سایر

۱۰ راه برای بالا بردن سطح یادگیری

۲.۷/۵ - (۳ امتیاز)

افراد مختلف با توجه به علاقه و مدل ذهنی‌شان یک روش را برای یادگیری انتخاب می‌کنند. خوشبختانه امروزه هزاران شیوه برای آموختن چیزهای جدید وجود دارد؛ از وب سایت‌های گوناگون گرفته تا کتاب‌ها و کلاس‌های آموزشی. در این میان بسیاری هستند که ترجیح می‌دهند خودشان با سعی و تلاش بیشتر مطالب جدید را بیاموزند؛ در ادامه ۱۰ راه برای بالا بردن یادگیری شما معرفی می‌شود که با فرا گرفتن آن‌ها می‎توانید هر روز چیزهای جدیدتری یادبگیرید و چند گام از دیگران جلوتر باشید.

۱. هرروز تمرین کنید

تبدیل شدن آموزش به عادت، کلید یادگیری است. اگر به آموزش ‎دیدن عادت کنید، قدرت یادگیری شما بیشتر می‌شود و با تلاشی که می‌کنید، بیشترین بازده را دریافت خواهید کرد.
هرروز زمانی را برای یادگیری اختصاص دهید و سعی کنید آنرا جزو کارهای روزانه خود قرار دهید؛ ولی در آن زیاده روی نکنید؛ ذهن شما برای فهم بهتر اطلاعاتی که یادگرفته اید نیاز به استراحت دارد.

۲. قانون یک درصد

tiny gains

تمرین روزانه، چیزی است که شما را بهتر می‌کند. ۶۰ دقیقه تمرین در روز برای مدت یک ماه، برابر است با ۱۸۰۰ دقیقه یا ۳۰ ساعت. به نظر می‌آید که این مدت، برای یادگیری هر چیزی زمان بسیار زیادی است. اگر روزانه فقط ۱ درصد پیشرفت داشته باشید در پایان سال شاهد پیشرفت بزرگی خواهید بود. شاید ایده بدی نباشد که به جای تمرین یک چیز آن هم مکرر و بدون هیچ تغییری، سعی کنید یک چیز جدید یادبگیرید تا از دستاوردهای کوچک متعددی بهره مند شوید.

۳. اجرای قانون ۲۰-۸۰

یادگیری همه علوم و فناوری کار چندان عاقلانه ای‌ نیست، شما نمی‌توانید در تمام زمینه‌ها تخصص داشته باشید، اگرچه توصیه می شود که ضمن داشتن تخصص در یک حوزه، در سایر زمینه‌ها نیز آگاهی نسبی داشته باشید اما چیزهایی را یاد بگیرید که مرتبط با هدفتان باشد. قانون پارتو (که به قانون ۸۰-۲۰ نیز معرف است) بیان می‌کند که در بسیاری از رویدادها، تقریباً ۸۰ درصد علت‌ها ناشی از ۲۰ درصد معلول‌ها هستند. این در مورد طراحی نیز صدق می‌کند، شما می‌توانید الگوها، ساختار تایپ فیس، واحدهای گوناگون اندازه گیری و … را یاد بگیرید، اما این‌ها ضمن اینکه زمان زیادی را می‌گیرند، از شما یک طراح بزرگ نمی‌سازند. همیشه چیزهای زیادی هستند که زمان و انرژی شما را می‌گیرند اما کلید موفقیت تمرکز کردن برروی چیزهایی است که واقعاً برایتان مفید بوده و بازده شما را بالا می برد.
به هدف نهایی خودتان فکرکنید، اگر می‌خواهید یک طراح برنامه موبایل شوید، در مورد صنعت گوشی تلفن همراه، اصول طراحی گوشی‌ها، رفتار و عادات مردم یاد بگیرید نه اینکه وقت خود را با نکات جزئی مربوط به طراحی که اتفاقاً در طراحی موبایل خیلی هم ضروری نیست، هدر بدهید.

۴. عادت‌های آموزشی داشته باشید

برای رشد و توسعه یک عادت، به یک نقطه شروع، یک روال ثابت و در نظر گرفتن پاداش احتیاج دارید. شما می‌توانید یادگیری‌تان را با یک لیوان قهوه در ابتدای روز آغاز کنید. سپس مدتی مطالعه داشته باشید بعد از آن برای خود یک پاداشی در نظر بگیرید که شما را به وجد آورد مثل یک برنامه تلویزیونی مورد علاقه یا خورد یک تکه کیک. سعی کنید با این اقدامات فرایند یادگیری خود را لذت بخش تر کنید.

۵. یک چالش برگزینید

یک چالش انتخاب کنید، یک دوره زمانی برایش تعریف کنید و هرروز آن را انجام دهید. می‌تواند یک چالش ساده ۳۰ روزه طراحی باشد یا یک چالش پیچیده و سخت تر ۳۶۵ روزه عکاسی.
به آنچه که می‌خواهید یاد بگیرید فکر کنید، یک مدت مشخص برای انجام آن کار تعریف کنید و بگذارید که همه بدانند که شما دارید چکار می‌کنید.

