دسته‌بندی نشده

نحوه اتصال درگاه پرداخت به ووکامرس

۵/۵ - (۱ امتیاز)

افزودن درگاه پرداخت اینترنتی به ووکامرس یکی از مراحل مهمی است که هر فروشگاه اینترنتی مبتنی بر ووکامرسی باید آن را انجام دهد. با این حال درگاه‌های پرداخت انواع مختلفی دارند. در این مطلب از مگ هاست ایران به شما توضیح داده‌ایم که چگونه فروشگاه اینترنتی خود را به درگاه پرداخت مجهز کنید تا مشتریان بتوانند پرداخت خود را انجام دهند.

پیش از آن بهتر است با انواع درگاه پرداخت آشنا شوید.

انواع درگاه پرداخت

به طور کلی دو نوع درگاه پرداخت داریم:

  • درگاه پرداخت مستقیم: برای اینکه بتوانید از درگاه پرداخت مستقیم استفاده کنید حتماً باید نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد را در سایت خود داشته باشید. اینو درگاه پرداخت را به صورت مستقیم از بانک‌ها دریافت می‌کنید. 
  • درگاه پرداخت غیرمستقیم: این درگاه پرداخت بیشتر برای سایت‌های تازه تاسیس کاربرد دارد.  چرا که دریافت نماد اعتماد الکترونیکی می‌تواند زمانبر باشد. اگرچه برای دریافت این درگاه نیازی به نماد اعتماد الکترونیکی ندارید اما با هر تراکنش شامل کارمزد و هزینه خواهد بود. 

در یک جمع‌بندی کلی مزیتی که درگاه مستقیم بر درگاه غیر مستقیم دارد این است که با بالا رفتن تعداد تراکنش‌ها، هیچ کارمزدی از شما دریافت نخواهد شد.

نحوه اتصال درگاه پرداخت به ووکامرس

 برای اینکه بتوانید سایت ووکامرسی خود را به درگاه پرداخت مجهز کنید کافیست پس از ورود به پیشخوان وردپرس به مسیر ووکامرس > پیکربندی بروید. سپس روی تب پرداخت‌ها کلیک کنید. اگر وردپرس شما به روز نباشد، ممکن است نام این تب موبایل و تسویه حساب باشد.

در صورتی که از آخرین نسخه از وردپرس استفاده کنید، در میان گزینه‌های موجود به صورت پیش فرض Pey.ir را مشاهده می‌کنید. با کلیک کردن روی گزینه فعال‌سازی به صفحه راه اندازی هدایت خواهید شد.

مراحل راه اندازی درگاه Pay.ir

در صفحه جدید نیز تیک گزینه فعالسازی را بزنید. پس از آن باید اطلاعات لازم را وارد کنید. در هر فیلد اطلاعاتی که در ادامه آوردیم را تایپ کنید:

  • عنوان درگاه: نام دلخواهی برای درگاه پرداخت خود انتخاب کنید.
  • توضیحات درگاه: در این فیلد توضیح دلخواه خود را وارد کنید.
  • هدایت مستقیم به درگاه: فعال کردن این گزینه باعث می‌شود زمانی که کاربر در سایت شما خرید کرد، مستقیما به صفحه پرداخت هدایت شود.
  • گزینه API: برای دریافت API کافیست به سایت این درگاه مراجعه کنید و API خود را دریافت کنید. اگر فعلا API ندارید می‌توانید تیک گزینه فعال سازی حالت آزمایشی را فعال کنید تا درگاه بصورت آزمایشی برای شما فعال شود.

در گام بعدی لازم است اطلاعات حساب خود شامل شماره شبا شماره حساب و نام بانک را تایپ کنید.  این اطلاعات باید از سمت سامانه شاپرک مورد تایید قرار بگیرد. پس از تایید شدن کافیست در بخش درگاه پرداخت همین صفحه آدرس و نام سایت خود را تایپ کنید.

در گام بعد باید متن پیامی که می‌خواهید کاربران در هنگام خرید از سایت شما دریافت کنند را وارد کنید.  برای خریدهای موفقیت آمیز یک متن ویژه و برای خریدهای ناموفق پیام خاصی را بنویسید.

درگاه ملت و زرین پال چگونه فعال کنیم؟

برای اینکه بتوانید از درگاه بانک ملت یا زرین پال در سایت ووکامرس خود استفاده کنید کافیست، افزونه‌های مربوط به این درگاه پرداخت‌ها را در سایت خود نصب کنید.  برای این کار مسیر افزونه‌ها>> افزودن را طی کنید و و در نوار جستجو بانک ملت را جستجو کنید. پس از پیدا کردن افزونه در مخزن وردپرس برای نصب کردن آن اقدام کنید.

افزونه Woocommerce Zarinpal Gateway  نیز افرونه‌ای است که برای فعال سازی درگاه پرداخت زرین پال باید آن را نصب کنید. شما می‌توانید این افزونه را در مخزن وردپرس پیدا کنید. 

