راهنمای مطالعه
بهروز بودن در هر زمینه کسبوکار اهمیت زیادی دارد، چراکه ترندها بهصورت روزانه تغییر میکنند و اگر میخواهید مشتریهای فعلی را نگه دارید و مشتریهای جدید هم کسب کنید باید علایق و سلایق آنها را تأمین کنید؛ اما در مورد وبسایت و دنیای دیجیتال این اهمیت دو چندان است برای اینکه سرعت پیشرفت تکنولوژی تصاعدی است و الگوریتمها هرلحظه در حال تغییرند!
پس اگر میخواهید که بازدیدکنندگان به وبسایت شما بازگردند، باید وبسایت را بهروز نگه دارید!
محتوای قدیمی، تکنولوژی تاریخ گذشته و طراحی از مد افتاده، باعث میشوند که بازدیدکنندگان در جستجوی اطلاعات بهروزتر و یک سایت پرسرعتتر که شبیه کپسول زمان اعصار گذشته نیست، به سراغ وبسایتهای دیگر بروند!
بهروز بودن، میتواند کمک کند تا بازدیدکنندگان جدید کسب کنید. محتوایی که بهصورت یکنواخت بهروز میشود، بهصورت مستمر هم توسط بوتهای موتورهای جستجو کراول میشود پس احتمال کمتری وجود دارد که وبسایت شما زیر آیتمهای جدید در نتایج جستجو دفن شود. هماهنگی با استانداردهای فنی جدید مانند صفحات پرسرعت و طراحی متناسب با موبایل میتوانند به عملکرد وبسایت در نتایج جستجو هم کمک کنند.
در این مقاله، ما ۶ تکنیک مفید برای بهروز نگه داشتن وبسایت به شما آموزش میدهیم تا از قافله عقب نیفتید!
با استفاده از تقویم محتوایی، پستهای وبسایت را بهروز نگه دارید
محتوا همان بهانهای است که بازدیدکنندگان را به سایت شما جلب میکند فرقی هم نمیکند که پست جدید بلاگ است یا تصاویر، ویدئو یا محصولات! اگر تا اینجا از تقویم محتوایی استفاده نکردهاید که تولید و انتشار محتوا را زمانبندی کنید، بهتر است که هر چه زودتر شروع کنید.
تقویم محتوایی میتواند بهسادگی یک یادآوری در تقویم گوگل شما باشد.
محتوای قدیمی را بازنویسی کنید
فرض کنید که بلاگ آشپزی شما، یک پست قدیمی درباره اصول ابتدایی کیسه پزی دارد که در حال حاضر خیلی ترندی است. به راههایی فکر کنید که بتوانید اطلاعات موجود در این پست قدیمی را طوری ارائه دهید تا مخاطبان خود را افزایش دهید؛ مثلاً میتوانید اصول ابتدایی کیسه پزی را بهصورت اینفوگرافیک یا اسلاید نمایش دهید و در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید. حتی میتوانید یک ویدئو بر اساس این پست قدیمی بسازید تا در شبکههای اجتماعی و یوتیوب منتشر کنید.
اگر پستهای کوچک در مورد نکات کمکی و ابزارهای کیسه پزی دارید، آنها را در یک پست بزرگ جدید ترکیب کنید یا اینکه همه این اطلاعات را در قالب یک کتاب الکترونیکی منتشر کنید تا بازدیدکنندگان پس از اشتراک در خبرنامه شما بتوانند دانلود کنند!
آمار کلمات کلیدی را بررسی کنید
دادههای کنسول گوگل را بررسی کنید تا متوجه شوید که کدام کلمات کلیدی بازدیدکنندگان را به وبسایت شما جلب میکنند. اگر محتوایتان در حال حاضر کلمات کلیدی محبوب بازدیدکنندگان را ندارد، بهتر است برخی از پستهای خود را بازنویسی کنید تا کلمات کلیدی محبوب را در آنها قرار دهید البته به شرطی که بهصورت کاملاً طبیعی انجام دهید! علاوه بر این میتوانید از این کلمات کلیدی محبوب یک لیست عنوان برای محتواهای جدید بسازید و در تقویم محتوایی قرار دهید.
وبسایت را بازسازی کنید
این تنها محتوای شما نیست که باید جالب و بهروز باشد. ظاهر وبسایت هم با گذر زمان قدیمی میشود مخصوصاً برای بازدیدکنندگان دائم که همیشه آن را میبینند! شاید زمان آن فرا رسیده که طراحی وبسایت را دوباره انجام دهید اگر:
- وبسایت شما در مرورگر موبایل خوب دیده نمیشود. این مسئله خیلی مهم است! اگر سایت روی نمایشگر گوشی هوشمند به خوبی خوانده یا ناوبری نمیشود، باید پیدا کردن یک طرح زمینه متناسب با موبایل را اولویت اول خود قرار دهید.
- بلاگ یا کسبوکار خود را ریبرند میکنید و لوگو، شعار تجاری و رنگهای تازه دارید.
- ویژگیهای جدید و زیادی مانند یک بلاگ، فروشگاه آنلاین و کلاسهای آموزشی آنلاین به وبسایت اضافه میکنید و میخواهید سرنخ دیداری به بازدیدکنندگان بدهید که تغییرات زیادی انجام دادهاید.
راحتترین راه برای بهروزرسانی ظاهر وبسایت یک طرح زمینه جدید است. میتوانید یک طرح زمینه بخرید یا یک نسخه رایگان پیدا کنید.
فقط قبل از اینکه هر تغییر آنلاینی به طرح زمینه وبسایت بدهید، چند طرح زمینه را نصب کنید و آنها را بازبینی کنید تا متوجه شوید که با محتوای شما چگونه به نظر میآیند. قبل از اینکه طرح زمینه جدید را فعالسازی کنید، از سایت یک بکآپ بگیرید تا اگر مجبور شدید که طرح زمینه جدید را اصلاح کنید بتوانید طرح زمینه قبلی را بازگردانید.
محتوای قدیمی را بهروزرسانی کنید
البته که هر چه محتوای جدید منتشر کنید، آرشیو محتوای قدیمی بزرگتر خواهد شد برای همین نباید اجازه دهید که این آرشیو بیمصرف شود. میتوانید با لینک دادن به محتوای قدیمی در مقالات جدید، بازدید بیشتری برای آنها بگیرید.
علاوه بر این میتوانید ویژگی محتوای مرتبط در نسخه رایگان پلاگین وردپرسی Jetpack را استفاده کنید تا پست مرتبط را پیدا کنید و در انتهای هر پست جدیدتان نمایش دهید.
محتوای قدیمی ممکن است بهروزرسانی نیاز داشته باشد تا قابلاعتماد و مرتبط باشد برای اینکه اطلاعات تغییر میکنند، لینکها شکسته میشوند و شاید ایده جدیدی برای افزودن به پستهای قبلی خود داشته باشید. اگر پستهای آرشیو شده در رده صد یا هزار هستند، بهروزرسانی آنها شاید یک کار غیرممکن باشد.
مقاله مرتبط: راهنمای تولید و بازنویسی محتوای وبلاگ
به همین دلیل باید برنامه بهروزرسانی محتوا را از «محتوای پربازدید» شروع کنید، همان محتوایی که بهترین عملکرد را دارد و مرتبطترین مقاله در وبسایت شما است. در تقویم محتوایی یادآوری بگذارید تا هر ۶ تا ۱۲ ماه این مقالات را بهروزرسانی کنید.
پسازاینکه محتواهای پربازدید را بهروزرسانی کردید، افزودن بازبینی و بهروزرسانی برای محتوای غیر بلاگی را به تقویم محتوایی اضافه کنید تا صفحاتی مانند درباره ما و تماس با ما را هم آپدیت کنید.
ویژگیهای وبسایت را بهروزرسانی کنید
قبلاً به متناسب بودن با موبایل بهعنوان یکی از ضروریات وبسایت اشاره کردیم. بهعنوان یک صاحب وبسایت باید بهترین استانداردهای سئو را هم بدانید و اجرا کنید تا نتایج خوب در موتورهای جستجو و عملکرد وبسایت در مقایسه با معیارهای ارائه شده توسط گوگل دریافت کنید و سایت شما توسط جایگزینهای بهتر و سریعتر عقب نیفتد.
Yoast SEO یک پلاگین سئو برای سایتهای وردپرس است که بهروزرسانیهای مستمر ارائه میدهد و آموزشهای کاربردی فراوانی برای کاربران تأمین میکند.
برای کمک در به دست آوردن نتایج جستجوی قوی برای محتوای خود، اسنیپت جامع Schema.org اجازه میدهد تا بدون کدنویسی مارک آپ بسازید و نتایج را قبل از انتشار بازبینی کنید.
برای سرعت هم بهتر است با استفاده از Test My Site گوگل و ابزارهای ارزیابی سرعت، صفحات مهم را برای سرعت موبایل و دسکتاپ بهصورت مستمر تست کنید. هر تست یک رتبه به شما میدهد و پیشنهادهای کامل ارائه میکند که در صورت نیاز به اصلاحات، چگونه سرعت وبسایت را بالا ببرید.
آیا وقتش رسیده که وبسایت خود را بهروز کنید؟
تکنیکهای بهروزرسانی و کنترل مستمر معرفی شده در این مقاله، در مجموع با هم میتوانند به شما کمک کنند تا با توقعات بازدیدکنندگان در مورد محتوای بهروز، علایق تصویری و سایتی که استانداردهای جاری عملکردی را فراهم میکند، هماهنگ باشید.
آخرین باری که سایتتان را بهروز کردید، چه زمانی بود؟ چه بخشی را برای بهروزرسانی بعدی در نظر گرفتهاید؟