کلود فلر چیست
کلود فلر چیست

اگر طراح وب‌سایت هستید و یا کسب و کار اینترنتی دارید و به دنبال بهبود سرعت و عملکرد وب‌سایت خود هستید، به احتمال زیاد نام کلودفلر را شنیده‌اید. همانطور که احتمالا می‌دانید، استفاده از کلودفلر برای افزایش امنیت و سرعت لود وب‌سایت‌ها و برنامه‌های تحت وب توصیه می‌شود. کلودفلر یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های تحویل محتوا یا CDN فعال در جهان است. این شبکه جهانی با هدف کمک به ایجاد اینترنت بهتر ایجاد شده است.

به طور معمول مردم از کلودفلر برای حفظ امنیت، افزایش سرعت و بهبود عملکرد وب‌سایت‌ها و خدمات خود استفاده می‌کنند. امروزه کسب و کارها، وبلاگ نویسان و هر کسی که به نحوی در اینترنت حضور دارد، می‌تواند به لطف کلودفلر، وب‌سایت‌ها و برنامه‌های خود را با سرعت بالاتری در اختیار کاربران خود قرار دهد. در این مقاله با ما همراه باشید تا در مورد کاربردها و نحوه عملکرد کلودفلر بیشتر بخوانید.

چرا باید از کلودفلر استفاده کنیم؟

برای اینکه اهمیت استفاده از کلودفلر را درک کنیم بهتر است بدانیم یک وب‌سایت چطور به کاربران نمایش داده می‌شود؟

به عبارت ساده، زمانی که کاربر آدرس وب‌سایت شما را در مروگر وارد می‌کند، یک درخواست از سمت رایانه شخصی کاربر به سمت سرور میزبان سایت شما ارسال می‌شود. سرور پس از دریافت درخواست و پردازش آن، در نهایت پاسخی را برای رایانه کاربر ارسال می‌کند و صفحه درخواستی نمایش داده می‌شود. در چنین شرایطی اگر تعداد زیادی درخواست به طور هم‌زمان به سمت سرور میزبان سایت ارسال شود چه اتفاقی می‌افتد؟

با ارسال درخواست‌های زیاد، سرور نمی‌تواند تمام درخواست‌ها را به موقع پاسخ بدهد و بازدیدکنندگان وب‌سایت به جای آنکه صفحه سایت را مشاهده کنند با یک صفحه خطا مواجه خواهند شد. استفاده از کلودفلر می‌تواند برای کاهش این مشکلات و توانمندسازی مدیران وب‌سایت جهت ایمن کردن سایت‌ها، برنامه‌ها و وبلاگ‌ها کمک کننده باشد.

کلودفلر چه مزایا و ویژگی‌هایی دارد؟

استفاده از یک سیستم توزیع محتوا جهانی می‌تواند مزایای بسیار زیادی را برای وب‌سایت شما به همراه داشته باشد. از جمله مزایا و ویژگی‌های کلودفلر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاهش فاصله جغرافیایی

یکی عوامل موثر در سرعت لود وب‌سایت‌ها، فاصله جغرافیایی سرور درخواست کننده و سرور پاسخ دهنده است. هرچه فاصله جغرافیایی سرور مبدا و مقصد کمتر باشد، سرعت انتقال اطلاعات بیشتر خواهد بود. یکی از ویژگی‌های مهم کلودفلر داشتن تعداد زیادی سرور در سراسر جهان است. طبق اعلام سایت کلودفلر، دیتاسنترهای مختلف این سرویس توزیع محتوا در بیش از ۲۸۵ شهر در سراسر جهان قرار گرفته است. به این ترتیب با استفاده از کلودفلر، درخواست‌هایی که به سمت وب‌سایت شما ارسال می‌شوند از نزدیک‌ترین سرور به موقعیت کاربر پاسخ داده خواهند شد.

مطلب مرتبط: هاست ابری چیست؟

مخفی کردن IP سرور میزبان

با استفاده از سیستم کلودفلر، ای پی اصلی وب‌سایت شما پشت CDN پنهان می‌شود. این امر می‌تواند به حفظ امینت اطلاعات و جلوگیری از دسترسی ربات‌ها و اجرای فعالیت‌های مخرب کمک کند.

جلوگیری از حملات DDoS

کلودفلر با استفاده از سیستم‌های محافظتی، از بسیاری از حملات DDoS جلوگیری می‌کند. این حملات در واقع حملاتی هستند که طی آن مهاجم تعداد بسیار زیادی درخواست را به سمت سایت شما می‌فرستند تا منابع سرویس شما را درگیر کرده و سایت را از دسترس خارج کند. شبکه کلودفلر روزانه حدود ۵۷ میلیارد حمله را مسدود می‌کند.

