اگر به هر دلیلی می‌خواهید هاستینگ سایت خود را تغییر دهید به دنبال روش‌های مختلف این کار هستید این مطلب برای شماست. دلایل مختلفی برای انتقال سایت وردپرسی به هاست جدید وجود دارد که در همین مطلب نیز به آن‌ها اشاره کرده‌ایم. برای انتقال سایت به یک هاست جدید باید از طریق بکاپ گیری از هاست و انتقال آن به هاست جدید اقدام کنید. در این مطلب به صورت کامل مراحل نحوه انتقال هاست را برای شما توضیح داده‌ایم. قبل از آن بهتر است به این سوال پاسخ دهیم که چرا باید هاست سایت را تغییر دهیم؟

 چرا باید هاست سایت را تغییر دهیم؟

هنگام انتخاب ‌هاست، گزینه‌های مختلفی پیش روی شماست. ممکن است به دلایل مختلفی بخواهید سایت خود را به هاست دیگری منتقل کنید، در ادامه برخی از دلایل انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر را بررسی می‌کنیم.

زمانی که به عملکرد بهتری نیاز دارید

گاهی اوقات ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب، خدمات خود را به خوبی ارائه نمی‌دهند. در این حالت سایت شما عملکرد خوبی ندارد. حتی ممکن است کد خود را برای یافتن خطاهای احتمالی آزمایش کرده باشید، اما در پایان به این نتیجه برسید که مشکل از هاست شما است. در این مورد، احتمالا بخواهید سایت خود را به هاستی منتقل کنید که سرعت بالاتری را ارائه می‌دهد. آیا درباره تاثیر هاست بر سرعت سایت چیزی می‌دانید؟

زمانی که به پشتیبانی بهتری نیاز دارید

آیا تا به حال برای شما پیش آمده است که با تیم پشتیبانی یک شرکت تماس گرفته باشید، اما به مدت یک ساعت در حالت انتظار قرار گرفته باشید یا چند بار بدون دریافت پاسخ تماس شما قطع شده باشد؟ گاهی ممکن است به دلیل تاخیر در پاسخگویی تیم پشتیبانی هاستینگ به ریست هاست خود فکر کرده باشید. جالب است بدانید برخی از ارائه دهندگان خدمات هاستینگ، پشتیبانی بهتری نسبت به سایرین ارائه می‌دهند خدمات پشتیبانی در هاست ایران به صورت ۲۴ ساعته ارائه می‌شود. 

البته دلایل دیگری برای انتقال از یک هاست به هاست دیگر وجود دارد، اما موارد اشاره شده رایج ترین دلایل هستند. 

دلیل شما برای تغییر هاست هرچه که باشد، زمانی که قصد انتقال سایت خود به هاست جدید را داشته باشید، حتما هزینه انتقال برای شما اهمیت پیدا می‌کند. برخی از ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب برای انتقال وبسایت شما هزینه ای دریافت می‌کنند. با توجه به گوناگونی این هزینه، باید میزان هزینه انتقال را از هر کدام از سرویس دهندگان خدمات هاستینگ، جویا شوید.  

اگر می‌خواهید برای انتقال هاست خود هزینه‌ای نپردازید بهتر است روش‌های این کار را از طریق همین مطلب بیاموزید.

انتقال سایت با تهیه فایل بکاپ

برای اینکه بتوانید از طریق تهیه فایل بکاپ سایت خود را بر روی یک هاست جدید انتقال بدهید باید مراحل زیر را به ترتیب طی کنید.

  • خروجی گرفتن از فایل‌های هاست

برای این کار پس از ورود به سی پنل هاست قدیمی، در مسیر Files> File manager وارد پوشه Public_html شوید.

سپس گزینه Select All  را انتخاب کنید و گزینه Compress را کلیک کنید و فایل‌ها را در قالب Zip ذخیره کنید.

انتخاب همه فایل های هاست برای بکاپ گیری

  •  بارگذاری فایل‌ها در هاست جدید

حالا باید تمام اطلاعاتی که از هاست قدیمی خود در فایل زیپ دریافت کردید را در هاست جدید بارگذاری کنید برای این کار، در مسیر  File manager>Public_html هاست جدید روی  گزینه Upload کلیک کنید. 

آپلود فایل در هاست جدید

فایل زیپی که اخیرا ذخیره کردید را بارگذاری کنید و منتظر بمانید تا فایل به صورت کامل آپلود شود. این فرایند ممکن است کمی طول بکشد.  بعد از تمام شدن آن کافیست همانند تصویر فایل آپلود شده را Extract کنید. 

اکسترکت کردن فایل زیپ در هاست سی پنل

  •  خروجی گرفتن از دیتابیس وردپرس هاست قدیمی

  در ادامه در این نحوه انتقال سایت به هاست جدید، باید از دیتابیس وردپرس هاست قدیمی خود بکاپ بگیرید. برای این کار  از بخش Databases روی PHPMyadmin کلیک کنید. 