پس از نصب کردن افزونه کافیست به بخش پیکربندی در افزونه ووکامرس بروید. خواهید دید که گزینه‌های پرداخت امن زرین پال و بانک ملت به گزینه‌های قبلی اضافه شده‌اند. برای فعال سازی این درگاه‌ها کافیست بر روی گزینه مدیریت کلیک کنید.

درگاه پرداخت بانک ملت

در پیشخوان وردپرس مسیر درگاه بانک ملت > تنظیمات را طی کنید. سپس “ترمینال آیدی” و “کلمه عبور” را وارد کنید. در صورتی که در گاه بانک ملت را گرفته باشید، اطلاعات مربوطه را در اختیار شما قرار می‌دهد. 

برای فعال کردن درگاه بانک ملت در گام بعدی باید به سایت Behpardakht.com بروید و همانند تصویر درگاه پرداخت اینترنتی کلیک کنید. پس از ورود مراحل ثبت نام را طی کنید و اطلاعات لازم را وارد نمایید.

درگاه پرداخت زرین پال

اگر قصد دارید از درگاه پرداخت زرین پال استفاده کنید، باید پس از ورود به پیشخوان وردپرس، مسیر ووکامرس > پیکربندی > پرداخت‌ها را طی کنید حالا روی دکمه مدیریت کلیک کنید تا صفحه تنظیمات برایتان باز شود.

برای استفاده از این درگاه پرداخت، شما باید “مرچنت کد” را تایپ کنید. این عبارت به معنی کد درگاه پرداخت است. در نهایت روی “ذخیره تغییرات” کلیک کنید.

برای فعالسازی درگاه زرین پال باید به آدرس Zarinpal.com بروید و روی “ایجاد حساب” کلیک کنید تا زرین پال پس از ارسال مدارک برای شما فعال شود.

تنظیمات بخش پرداخت‌ها

تمامی مراحل بالا را به درستی طی کنید،  زمانی که به صفحه تسویه حساب یک کالا در فروشگاه اینترنتی خود مراجعه کنید، خواهید دید که درگاه پرداخت برای کاربران شما فعال شده و آن‌ها پس از پایان خرید به صفحه تسویه حساب ارجاع داده می‌شوند.

یکی از گزینه‌های موجود در بخش پرداخت‌ها پرداخت هنگام دریافت است که با اسم پرداخت در محل برای ما آشناتر است. برای فعال کردن این امکان کافیست ر روی گزینه راه‌اندازی که روبروی پرداخت هنگام دریافت قرار دارد کلیک کنید.

گزینه دیگری که در شیوه پرداخت نمایش داده شده است “پرداخت هنگام دریافت” است. در جلسات قبل برای شما توضیح دادیم زمانی که پیک موتوری را اضافه کردید می‌توانید گزینه “پرداخت در محل” را فعال کنید. 

در صفحه باز شده جدید گزینه‌ها و تنظیماتی وجود دارد که باید آن‌ها را فعالسازی کنید. این گزینه‌ها عبارتند از:

گزینه فعال کردن روش‌های حمل و نقل: روی پیک موتوری کلیک کنید.

 گزینه فعال کردن برای سفارشات مجازی: تیک این گزینه را غیرفعال کنید.

در آخر روی “ذخیره تغییرات” کلیک کنید.

فراموش نکنید که امکان فعال سازی پرداخت در محل تنها برای یک شهر وجود دارد. بنابراین کاربرانی که از دیگر نقاط کشور ثبت سفارش انجام می‌دهند، این گزینه را مشاهده نخواهند کرد.

جمع بندی

با مطالعه این مطلب در مگ هاست ایران متوجه شدید که انواع درگاه پرداخت کدامند و چگونه می‌توانید یک درگاه پرداخت معتبر در سایت ووکامرسی خود فعال سازی کنید. یکی از بهترین راه‌ها برای این کار به کارگیری افزونه‌های وردپرسی است. 

به نظر شما بهترین درگاه پرداخت در بستر وب فارسی کدام درگاه پرداخت است؟ لطفا سوالات و نظرات خود را در بخش نظرات برای ما بنویسید.

سوالات متداول

  • درگاه پرداخت چیست؟

درگاه پرداخت اینترنتی یا IPG شیوه امن پرداخت در هنگامی است که شما خرید اینترنتی انجام داده‌اید. در درگاه پرداخت، شما با وارد کردن اطلاعات کارت خود مرحله پرداخت خرید اینترنتی را تکمیل می‌کنید.

  • چند نوع درگاه پرداخت وجود دارد؟

درگاه پرداخت دو شکل مستقیم و غیرمستقیم دارد.

  • اینماد چیست؟

کسب و کارهای اینترنی برای کسب اعتبار و صلاحیت بخشی به کسب و کار خود، موظفند نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد را  از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی متعلق به وزارت صنعت، معدن و تجارت دریافت کنند.

خرید هاست لینوکس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  +  31  =  33

دکمه بازگشت به بالا