مخفی کردن آدرس‌های DNS

برخی کاربران سرویس‌های هاست به هر دلیلی نمی‌خواهند هیچ مشخصاتی از شرکت میزبان سایت آن‌ها نمایش داده شود. استفاده از CDN کلودفلر یکی از راهکارهایی است که با استفاده از آن می‌توانید اطلاعات دی ان اس دامنه را از دید دیگران مخفی کنید.

تاثیر در سئو سایت

یکی از مهم‌ترین عوامل موثر در سئو سایت، بالا بودن سرعت لود سایت برای بازدیدکنندگان است. کلودفلر با افزایش سرعت لود وب‌سایت به طور غیرمستقیم به افزایش میزان ترافیک و بازدید سایت شما نیز کمک می‌کند.

آموزش ثبت نام در سایت کلودفلر Cloudflare

برای استفاده از CDN کلودفلر لازم است ابتدا در سایت کلودفلر عضویت ایجاد کنید. برای این منظور روند زیر را دنبال کنید:

  1. وارد وب‌سایت رسمی کلودفلر به آدرس com شوید.
  2. روی دکمه sign up کلیک کنید.
    کلودفلر چیست
  3. در این قسمت لازم است آدرس ایمیل و رمزعبور خود را وارد کنید. پس از وارد کردن اطلاعات درخواست شده، روی دکمه sign up کنید.
    کلودفلر چیست
  4. پس از انجام مراحل بالا، شما با موفقیت در کلودفلر عضویت ایجاد کرده‌اید. برای استفاده از خدمات کلودفلر مراحل بعدی را طی کنید.
  5. با ورود به وب‌سایت کلودفلر، ‌با صفحه‌ای مشابه تصویر زیر روبه‌رو می‌شوید. در این بخش از شما خواسته می‌شود هدف خود برای استفاده از کلودفلر را مشخص کنید.
    کلودفلر چیست
  6. در این مرحله لازم است نام دامنه وب‌سایت خود را وارد کرده و روی Add site کلیک کنید.
    کلودفلر چیست
  7. در این مرحله می‌توانید نوع خدماتی که می‌خواهید از کلودفلر دریافت کنید را انتخاب کنید. در اینجا ما خدمات رایگان کلودفلر را انتخاب کردیم.
    کلودفلر چیست
  8. پس از انتخاب نوع خدمات مورد نظر، روی دکمه continue کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.
  9. در این بخش کلودفلر دی ان اس های دامنه را شناسایی می‌کند. مطابق تصویر زیر لازم است یک رکورد از نوع A با نام دامنه خود و ایپی سرور میزبان وب‌سایت ایجاد کنید. توجه داشته باشید ایپی سرور را باید از شرکت هاستینگ خود دریافت نمایید.
    کلودفلر چیست
  10. در این مرحله دی ان اس های کلودفلر به شما نمایش داده می‌شود. برای استفاده از سرویس کلودفلر کافی است دی ان اس های ارائه شده در این مرحله را روی دامنه خود تنظیم نمایید.
    کلودفلر چیست

توجه داشته باشید ست شدن نهایی دی ان اس‌ها ممکن است تا ۲۴ ساعت زمان بر باشد. پس از تنظیم نهایی دی ان اس‌ها می‌توانید از سرعت و امنیت کلودفلر برای وب‌سایت خود بهرمند شوید.

برای بهرمندی از مزایای کلودفلر لازم است از سرویس هاستی استفاده کنید که سازگاری لازم با سرویس کلودفلر را داشته باشد. در صورت نیاز به خرید هاست و استفاده از سرویس CDN می‌توانید از سرویس‌های هاست اشتراکی هاست ایران استفاده کنید.

جمع بندی

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها برای طراحان و مدیران وب‌سایت، برقراری امنیت و افزایش سرعت لود وب‌سایت است. کلودفلر یه عنوان یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های توزیع محتوا به شما کمک می‌کند تا بتوانید وب‌سایت و برنامه‌های خود را با سرعت بالاتری در اختیار کاربران خود قرار دهید. در این مقاله سعی کردیم اهمیت استفاده از کلودفلر و مزایا و ویژگی‌های این سرویس توزیع محتوا محبوب را معرفی کنیم. همچنین نحوه عضویت و استفاده از CDN کلودفلر را به طور کامل توضیح دادیم. پس از خواندن این مقاله می‌توانید به آسانی در پنل کلودفلر عضویت ایجاد کرده و از مزایای آن بهرمند شوید.

سوالات متداول

کلودفلر چیست و چه کاربردی دارد؟

دپارتمان آموزش هاست ایران

دپارتمان آموزشی هاست ایران در تلاش است جدید ترین آموزش های مرتبط با میزبانی وب را در اختیار کاربران عزیز قرار دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

38  +    =  47