PHPMy admin در هاست سی پنل

دیتابیسی که می‌خواهید از آن خروجی بگیرید را از منوی سمت چپ صفحه انتخاب کنید و همانند تصویر از گزینه‌های بالای صفحه روی Export  کلیک کنید. در بخش فرمت، حالت را بر روی SQL تنظیم کنید. در نهایت روی گزینه Go  کلیک کنید. 

  •  ایجاد دیتابیس  در هاست جدید

حالا باید یک دیتابیس جدید بسازید تا اطلاعاتی که از آنها خروجی گرفته‌اید را در آنجا آپلود کنید.  همانند تصویر کافیست از بخش Databases روی گزینه Mysql Database Wizard کلیک کنید.

ساخت دیتابیس جدید در هاست سی پنل

در صفحه جدید نام خاصی که برای دیتابیس خود در نظر دارید را تایپ کنید. در گام بعدی گزینه Next Step را انتخاب کنید. مراحل ساخت دیتابیس جدید در هاست سی پنل در مقاله‌ای با همین نام در مگ هاست ایران به صورت کامل برای شما توضیح داده شده است.  برای تکمیل فرایند به این مقاله مراجعه کنید.

  • درون ریزی دیتابیس قدیمی در دیتابیس هاست جدید

در گام چهارم باید دیتابیس مرتبط با وردپرس هاست قدیمی را در دیتابیسی که اخیراً ساخته‌اید، درون ریزی کنید. برای این کار در سی پنل هاست جدید در مسیر  Database>PHP my admin همانند تصویر بر روی گزینه Import کلیک کنید. سپس بر روی گزینه Choose file کلیک کنید و فایل SQL ذخیره شده از دیتابیس را در این محل درون‌ریزی کنید. در آخر منتظر بمانید تا پیغام  مربوط به موفقیت آمیز بودن این فرایند برای شما در یک کادر سبز رنگ نمایش داده شود.

مراحل نحوه انتقال هاست

  • ویرایش فایل wp-config.php وردپرس و وارد کردن اطلاعات دیتابیس جدید

دلیل اصلی این کار این است که شما باید یک ارتباط معنادار بین دیتابیس جدید و وردپرس سایت ایجاد کنید کنید. به همین منظور برای ویرایش فایل wp-config.php وارد هاست جدید شوید و از بخش Files روی File manager کلیک کنید. پوشه wp-config.php را پیدا کرده و مانند تصویر روی Edit کلیک کنید.

در صفحه مربوط به ویرایش شما باید اطلاعات دیتابیس جدیدی که ساختید را جایگزین اطلاعات دیتابیس قبلی کنید. با طی کردن این مراحل می‌توانید به راحتی سایت خود را با تمامی اطلاعات موجود در آن به هاست جدیدی انتقال دهید.

جمع بندی

می‌دانیم که انتقال سایت از یک هاست به یک هاست دیگر می‌تواند کمی نگران کننده باشد. با این حال همانطور که مشاهده کردید تنها با  طی کردن چندین مرحله ساده می‌توانید سایت خود را به هاستینگ دلخواه خود انتقال دهید. شما چرا می‎‎‌‌خواهید این کار را انجام دهید؟ دلایل انتقال سایت به هاست جدید برای شما شامل چه مواردی می‌شود؟

  • آیا به دنبال خدمات و پشتیبانی بهتر هستید؟
  • آیا می‌خواهید سرعت و کیفیت سخت‌افزاری بالاتری را تجربه کنید؟
  •  آیا به دنبال  سرویس‌های با قیمت مناسب و مقرون به صرفه هستید؟

هاست ایران به عنوان یکی از مطرح ترین هاستینگ‌های ایران در تلاش است که این فرآیند را تا حد امکان برای شما آسان و بدون دردسر کند. اگر به دنبال هر یک از ویژگی‌های مطرح شده در بالا هستید می‌توانید آنها را در سرویس‌های ارائه شده توسط هاست ایران پیدا کنید. قیمت مناسب، کیفیت و سرعت بهینه و همچنین پشتیبانی همه روزه تنها گوشه‌ای از خدمات نوین در هاست ایران می‌باشد. دیگر منتظر جه هستید؟

سوالات متداول

  • چه فایل‌هایی در فرآیند انتقال هاست منتقل می‌شوند؟

داده‌هایی که در انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر منتقل می‌شوند، شامل مواردی همچون فایل‌های اصلی سایت، ایمیل‌ها، دیتابیس‌ها و غیره هستند.

  • درخواست انتقال سایت به هاست دیگر چقدر زمان‌بر است؟

انتقال سایت متناسب با نوع سایت و حجم داده‌ها متفاوت است. در بعضی از موارد حدود ۲۴ تا ۴۸ ساعت طول می‌کشد تا داده‌ها منتقل شوند، اما سایت در طول فرآیند از کار نمی‌افتد

چگونه هاست خود را تغییر دهیم؟

دپارتمان آموزش هاست ایران

دپارتمان آموزشی هاست ایران در تلاش است جدید ترین آموزش های مرتبط با میزبانی وب را در اختیار کاربران عزیز قرار دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

74  +    =  76