پرهیز کند.
۶. اطلاعات تماس
ارائه اطلاعات تماس بهروز، یکی از بهترین روشها برای جلب اطمینان مخاطب است، با ارائه اطلاعات بهروز به کاربران خود میفهمانید که به فکر آنها هستید و ارتباط آنها برای شما مهم است.
در این صفحه میتوانید از شماره تماس، ویجت های گفتگو، فرمهای امن ایمیل و آدرس فیزیکی شما، ارائه لوکیشن دقیق بر روی نقشه در وبسایت و آدرس دقیق، استفاده کنید.
۷. رسانههای اجتماعی
در صفحه درباره ما، و یا حتی در تمام صفحات وبسایت باید روشها اتصال به شبکههای اجتماعی را در دسترس مخاطبان قرار دهید، بسیاری از شرکتها از قسمت بالا و پایین وبسایت برای ارائه اطلاعات شبکههای اجتماعی استفاده میکنند. این اطلاعات باید بهراحتی در دسترس مخاطب قرار بگیرد و مخاطب برای پیدا کردن آنها بهزحمت نیفتد.
۸. محتوا
محتوای واضح، قابلفهم و روشن عنصر ضروری و یا بهتر است بگوییم حیاتی وبسایت هر کسبوکاری است.۵ کلمه که با دقت انتخابشدهاند و برای مخاطب قابلفهم است، ارزشش بیشتر از ۳ پاراگراف متن طولانی و غیرقابل فهم است!
مقاله مرتبط: چگونه از بازاریابی محتوا برای افزایش آگاهی، اعتماد و فروش استفاده کنیم؟
نوشتههای خود را کوتاه، حرفهای و باارزش بنویسید. مطمئن باشید که استفاده از فضای سفید در اطراف متن برای کاربران، مخصوصاً کاربرانی که از گوشی هوشمند برای بازدید سایت استفاده میکنند. به دیده شدن بهتر متن شما کمک میکند.
۹. بافت بصری
در عصر دیجیتال ما ناچار به استفاده از عناصر هماهنگ با فضای دیجیتال هستیم، عکسها، اینفوگرافیک ها، ویدئوهای کوچک و انواع دیگر عکس نظر مخاطب را راحتتر جلب میکند و باعث میشود مخاطب در زمان کم اطلاعات بیشتری به دست بیاورد.
مقاله مرتبط: چگونه از سلسله مراتب بصری در طراحی وبسایت استفاده کنیم؟
در حقیقت یک عکس میتواند احساسات مخاطب را برانگیزد و ارتباطی عمیقتر میان مشتری و شرکت برقرار کند، این در حالی است که متن نمیتواند حتی نیمی از تأثیر تصویر را بر روی مخاطب بگذارد.
وبسایت Apptopia یکی از وبسایتهایی است که تمام ۱۰ مورد ضروری برای صفحه «درباره ما» را رعایت کرده است. زمانی که به صفحه درباره ما این وبسایت مراجعه کردید، به هشتکلمهای که در بالای صفحهنمایش داده میشود، دقت کنید.
۱۰. نشانهای اعتبار
با نشانهای اعتبار خود، اعتمادبهنفس خودتان و کسبوکارتان را افزایش دهید، استفاده از این نمادها، ارزش بصری بیشتری به وبسایت شما میدهد و به مخاطب اطمینان بیشتری برای اعتماد به وبسایتتان را میدهد. بر اساس آمار MonetizePros، حدود ۶۱ درصد از افراد از وبسایتهایی که نمادهای اعتبار ندارند، خریداری نمیکنند.