۵۵ حقیقت که احتمالا در مورد گوگل نمیدانید [اینفوگرافیک]
گوگل که اکنون زیر مجموعه شرکت مادر آلفابت « Alphabet» است، یکی از برجسته ترین شرکتهایی است که در دو دهه اخیر متولد شده است.
دامنه گوگل در سال ۱۹۹۷ توسط لری پیج «Larry Page» و سرگی برین «Sergey Brin» ثبت و خود شرکت در سال ۱۹۹۸ تأسیس شد. مردان گوگل مشهور به «Google Guys»، کارشان را از گاراژی در شهر منلو پارک ایالت کالیفرنیا با یک هدف ساده اما بلند پروازانه شروع کردند و آن هم سازماندهی انبوهی از اطلاعات منتشر شده در فضای وب بود.
بعد از گذشت تقریبا بیست سال، می بینیم که چطور گوگل دنیا را با پول ساز کردن جستجو، متحول کرده است. این شرکت اساسا برای سرمایهگذارانش هر سه ماه یکبار تولید نقدینگی میکند و این به آلفابت در مقابل وال استریت آزادی عمل میدهد تا پروژههای بلندپروازانه یا به اصطلاح moonshot بیشتری را جذب کرده و از این طریق گاو شیرده (cash cow) خودش را پیدا کند.
با اینکه بسیاری از افراد از موفقیتهای گوگل اطلاع دارند، اما درباره این شرکت و تاریخچه آن چیزهایی هم وجود دارد که کمتر شناخته شده است.
اینفوگرافیک زیر حقیقت در مورد گوگل را نشان می دهد و ممکن است بعضی از آنها را هم قبلا نشنیده باشید.
در حالی که بسیاری شنیده اند که گوگل کارش را از یک گاراژ (مانند سایر شرکتهای فناوری چند میلیارد دلاری) آغاز کرده است، چندان مشخص نیست که این گاراژ واقعا متعلق به سوزان وجیسکی، مدیرعامل کنونی یوتیوب بوده است یا خیر.
همچنین، بسیاری می دانند که انتخاب نام گوگل بر اساس عدد گوگول بوده است که به معنی یک عدد یک و صد صفر جلوی آن است. با این حال، بسیاری از مردم نمیدانند که این شماره نمادین است: گوگل نشان دهنده مقدار تقریبا بی نهایت صفحات وب شخصی در اینترنت است که سازمان گوگل قصد دارد آن را سازماندهی کند.
در نهایت، در حالی که اکثر تبلیغ کنندگان می دانند که برخی از اصطلاحات جستجو به احتمال زیاد هزینه بیشتری در گوگل دارند، بسیاری از افراد درمورد کلمات کلیدی قانونی فوق العاده خاص اطلاعی ندارند. عباراتی مانند «San Antonio car wreck attorney» و «West Palm Beach criminal lawyer» گرانترین عبارات جستجو در گوگل هستند.
با حساب های اخیر، گرانترین عبارت جستجوی این روزها «Best mesothelioma lawyers» یا بهترین وکلای سرطان مزوتلیوما است که هزینه هر کلیک ۱۹۴.۴۰ دلار است. شرکت های حقوقی تمایل زیادی به پرداخت این هزینهها دارند، چرا که سرطان مزوتلیوما یک بیماری بسیار نادر ناشی از قرار گرفتن در معرض آزبست است. قربانیان مبتلا به این بیماری حق دارند پس از گذشت ۳۰ روز از تایید ادعای خود، از دولت ۱.۱ میلیون دلار غرامت دریافت کنند، به همین علت این پرونده ها برای وکلا بسیار سودآور هستند.
از همه مهمتر منبع اصلی درآمد این شرکت فروش اطلاعات کاربران است
#توهمی نباشیم
توهمی باشیم!! بد نیست.
شما مدرک داری که این حرفو میزنی؟؟؟
با مطالعه این موارد میتونید ببینید که گوگل چه اطلاعاتی رو از شما جمع آوری میکنه و با توجه به اطلاعاتی که از شما جمع آوری کرده چه سرویس هایی تجاری رو به شرکت ها مختلف میده
https://policies.google.com/privacy
https://policies.google.com/terms
https://policies.google.com/privacy/google-partners
و با یک سرچ ساده هم میتونید ببینید که گوگل از شما چی میدونه
https://www.google.com/search?q=what%27s+google+know+about+us
با مطالعه این موارد میتونید ببینید که بیشتر سرویس های رایگان گوگل برای چی در اختیار کاربران دنیا قرار گرفته و حتی مدل اقتصادی این سرویس های رایگان هم جالب توجه هست
پیشنهاد میکنم که privacy های مربوط به partner هایی که خود گوگل معرفی کرده که در لینک ها بالا مشاهده میکنید رو هم بخونید
محسن خوب جواب دادی.
بعضیا خیال میکنن همه چی توهم و تئوری توطئست