۶. برای بالا بردن یادگیری آموزش دهید

بالا بردن یادگیری

بهترین راه یادگیری آموزش دادن آن به دیگران است در آغاز کار ممکن است با خود بگویید: “من آماده نیستم یا هنوز بسیاری از نکات را نمی‌دانم” شاید تمام این‌ها درست باشند ولی دانستن چیزی هرچند اندک، بهتر از ندانستن آن است. بنابراین آنچه را که بلد هستید به دیگران آموزش دهید و نگران چیزی نباشید. با این روش، شما برروی یک موضوع تمرکز کرده و تمام تلاشتان را خواهید کرد که موضوع را بهتر درک کنید و به ساده‌ترین روش ممکن توضیح دهید و نقاط ضعف خود را بشناسید و برای رفع آن بیشتر مطالعه کنید. علاوه بر این، قدرت تحلیل خود را بالا می‌برید و توانایی ارتباط با دیگران و شنیدن سایر نظرات را در خود پرورش می‌دهید.

۷. بر روی یک پروژه جانبی کار کنید

بخشی از زمان و کار خود را صرف پروژه‌هایی کنید که به آن علاقه دارید و شما را به وجد می‌آورد. این پروژه‌ها نباید توجه شما را بیش از حد به خودجلب کنند و یا زمان زیادی را از شما بگیرند. کارهای جانبی به شما این امکان را می‌دهند که چیزهای مختلفی را آزمایش کنید و بیاموزید.

۸. فرآیندها را کوچک کنید

حرکت سریع و پیوسته، باعث می شود تا سریعتر یاد بگیرید و چیزهای بیشتری ایجاد نمایید. هرچند برخی از شرکت‌ها پس از رشد سرعت خود را به میزان زیادی کاهش می‌دهند زیرا نگران این هستند که در کار خود مرتکب اشتباه شوند اما غافل از اینکه ممکن است بسیاری از فرصت‌ها را از دست بدهند.
برای درک فرایند طراحی شما باید آن را به کوچک‌ترین اندازه ممکن تبدیل کنید و ملزومات آن را درک کنید و سپس آن را به روش خود بازسازی کنید. یک تصویر کلی داشته باشید و سپس آن را جزء به جزء بررسی کنید. تفکر توسعه تحلیلی باعث می‌شود که در کارهای آتی، ساختارمند و منظم ترعمل کنید.

۹. آزمایش کنید

خودتان را از قید و بند چارچوب‎ها رها کنید. به این فکر کنید که هر چیزی که شما می‌سازید یک آزمایش است. این تغییر ساده به شما کمک می‌کند که راحت‌تر انتقادها را بپذیرید و شجاعت کافی برای آزمایش چیزهای جدید داشته باشید تا جایی که از شکست نترسید. هنگامی که به کارتان به چشم آزمایش نگاه کنید، این آزمایش است که موفق می‌شود یا شکست می‌خورد و نه شما! توماس ادیسون می‌گوید: “من شکست نخورده‌ام، من فقط ۱۰۰۰۰ راه مختلف را بررسی کردم که کار نمی‌کردند.”
به عنوان یک طراح مهم است که شما همواره از فناوری‌ها و ابزارهایی روز باخبر باشید و به مرور مهارت استفاده از آن‌ها را در خود تقویت کنید، نمونه کارهای تجربی و خلاقانه دیگران را ببینید و از آن‌ها ایده بگیرد. شجاعت خلق یک اثر متفاوت و غیر معمول را داشته باشید.

۱۰. مثل یک هنرمند بدزدید

Steal Like an Artist

به نظر می‌رسد خلاقیت یکی از مشکلات اساسی اکثر طراحان است، چطور به ایده ای برسید که تا به حال کسی به آن فکر نکرده است؟ آستین کلئون در کتاب steal like an artist درباره موضوع ایده گرفتن و تفاوت آن با کپی کردن ناشایانه مطالب جالب توجهی گفته است. در واقع بیشتر آثاری که در اطرافمان می‌بینیم کاملاً جدید نیستند، در واقع حاصل ترکیب ایده‌های قدیمی با هم است. چیزی که یک اثر را متمایز می‌کند در حقیقت شیوه تلفیق آن ایده‌هاست. آثار طراحان مختلف را ببینید و ایده آن‌ها را سرقت کنید و به شیوه خاص خود آن را مجدداً تولید نمایید. البته منظور از سرقت ایده‌ها، کپی برداری و زیر سؤال بردن اعتبار خودتان نیست، بلکه به معنی الهام گرفتن و بازنمایی جدیدی از آن ایده است. توجه داشته باشید هر فرد دارای ارزش‌های منحصر بفردی است که افکار، تجربیات و ایده‌هایش، او را از دیگران متمایز می‌سازد و در نتیجه تولید او دارای یک هویت مخصوص به خودش است. اگر کارهای طراحان مختلف را مورد مطالعه قرار دهید، خواهید دید که اثر تولیدی هر کدام؛ بازتاب دیدگاه و نگرش شخصی اشان است و این سبک و سیاق در سایر آثار هنرمند قابل مشاهده است.

خرید هاست لینوکس

تیم تحریریه هاست ایران

تیم تحریریه مجله هاست ایران متشکل از کارشناسان و نویسندگان متخصص در حوزه وب و هاستینگ است. این تیم با هدف ارائه محتوای ارزشمند و به‌روز به کاربران، به بررسی و تحلیل خدمات مختلف هاستینگ، آموزش‌های فنی و راهنمایی‌های کاربردی می‌پردازد. اعضای تیم با تجربه و دانش خود، سعی در ارتقاء آگاهی کاربران دارند و به آنها کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه انتخاب خدمات آنلاین بگیرند. تعهد به کیفیت و دقت در ارائه اطلاعات، از ویژگی‌های بارز این تیم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5  +  5  =  

دکمه بازگشت به بالا