سایر

۵ گام ساده برای درآمدزایی از ایده ها

به این post امتیاز دهید

در عصر نوین، توسعه سریع اینترنت و رونق شبکه‌های اجتماعی، شاخه‌ای جدید از کارآفرینی را به وجود آورده است. تا جایی که می‌بینیم بسیاری از کارآفرینان موفق همچون مارک کیوبان (صاحب تیم ورزشی بسکتبال دالاس ماوریکس )، ایلان ماسک (بنیانگزار و مدیر ارشد اتومبیل‌های تمام هوشمند تسلا) و پیتر تیال (بنیانگزار PayPal)، تجارت خود را از اینترنت شروع کرده‌اند. تجارت آنلاین فرصتی بی‌نظیر در اختیار شما می‌گذارد تا بتوانید تنها با داشتن یک لپ‌تاپ و اتصال به اینترنت، آن را در سطح جهانی اداره کنید.

با اینحال راه اندازی و توسعه کسب و کار آنلاین، در گفتار بسیار ساده تر از عمل است. امروزه، شاهد ورود بالغ بر ۵/۲ میلیارد نفر به اینترنت هستیم. این تعداد نفرات، فرصتی استثنایی برای درآمدزایی به حساب می‌آیند، از طرفی نکته منفی، هجوم گسترده کسب و کارهای آنلاین است.

این روزها تبلیغات فراوانی در گوشه و کنار شهر و اینترنت درباره دوره‌های آموزشی «پولدار شدن» می‌بینید. مطالبی که این سخنرانان بیان می‌کنند، چقدر به درد بخور و اجرایی است؟ کدام یک از این افراد برنامه بهتری دارند؟

در این مقاله قصد داریم ۵ گام ساده را برای درآمدزایی از ایده‌تان و لذت بردن از آن به شما نشان دهیم. شما برای اینکار نیازی به سخنرانان و متخصصان پولدار شدن نخواهید داشت.

۱. تمرکز کنید

وقتی صحبت از تمرکز می‌شود، بدون شک اولین چیزی به ذهن شما می‌رسد، موقعیتی راحت و مناسب است. اگرچه سنجش و ارزیابی موقعیت‌های سودآور، مسئله ای پراهمیت است، اما کافی نیست. تمرکز یعنی مخاطبانتان را شناخته و در مورد نحوه خدمات‌رسانی به آن‌ها تصمیم بگیرید. یعنی پیروی از سخنرانان را کنار گذاشته و مسائلی که نسبت به جایگاهتان، به شما کمک خواهند کرد را مدنظر بگیرید. حجم عظیمی از اطلاعات به شکل رایگان در اینترنت وجود دارد که موجب سردرگمی بسیاری از کارآفرینان می‌گردد. به راحتی می‌توان گفت برای پیش بردن ساختار تجارتی آنلاین، تنها به ۱۰ درصد از دانش فعلی خود احتیاج خواهید داشت. به جای یادگیری بی وقفه، تمرکز خود را صرف استراتژی کنید.

۲. مخاطب جذب کنید

جذب مخاطب

این مرحله، جایی است که بسیاری از تجارت‌ها در آن دچار مشکل می‌شوند. شما وبسایتی زیبا را که دارای ابزارهایی بسیار کارآمد هست، راه اندازی می‌کنید. تمامی مراحل را یکی پس از دیگری پشت سر می‌گذارید، اما درآمدی از آن بدست نمی‌آورید. چراکه مخاطبی ندارید.

روش‌های متعددی برای جذب مخاطب وجود دارند:

  • مثلاً در یک برنامه رادیویی یا تلویزیونی به عنوان میهمان حضور یابید.
  • در بلاگ‌های مختلف به عنوان میهمان، محتوا قرار دهید و مطلب بگذارید. وبلاگ‌هایی هستند که ماهانه، هزاران بازدیدکننده دارند. در سال ۲۰۱۲، شخصی توانسته بود با قرار دادن ۵۰ مطلب در بلاگ‌های مختلف، نیم میلیون بازدید کننده برای سایت خود جمع‌آوری کند.
  • از طریق افراد تاثیرگذار و معروف، خودتان را به عموم معرفی کنید. برای اینکار می‌توانید توسط افراد سرشناس مصاحبه شده و یا مثلاً به نوشتن مطالب برای وبسایت‌های خبری پربیننده بپردازید. نویسندگی در این وبسایت ها، به شما اعتبار می‌دهد، حضورتان در شبکه‌های اجتماعی را پررنگ کرده و منجر به افزایش فروشتان می‌شود.

    مقاله مرتبط: چگونه در بازاریابی از طریق افراد سرشناس موفق عمل کنیم؟


۳. برای کسب و کارتان طرح ریزی کنید

پس از اینکه توسط عموم شناخته شدید، وقت آن رسیده با اجرایی کردن برنامه‌هایتان، درآمدزایی کنید. لازم است تا برای محتوای وبسایت خود استراتژی در نظر گرفته و طرح‌های ارتقائی ایجاد کنید. در مورد کالا و خدماتی که قرار است به مشتریان خود ارائه دهید، برنامه ریزی کنید. سپس با استفاده از جایگاه خود و محتوا، برای فروش پیشنهادات برتر، برنامه ریزی کرده و تجارت خود را تشکیل دهید.

۴. سعی و خطا کنید

سعی و خطا

پس از اجرای برنامه خود، به آزمایش و خطا بپردازید. توصیه‌های بسیاری را می‌توانید در اینترنت بیابید، اما هیچ چیز مثل آزمایش و خطا به شما کمک نخواهد کرد. پیشنهادات متفاوتی ارائه دهید. کالاها و خدمات مختلف را در قالب یک بسته دارای مثلاً تخفیف ارائه دهید. گاهی اجناس و خدمات خود را حراج کنید. هر وقت پیشنهادی را ارائه دادید، هر ۳۰ روز یکبار آن را تکرار کنید و سپس نتایج را بررسی نمایید. ایرادات را گرفته و سعی کنید بخش‌هایی از برنامه‌ریزیتان را که پاسخ مثبتی برایتان به ارمغان نیاورده‌اند را اصلاح نمایید.

۵. مقیاس پذیر باشید

یکی از ویژگی های استارتاپ ها مقیاس پذیر بودن آنها است. در این مرحله، حداقل ۱۰۰۰ نفر مشتری علاقه‌مند به تجارت خود دارید و تجارتی که رو به رشد، پیش می‌رود. بهتر است در انتهای هر ماه یا فصل، با تبلیغاتی هیجانی، روند پیشرفتتان را ارتقا دهید. انجام چنین کاری نشان می‌دهد شما شرکای وابسته دارید یا اینکه وارد مشارکت‌های چندجانبه شده‌اید. هر مرحله از ارتقا شما می‌بایست سودآوری جدی و جنبش ایجاد کند. از اینجا به بعد هم مسئله فقط بر پایه سرمایه‌گذاری‌های مجدد و مقیاس‌پذیری استوار خواهد بود.


مقاله مرتبط: ١٠ کاری که باید برای رشد استارتاپ خود در سال اول انجام دهید


راه اندازی و توسعه تجارت الکترونیک، کار آسانی نیست. رقبای بسیاری در حوزه کاری شما وجود خواهند داشت. اینکار نیازمند تمرکز فراوان و زمان است. در طی پروسه شما باید باورهای محدودکننده خود را از بین ببرید و در مقابل بدخواهان ایستادگی کنید. اگرچه سخت، ولی درآمدزایی آزاد بسیار شیرین خواهد بود.

خرید هاست لینوکس

تیم تحریریه هاست ایران

تیم تحریریه مجله هاست ایران متشکل از کارشناسان و نویسندگان متخصص در حوزه وب و هاستینگ است. این تیم با هدف ارائه محتوای ارزشمند و به‌روز به کاربران، به بررسی و تحلیل خدمات مختلف هاستینگ، آموزش‌های فنی و راهنمایی‌های کاربردی می‌پردازد. اعضای تیم با تجربه و دانش خود، سعی در ارتقاء آگاهی کاربران دارند و به آنها کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه انتخاب خدمات آنلاین بگیرند. تعهد به کیفیت و دقت در ارائه اطلاعات، از ویژگی‌های بارز این تیم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  +  34  =  42

دکمه بازگشت به بالا