آموزش سرچ کنسول

راهنمای کامل و آموزش کامل رفع خطاهای گوگل وبمستر

به این post امتیاز دهید

هر فردی که وب‌سایت دارد باید آموزش کامل رفع خطاهای گوگل وبمستر را جهت رفع مشکلات وب‌سایت خودش در سرچ کنسول مد نظر داشته باشد. در غیر این صورت گوگل به خاطر خطاهای ریز و درشتی که در یک وب‌سایت وجود دارد ممکن است دائم رتبه آن را کاهش دهد، یا حتی سایت را از نتایج جستجو حذف کند. در این مطلب‌ هاست ایران آموزش کامل رفع خطاهای سرچ کنسول را برای استفاده بهینه از این ابزار کاربردی ارائه کرده‌ایم.

گوگل وبمستر تولز چیست؟

گوگل وبمستر تولز همان سرچ کنسول گوگل است که امکان ارزیابی وب‌سایت‌های مختلف را برای مدیران آن‌ها فراهم می‌کنند. جالب است بدانید که گوگل در سال ۲۰۱۵ تصمیم گرفت که نام این ابزار را تغییر دهد و در حال حاضر نیز اغلب افراد وبمستر تولز را به عنوان گوگل سرچ کنسول می‌شناسند.

این ابزار گزارش‌های دقیقی درباره وضعیت وب‌سایت در موتور جستجو به لحاظ رتبه‌بندی سایت در گوگل، میزان نمایش سایت در گوگل، خطاهای وب‌سایت و حتی میزان کلیک‌های کاربران ارائه می‌کند؛ بنابراین متخصصان سئو و کسانی که وب‌سایت یا کسب و کار آنلاینی دارند، با کمک این ابزار می‌توانند وضعیت پلتفرم یا سایت خودشان را به صورت لحظه‌ای رصد کرده و رتبه‌هایشان در موتور جستجوی گوگل را ارتقاء دهند. برای اینکه عملکرد وب‌سایتان را در موتورهای جستجو بهبود دهید، لازم است که با خطاهای این ابزار آشنایی کافی داشته باشید.

گوگل وبمستر تولز چیست؟

خطاهای گوگل وبمستر تولز و راه‌های رفع آن‌ها

معروف‌ترین خطاهایی که کاربران موقع استفاده از webmaster با آن‌ها مواجه می‌شوند عبارت‌اند از:

خطای “۴۰۴ Not Found”

اولین بخش آموزش کامل رفع خطاهای گوگل وبمستر معمولاً به این خطا اختصاص دارد. خطای ۴۰۴ نشان‌دهنده این است که صفحه مورد نظر در وب‌سایت یافت نشده و کاربر با یک صفحه خالی مواجه شده است. برای رفع این خطا می‌توانید صفحاتی که حذف شده‌اند را به صفحاتی که جایگزین آن‌ها شده‌اند لینک دهید، یا از افزونه مانند Yoast SEO برای رفع خطای ۴۰۴ کمک بگیرید.

خطای “۵۰۰ Internal Server Error”

خطای ۵۰۰ نشان‌دهنده بروز مشکل در سرور است و در صورت مواجه شدن با آن باید با شرکت هاستینگ خودتان تماس بگیرید.

خطای “۴۰۳ Forbidden”

خطای ۴۰۳ زمانی نمایش داده می‌شود که کاربران مجوز دسترسی به صفحه مورد نظر را نداشته باشند. برای برطرف کردن این خطاها می‌توانید از افزونه‌هایی مانند iThemes Security برای تنظیم دسترسی‌های کاربران کمک بگیرید.

خطای “۳۰۱ Moved Permanently”

اگر آدرس صفحه تغییر کرده باشد و صفحه مورد نظر به آدرس جدیدی منتقل شده باشد، این خطا برای کاربران نمایش داده می‌شود. در این شرایط باید به صورت دستی یا با کمک افزونه، آدرس قدیمی را به آدرس جدید هدایت کنید.

خطای “۵۰۲ Bad Gateway”

این خطا نشان‌دهنده این است که سرور وب‌سایت نتوانسته با سرویس دهنده اصلی ارتباط برقرار کند. برای رفع این خطا لازم است که با شرکت هاستینگ خودتان در ارتباط باشید.

 URL Errors های وبمستر تولز

در طول فرایند ایندکس شدن صفحات توسط گوگل نیز خطاهای متعددی توسط سرچ کنسول یا وبمستر تولز گزارش داده می‌شوند که از جمله رایج‌ترین نمونه‌های آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

(Server Error (5xx

این خطاها به دلیل پاسخ پو نبودن سرور و مشکلات هاستینگ سایت رخ می‌دهند.

Soft 404 Error

در صورتی که صفحه‌ای که درخواست ایندکس آن برای گوگل ارسال شده به صفحه محتوای نامرتبطی هدایت شده باشد، احتمال بروز این خطا توسط گوگل وجود دارد.

(Not Found Error (4xx

اگر صفحه‌ای که درخواست ایندکس آن برای گوگل ارسال شده وجود نداشته باشد، این خطاها نمایش داده خواهد شد.

(Access Denied (403

در صورتی که به دلیل محدودیت‌های امنیتی مانند استفاده از فایروال، گوگل نتواند به صفحه مورد نظر دسترسی داشته باشد، این خطا دیده می‌شود.

Redirect Error

در صورتی که صفحه ارسالی برای ایندکس شدن توسط گوگل به صفحه دیگری هدایت شده باشد، اما آدرس جدید به درستی تنظیم نشده باشد، گوگل قادر به ایندکس صفحه مورد نظر نخواهد بود و این خطا دیده می‌شود.

 Timeout Error

در صورتی که گوگل نتواند در مدت‌زمان مشخصی به درخواست ایندکس صفحه مورد نظر پاسخ بدهد و ایندکس صفحه انجام نشود، این خطا نمایش داده می‌شود.

Error Access Denied

اگر کاربران اجازه دسترسی به یک محتوا را نداشته باشند و تنها کاربران عضو سایت بتوانند آن را مشاهده کنند، این خطا رخ می‌دهد.

Error Faulty Redirect

در این حالت سرور کاربر را به صفحه‌ای هدایت می‌کند که با موضوع درخواستش ارتباطی ندارد.

Error URLs blocked for smartphones

اگر وب‌سایت برای کاربرانی که از گوشی تلفن هوشمند استفاده می‌کنند در دسترس نباشد، این خطا نمایش داده می‌شود.

Error Article disproportionately short و Error Article too short

اگر محتوای مقاله خیلی کوتاه باشد و نسبت به سایر مقالات وب‌سایت تعداد کلمات آن خیلی کم باشد، این خطا نمایش داده می‌شود.

Error Article fragmented و Error No sentences found

در صورت وجود محتواهای با فرمت خاص یا مشکل داشتن تنظیمات سرور، این خطا نمایش داده می‌شود.

Error Article too long

اگر مقاله نوشته شده بسیار طولانی باشد و خواندن آن برای کاربران دشوار به نظر برسد، با این خطای سرچ کنسول مواجه خواهید شد.

Error Date not found

این خطا به دلیل عدم وجود تاریخ مقاله یا جستجوی تاریخچه آن نشان داده می‌شود.

خطاهای گوگل وبمستر تولز و راه‌های رفع آن‌ها

راهکار کلی رفع خطاهای وبمستر تولز

برای رفع خطاهای وبمستر تولز راهکارهای متنوعی وجود دارد که از جمله کاربردی‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • بررسی لینک‌های سایت و اطمینان از سالم بودن لینک‌ها و هدایت آن‌ها به صفحات درست
  • بررسی فایل txt و اطمینان از تنظیم صحیح آن
  • بررسی مشکلات مربوط به سرعت بارگیری صفحات و نمایش آن‌ها و جایگزین کردن پروتکل HTTP با HTTPS
  • بررسی فایل xml و اطمینان از درست بودن ثبت سایت مپ در وبمستر جهت شناسایی صفحات سایت و ایندکس شدن آن‌ها
  • برطرف کردن مشکلات مربوط به سرور و تعویض سرور در صورت نیاز

سخن پایانی

در این مطلب نحوه رفع خطاهای مهم سرچ کنسول را به طور کلی برایتان ارائه کردیم. اگر پس از مطالعه آموزش کامل رفع خطاهای گوگل وبمستر باز هم با مشکلاتی مانند Error DNS، Server Errors و… مواجه شدید، لازم است که از تیم فنی متخصص در این زمینه جهت رفع مشکل کمک بگیرد.

تیم فنی‌ هاست ایران به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات مشتریان این هاستینگ هستند؛ بنابراین با میزبانی وب‌سایتتان روی‌ هاست ایران با مشکلاتی مانند خطاهای سرور مواجه نخواهید شد و می‌توانید روز به روز شاهد ارتقای رتبه وب‌سایتتان در موتورهای جستجو باشید.

سؤالات متداول+ جواب

۱) خطاهای وبمستر تولز چه هستند؟

خطاهای وبمستر تولز شامل مشکلاتی است که گوگل موقع خزیدن در وب‌سایت جهت ایندکس صفحات ممکن است با آن‌ها مواجه شود. این خطاها می‌تواند موجب افت رفته سایت و حذف همیشگی آن از نتایج جستجو شود.

۵) آیا رفع خطاهای وبمستر تولز مهم است؟

این خطاها می‌تواند موجب افت رفته سایت و حتی حذف همیشگی آن از نتایج جستجو شود؛ بنابراین حتماً باید خطاهای وبمستر تولز را شناسایی و برطرف کنید.

۳) چگونه می‌توانم خطاهای وبمستر تولز را پیدا کنم؟

با اضافه کردن وب‌سایتتان به Google Search Console می‌توانید وضعیت سایتتان در موتورهای جستجو را بررسی کرده و خطاهای آن را شناسایی کنید.

۴) چگونه می‌توانم خطاهای وبمستر تولز را رفع کنم؟

برای رفع خطاهای سرچ کنسول باید ابتدا نوع خطا را بشناسید و سپس با کمک راهکارهای ارائه شده جهت رفع آن اقدام کنید.

 

 

خرید هاست لینوکس

تیم تحریریه هاست ایران

تیم تحریریه مجله هاست ایران متشکل از کارشناسان و نویسندگان متخصص در حوزه وب و هاستینگ است. این تیم با هدف ارائه محتوای ارزشمند و به‌روز به کاربران، به بررسی و تحلیل خدمات مختلف هاستینگ، آموزش‌های فنی و راهنمایی‌های کاربردی می‌پردازد. اعضای تیم با تجربه و دانش خود، سعی در ارتقاء آگاهی کاربران دارند و به آنها کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه انتخاب خدمات آنلاین بگیرند. تعهد به کیفیت و دقت در ارائه اطلاعات، از ویژگی‌های بارز این تیم است.

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7  +  3  =  

Back to top button