آموزش وب مستری

گوگل رسماً استفاده از دایرکتوری Dmoz در نتایج جستجو را متوقف کرد

به این post امتیاز دهید

با بسته شدن دایرکتوری DMOZ گوگل اعلام کرد که دیگر از این ابزار به‌عنوان یک منبع در نتایج جستجو استفاده نخواهد کرد. گوگل پیش‌ازاین در هنگام ایندکس کردن صفحات سایت برای نمایش عنوان و متای توضیحات صفحه از ابزار DMOZ کمک می‌گرفت، اما عناوین و توضیحات به‌دست‌آمده از این ابزار چندان هم مفید نبود و در بعضی موارد این اطلاعات به‌درستی نشان داده نمی‌شد.
در هفدهم مارس سال ۲۰۱۷ ابزار DMOZ به‌صورت رسمی غیرفعال گردید و به همین دلیل گوگل نیز تصمیم به عدم استفاده از این ابزار در نتایج جستجو گرفت.
از سال ۲۰۰۶ گوگل از این ابزار برای تکمیل نتایج جستجو استفاده می‌کرد و بخشی از عناوین و متای توضیحات از دایرکتوری DMOZ دریافت می‌شد. دلیل این کار بهتر و کاملتر بودن اطلاعات موجود در DMOZ  نسبت به اطلاعاتی بود که به‌صورت دستی در عنوان و متای توضیحات صفحه قرار می‌گرفت.

غیرفعال شدن دایرکتوری Dmoz

با بسته شدن این دایرکتوری و عدم استفاده از آن توسط گوگل،اهمیت متای توضیحات بیشتر شده است و صاحبان سایت ها باید در انتخاب متای توضیحات و کلمات کلیدی مورد نظر خود توجه بیشتری داشته باشند.
پیش‌ازاین موضوع برای در نظر نگرفتن اطلاعات DMOZ در لیست نتایج جستجو از متاتگ NOODP استفاده می‌شد اما اکنون با غیر فعال شدن Dmoz  ضرورتی در استفاده از این متاتگ وجود ندارد.
در اینجا می توانید توصیه های گوگل برای انتخاب و وارد نمودن متای توضیحات را مشاهده نمایید.

نوشته های مشابه

۲ دیدگاه

  1. سلام . من متوجه نشدم شما می‌گین که استفاده از متاتگ‌ها دیگه ضرورتی ندارد ولی قبل از این گفتید اهمیت متای توضیحات بیشتر شده است . منظورتون اینکه از متاتگ‌ها در کدنویسی استفاده نکنیم ؟ منتظر پاسختون هستم.

    1. با سلام خدمت شما دوست عزیز
      استفاده از متای توضیحات و عنوان مناسب به شما کمک می کنه که کاربران بیشتری رو از طریق گوگل جذب کنید.
      بهینه سازی متاتگ توضیحات و استفاده کلمات کلیدی مناسب در آن در نتایج گوگل بی تاثیر هم نیست اما در صورتی که از متای توضیحات استفاده نکنید گوگل این کار رو به صورت اتوماتیک انجام خواهد داد و ممکن هست این اطلاعات غلط باشه سعی کنید یک متن جذاب برای متای توضیحات خود بنویسید که کلمه کلیدی مورد نظر رو هم دربر بگیره. اگر متای توضیحات رو با کلمات کلیدی پرکنید هم ممکن هست دوباره این مشکل به وجود بیاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  +  59  =  62

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا